Keystone logo

The College At Brockport State University Of New York

A logo

Bevezetés

1835-ben alapították, a Brockport-i Főiskola egy országosan elismert, négyéves átfogó állami főiskola, amely a hallgatói sikerre összpontosított. Büszkék vagyunk tudományos színvonalunkra és kivételes értékünkre.

A Brockport szelektív, országosan elismert és akkreditált állami intézmény. Mi vagyunk az elkötelezett SUNY campus és az egyik leginkább foglalkozó egyetemi campus az országban.

Intézményi elszámoltathatóság

A Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága által akkreditált Brockport-i Főiskola biztosítja az intézményi hatékonyságot és az elszámoltathatóságot a különböző irodák, rendszerek és kapcsolatok révén.

Sokszínűség és befogadás

A Diverzifikációs Hivatal, valamint a Collegewide Diversity Committee segíti az erőfeszítéseket annak érdekében, hogy kommunikáljon a College közösséggel a Brockport elkötelezettségével a sokféleség és a méltányosság terén; kidolgozza és felügyeli az Akadémia sokszínűségi tervét; készítsen és elemezzen jelentéseket a sikerünk nyomon követésére; és a pluralitást mint intézményi és oktatási prioritást fogalmazza meg és művelje.

Alumni és barátok

A Brockport hálózat több mint 90 000 alumíniumot foglal magában. Jobb, mint 8.000 diák; több száz jelenlegi és egykori kar, személyzet, emeriti és nyugdíjas; és számtalan más barátot, például családokat, vállalatokat és alapítványokat. Mindezek a kulcsfontosságú partnerek kapcsolatba kerülnek a mai Brockporttal, és a Főiskola folyamatosan foglalkozik.

Támogass minket

A Brockport azon törekvései, hogy pénzügyi, akadémiai, gyakorlati és tapasztalati támogatást nyerjen diákjainknak az öregdiákoktól és a családi hálózattól, évtizedekig megőrizni fogja a Főiskolát. Mindig segíthetsz!

Helyszínek

  • 350 New Campus Drive Brockport, NY 14420, , Rochester

Kérdések