Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Texas A&M University School of Law

Bevezetés

A 21. századi ügyvédnek nemcsak a bíróságon kell tárgyalnia az ügyeket. Szüksége lesz a megállapodások tárgyalására, a szerződések tervezetére, a kézműves elszámolásokra és a viták közvetítésére. A texasi A&M Egyetem Jogi Egyetemén fedezzük fel Önt. Innovatív JD programunk hangsúlyozza a valós jogi ismeretek fontosságát, amelyek teljes mértékben felkészítik Önt karrierjének minden aspektusára.

Többféle ügyvéd létezik. A 21. században a gyakorló ügyvédek sokféle ügyfelet szolgálnak ki, különböző minőségekben és számtalan iparágban. A Texas A&M University School of Law-ban széles körű oktatás folytatásával nyitva tarthatja lehetőségeit. Vagy választhat az általunk kínált három különféle út közül. Ezen utak mindegyikén akár azt is eldöntheti, hogy egyes gyakorlati területekre összpontosít-e, például a szellemi tulajdonra vagy az olaj- és gázjogra.

Az ügyvédi iskola kiválasztása azt jelenti, hogy az elkövetkező néhány évre otthonát választja, és nem talál jobb helyet a tanuláshoz és az élethez, mint Fort Worth. Fort Worth felülmúlhatatlan életminőséget kínál, olyan jogi közösség, amely üdvözli és mentorálja a fiatal ügyvédeket, valamint hozzáférést biztosít a munkaadók széles köréhez, különféle gyakorlati körülmények között, ideértve az ügyvédi irodákat, kormányzati ügynökségeket, nonprofit szervezeteket és a vállalatok jogi osztályait.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Fort Worth

    1515 Commerce Street, 76102, Fort Worth

    Kérdések