Keystone logo
Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Temple University Beasley School of Law

Bevezetés

A templomi törvényről

Következetesen elismerte a top 50 és a legjobb ár-érték arányú jogi egyetemre, Temple University Beasley School of Law van rangsorolva # 3 próba érdekképviselet, # 11 jogirodalomban # 19 a nemzetközi jog, és # 25 adójog US News

A Temple Law vezető szerepet játszik a tapasztalati tanulásban, és egy olyan karral rendelkezik, amelynek nemzetközi hírneve áll az akadémiai kiválóság, az ösztöndíj és a hatékony oktatás terén. A Temple Law-ban szintén öt központ található: a Sheller Központ a társadalmi igazságosságért, a Nemzetközi Jogi Intézet

A világ minden tájáról érkező hallgatók beiratkoznak a Temple Law Juris Doctor (JD) és Master of Laws programjaira, mivel az iskola 120 éves elkötelezettségét kínálja a kiváló jogi képzés megfizethető áron.

Élet Philadelphiában

Philadelphia városa a templomi törvény tapasztalatának fontos része. Philadelphia az első UNESCO világörökségi város az Egyesült Államokban, és a National Geographic nemrégiben az egyik legnépszerűbb város, amelyet 2020-ban felkeresett az Egyesült Államokban. A hallgatók akadémiai programjait minden nap tovább fokozza ennek a gyönyörű és élénk városnak a kulturális és szellemi élete, és sokkal megfizethetőbb megélhetési költségekkel jár, mint a többi keleti parti város.

Az ország hatodik legnagyobb városa, Philadelphia ad otthont minden szinten állami és szövetségi bíróságoknak, számtalan ügyvédi irodának, nagy és kicsi ügyvédi irodáknak, tucatnyi önkormányzati ügynökségnek és több száz más jogi munkáltatónak. A Temple Law hallgatók könnyen ingázhatnak New York Citybe és Washington DC-be, mert Philadelphia a két nagyváros között kényelmes helyen található.

120285_philadelphia-224447_640.jpg

Küldetés

Az 1895-ben alapított Temple Law elkötelezett az oktatás, a tanulás, az ösztöndíj és a szolgálat területén. A templomi törvény arra készül, hogy felkészítse a hallgatókat a lehető legmagasabb szintű készséggel való belépésre és a jogi szakma folytatására, szilárd elkötelezettséggel a szakmai felelősségvállalás elveire, valamint azzal a személyes kötelezettségvállalással, hogy vezesse és szolgálja azokat a közösségeket, amelyekben élni és gyakorolni.

A templomi törvény fenntartja azt az alapvető eszményt, hogy a jogi oktatást minden tehetséges személy számára elérhetővé tegye, ideértve az olyan személyeket is, akiknek egyébként nem lenne ilyen lehetősége, vagy akik akadályokkal szembesülnek faj, hitvallás, nem, fogyatékosság, szexuális irányultság, nemi identitás vagy kifejezés, kor, társadalmi-gazdasági háttér vagy más személyes tulajdonságok.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Philadelphia

    Temple University Beasley School of Law 1719 North Broad Street Philadelphia, PA 19122, 19122, Philadelphia

Kérdések