Keystone logo
Technische Universität Kaiserslautern

Technische Universität Kaiserslautern

Technische Universität Kaiserslautern

Bevezetés

Tapasztalt szakemberek segítenek biztosítani a sikerét

A Távoktatási és Független Tanulmányok Központja (DISC) Németország egyik vezető intézménye a távoktatási posztgraduális képzéseken. Az intézmény több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az irányított önálló tanuláshoz szükséges tanfolyamok fejlesztésében és tervezésében. A Távoktatási és Egyetemi Oktatási Központ (ZFUW) hozta létre, amelyet 1992 -ben Technische Universität Kaiserslautern

  • Kínálunk akkreditált mesterfokokat vonzó tárgykörökben és
    tanácsadással, szolgáltatással és támogatással egész tanév során elkíséri Önt.

Független tanulmány

Az önálló tanulás fogalma kulcsa a DISC filozófiájának.

  • Erősítjük diákjaink önálló tanulási készségeit, és támogatjuk a Technische Universität Kaiserslautern önálló tanulási modulok kifejlesztésével az egész életen át tartó tanulás kultúrájának megteremtését.
  • Technische Universität Kaiserslautern hallgatói számára járulunk hozzá a szakmai kompetenciák fejlesztéséhez, hanem segítjük is őket abban, hogy szakértőkké váljanak az önálló tanulásban.

Tanulmányok a világ bármely pontjáról

Jelenleg körülbelül 4200 diplomások használják a DISC által kínált tanfolyamokat karrierjük fellendítése érdekében - ez a szám egy másik összehasonlítható távoktatási intézménynek sem felel meg Németországban. A hallgatók az egész Németországból, a szomszédos németül beszélő országokból származnak, de a tengerentúlról is, például Kínában, Indiában vagy az USA-ban.

Edzés magas sikerrel

A DISC távoktatási fokozatban résztvevők 80% -a sikeresen befejezi tanfolyamát. Ez a magas sikerességi arány az elismert és elismert oktatási igazgatók és az erős gyakorlati orientáció, az első osztályú didaktikai tananyag, az online szemináriumok és a DISC munkatársai által nyújtott megbízható tanulmányi támogatás kombinációján alapul.

Technische Universität Kaiserslautern

A jövőorientált tanfolyamok, a gyakorlati valós képzés és a modern infrastruktúra a keretfeltételek, amelyeket a hallgatók a Technische Universität Kaiserslautern várhatnak. 1970-es alapítása óta a Rajna-vidék-Pfalz egyetlen műszaki és mérnöki fókuszú egyeteme irigylésre méltó hírnévre tett szert, és több mint ellenállhat a kialakult műszaki egyetemeknek.

Technische Universität Kaiserslautern 2009 októberében, a "Kiváló tanítás" versenyen átadott díj, amely a hat mindössze győztes egyetem egyikének elismerését jelenti Németországban, élő bizonyítéka a kínált oktatás magas színvonalának.

Körülbelül 14 000 hallgatóval rendelkező campus egyetemen (ebből mintegy 4000 távoktatásban részt vevő hallgató) több mint 100 jövőorientált, gyakorlatra épülő tanfolyam kínál tizenkét osztályon. Könnyen kezelhető mérete garantálja a hallgatókkal való szoros kapcsolatot a professzorokkal és a kiemelkedő hallgatói támogatást.

Ezen túlmenően a hallgatók a számos neves kutatóintézettel, köztük két Fraunhofer Intézettel, egy Max Planck Intézettel, a Német Mesterséges Intelligencia Kutatóközponttal (DFKI) és a Kompozit Anyagok Intézetével (IVW) részesülnek előnyben. az egyetemen vagy annak közelében, és szorosan együttműködik az egyetemmel az alkalmazott kutatás területén.

2010 januárjában a Technische Universität Kaiserslautern valamint az IESE, ITWM, DFKI és az ITA intézetek összesen öt díjból kettőt nyertek a Német Szövetségi Oktatási és Kutatási Minisztérium (BMBF) által meghirdetett top klaszterversenyen.

Két kutatóközpontot hoztak létre a Technische Universität Kaiserslautern 2008 közepén azzal a céllal, hogy jelentős, összehangolt kutatási vállalkozásokat hozzanak létre, beleértve a speciális kutatási területeket, és sikeresen nyerjenek projektfinanszírozást a kiválóságot előmozdító nemzeti és nemzetközi intézkedések keretében.

Helyszínek

  • Technical University of Kaiserslautern Distance & Independent Studies Center (DISC) Postfach: 3049 67653 Kaiserslautern, Germany, , Kaiserslautern

Kérdések