Keystone logo
Texas A&M University at Qatar

Texas A&M University at Qatar

Texas A&M University at Qatar

Bevezetés

Rólunk

2003 ősze óta a katari Texas A&M Egyetem Bachelor of Science fokozatot kínál vegyészmérnöki, elektrotechnikai, gépészmérnöki és kőolajmérnöki területen. A katari Texas A&M két vegyészmérnöki diplomát is kínál 2011 ősze óta: a Master of Science (MS) és a Master of Engineering (M.Eng.) fokozatot. A mérnöki kurzusok mellett a katari Texas A&M természettudományok, matematika, bölcsészettudományi és humán tudományok oktatását is biztosítja. A katari Texas A&M tanterve megegyezik a texasi College Station fő egyetemén kínáltakkal. A kurzusok angol nyelven és koedukált keretek között zajlanak. A kiválóság hírneve ugyanaz, mint a mérnökök képzése iránti elkötelezettség, amely alkalmas a mérnöki szakma következő generációjának vezetésére világszerte.

A Texas A&M Egyetemet a Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges akkreditálta érettségi, mesterképzési és doktori fokozatok odaítélésére. Az intézmény akkreditációjával kapcsolatos kérdéseivel forduljon a College on Colleges bizottsághoz a 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 címen, vagy hívja a 404-679-4500 telefonszámot. Fióktelepként a katari Texas A&M Egyetem szerepel az intézmény akkreditációjában.

Küldetés és látomás

Küldetés

  • A példamutató mérnökök oktatása és világszínvonalú vezetők fejlesztése nemzetközileg elismert egyetemi és posztgraduális képzéseken keresztül.
  • Új tudást és szellemi tőkét hoz létre innovatív kutatási és együttműködési partnerségek révén, amelyek fenntartható hatást fejtenek ki.
  • A katari Állam és a régió fejlődési céljainak növelése a humántőke kibővítésével járó szakértelemmel és elkötelezettséggel.

Látomás

  • A térségben a mérnöki képzés elsődleges szolgáltatója, amely jelentős mértékben hozzájárul a tudáshoz nemzetközi szinten, és alapvető jelentőségű forrás a Katar állam számára.

Helyszínek

  • Education City Student Center, Doha, Catar, , Doha

Kérdések