Keystone logo

Syracuse University - iSchool

A logo

Bevezetés

Feladatunk iSchoolersként – az adatok, a technológia és az információ üzleti és társadalomban betöltött szerepének vizsgálata – soha nem volt ennyire kritikus, mivel egy igazságosabb és egyenlőbb világ megteremtésére törekszünk.

Dolgozunk, tanulunk és a digitális információs korszakban élünk.

Ez hajtja gazdaságunkat, politikánkat és oktatási rendszerünket. A jövőt azok alakítják, akik értenek és újítanak ebben a környezetben. Aki kiáll a kiszolgáltatottak mellett, tervezzen a végfelhasználónak, és oldja meg a megoldhatatlant. Változatosak, ötletesek, és készek változtatni. Ők iSchoolers.

Akivel találkozni fogsz.

Szoros közösség vagyunk, ami azt jelenti, hogy barátok és kollégák lesznek diáktársaikkal, oktatóival és munkatársaival.

Itt olyan kapcsolatokat alakíthat ki, amelyek egy életre szólnak. És a Syracuse University Orange szélesebb családjának tagja lesz.

Amit felfedezni fog.

A kiberbiztonságtól a fenntarthatóságig, a félretájékoztatástól a számítási felhőig – oktatóink és hallgatóink élvonalbeli kutatásokat folytatnak az iparágakban.

 • 12 Kutatóközpontok és laboratóriumok
 • 47 Kari és hallgatói publikáció 2021-ben
 • 2021-ben 1,4 millió dollár támogatást ítéltek oda

Hova mész.

Az Ön iSchool diplomája ajtókat nyit az egész világon. A Fortune 500-as cégektől az induló vállalkozásokig, diplomásaink izgalmas karriert folytatnak, amely óriási növekedési lehetőségeket kínál.

 • 73 000 A tavalyi egyetemi osztály kezdő átlagkeresete
 • 95% Foglalkoztatási arány a diploma megszerzését követő 6 hónapon belül
 • #1 Szakterületünkön a legkeresettebbek és legjövedelmezőbbek a karrierek

Jövőkép és értékek

Az 1896-ban alapított Információtudományi Iskola (iSchool), amelyet 1974-ben Eredeti Információs Iskolának neveztek el, nagy hagyományokkal rendelkezik az innováció és a változás vezetésében. Eszményeink és értékeink jelentik sikerünk alapját.

Az iSchool világszerte elismert vezetője a tudás előmozdításában és kreatív, átgondolt és technikailag megfelelő vezetők fejlesztésében az információs területen.

Küldetésünk.

Az iSchool küldetése az emberi képességek bővítése az emberek, az információk és a technológia összekapcsolásával. Az iSchool oktatói és munkatársai elkötelezettek amellett, hogy felkészítsék a hallgatókat az információs területen vezető szerepre, fejlesszék a tudást, és az információkat felhasználják az egyének és szervezetek előtt álló problémák megoldására. Az iSchool oktatói, alkalmazottai és hallgatói együtt hatnak a kutatásra és az információs szakmára az ösztöndíjunk, a szigorú oktatási lehetőségeink, valamint a tudományt előmozdító, a szakmai gyakorlatot javító szolgáltatás iránti elkötelezettségünk, valamint a közösségek, ahol élünk, és így tovább. széles körben a társadalom felé.

iSchool of One.

Egységes iskola vagyunk. Az oktatók, az alkalmazottak és a hallgatók együtt dolgoznak, nem egyének vagy csoportokként, akik egy meghatározott területet képviselnek, ahol dolgoznak vagy kapcsolódnak. Kihívjuk magunkat, hogy profitáljunk az egyetlen információs mező paradoxonából, amely számos szakmai megnyilvánulásban nyilvánul meg.

Az értékeink.

Az iSchool kultúráját, tantervét és döntéshozatalát közös értékeink vezérlik.

Kiválóság

 • Diákközpontú intézmény vagyunk, amely elkötelezett a tanulás és a szellemi sokszínűség mellett. Tudósokból és gyakorlati szakemberekből álló közösségként a kutatási és oktatási kiválóságra törekszünk a tudás fejlesztése, integrálása és alkalmazása révén.

Felfedezés és innováció

 • Nagyra értékeljük a felfedezést és az innovációt az információs mezők fejlesztése érdekében. Azonosítunk új lehetőségeket, kreatívan reagálunk a felmerülő problémákra, és területeinket partnerségeken és tanulóközösségeken keresztül vezetjük.

becsületesség

 • Információs szakemberekként fenntartjuk az intellektuális őszinteséget és felelősséget. Gondosan mérlegeljük tetteink következményeit, figyelembe véve a méltányosságot és a méltányosságot. Hozzájárulunk és előmozdítjuk az információ és a technológia etikus felhasználásának legmagasabb szintű normáit.

Sokszínűség és befogadás

 • Törekszünk a sokszínűségre közösségünkben, és ünnepeljük a különbségeket. Sokféle hangot elfogadunk, hogy interdiszciplináris elemzésekkel és megoldásokkal kezeljük a társadalmi és technikai kihívásokat.

Globális állampolgárság és elkötelezettség

 • Lehetővé tesszük, hogy iSchool közösségünk aktívan részt vegyen a közjó előmozdításán munkálkodó globális polgárokként. Felelősségünk a társadalom tájékoztatása és fejlesztése, valamint a politika befolyásolása a pedagógia, a kutatás és az érdekképviselet révén.

Helyszínek

 • Hinds Hall,343, 13210, Syracuse

Kérdések