Keystone logo

Tampere University

A logo

Bevezetés

Az emberi potenciál korlátlan.

Tampere University Finnország egyik legnagyobb multidiszciplináris egyeteme. Szinte minden nemzetközileg elismert tanulmányi terület képviselteti magát az egyetemen.

Tampere University 2019 elején alakult, amikor két korábban különálló egyetem, a Tamperei Műszaki Egyetem és a Tampere University A University of Tampere-ban alapították, 1925-ben Tampere University of Technology 1965-ben így Tampere University több évtizedes tapasztalattal rendelkezik oktatása egyetemi hallgatók.

Bachelor's Programs angol nyelven

Tampere University teljes egészében angol nyelven oktatott alapképzési programokat kínál. Bachelor hallgatóként világszínvonalú oktatásban részesül egyedülálló tanulási környezetben. Tampere University tökéletes intézmény az egyetemi oktatás megkezdéséhez.

Több mint 30 mesterképzés angol nyelven

Tampere University különféle inspiráló mesterprogramokat kínál angolul. Tampere University végzett mesterképzések magas színvonalú oktatást biztosítanak Önnek, és kiváló lehetőségeket kínálnak arra, hogy szakmai és tudományos kollégákból álló globális hálózatot hozzanak létre, felbecsülhetetlen értékűek a jövőbeni karrierje szempontjából.

Doktori programok

Doktori képzésünk a legújabb kutatási ismereteken, valamint a társadalommal, az iparral és a munkával való szoros együttműködésen alapul. A Doktori Iskola és a doktori programok magas színvonalú tanulási és kutatási lehetőségeket kínálnak.

Kutatás az egyetemen

A Tampere University kutatása különösen a technológiával, az egészséggel és a társadalommal kapcsolatos témákra összpontosít. Számos kutatócsoport és hálózat működik közösségünkben, amelyek multidiszciplináris és sokrétű tanulmányokat végeznek a szervezeti határokon túl.

A Excellences központjainkon végzett kutatás a játékkultúra-tanulmányoktól a tumor-genetikáig terjed.

Küldetésünk a kutatás, fejlesztés és innováció területén az igazságos és részvételi társadalom fenntartása, az egészség és a jólét előmozdítása a lakosság minden rétege számára, a hatékony és biztonságos környezet kialakítása, valamint annak biztosítása, hogy a társadalmi felelősségvállalást is tiszteletben tartsák a digitalizáció és a munka átalakítása okozta zűrzavar.

Helyszínek

  • Tampere

Kérdések