Keystone logo
Swansea University LLM az olaj-, gáz- és megújuló energiákról szóló törvényben
Swansea University

LLM az olaj-, gáz- és megújuló energiákról szóló törvényben

0 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

* Egyesült Királyság / EU hallgatók: 7900 font nappali; 2 950 font / év 2 éves részmunkaidőért; 2 650 font / év 3 éves részmunkaidőben. Nemzetközi hallgatók: 16 450 font nappali; 2 250 font / év 2 éves részmunkaidőben; 5500 font / év 3 éves részmunkaidőben

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az energiaellátás létfontosságú a globális gazdasági jólét szempontjából. Olaj-, földgáz- és megújuló energiaforrásokkal foglalkozó LLM-jünk mélyrehatóbb megértést nyújt annak komplex jogi és kereskedelmi szempontjairól, hogy izgalmas karrierlehetőségeket nyújtson.

A magas szintű tudományos és gyakorlati tapasztalattal rendelkező szakértők tanulásával mélyrehatóbb ismereteket szerezhet az olaj- és gáziparra, valamint az új energiaforrásokra, különösen a megújuló energiaforrásokra vonatkozó törvényekről.

Miért olaj-, földgáz- és megújulóenergia-törvény a Swansea-ban?

A Hillary Rodham Clinton Jogi Iskola posztgraduális hallgatójaként egy világszerte elismert jogi iskolába tartozhat, és egy virágzó tudományos környezettel rendelkezik, amely elkötelezett az oktatás és a kutatás kiválósága iránt, és kivételes hallgatói tapasztalatokat kínál.

Ön mentesül a CIArb tagság 2. szintű követelményei alól, így a Nemzetközi Kereskedelmi Választottbírósági modul sikeres befejezése után jelentkezhet az Intézet (MCIArb) tagjának szintjére.

Swansea University az Egyesült Királyságban a kutatás minőségének 26. és a kutatás hatása szempontjából a 22. helyen található (REF 2014).

Az Ön olaj-, földgáz- és megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos jogi tapasztalata

Ezen az LLM fokozaton tudást és tapasztalatot szerezhet ahhoz, hogy 21. századi ügyvéd vagy jogi szolgáltató szakemberré váljon, szakemberrel és alapos ismeretekkel az olaj-, gáz- és megújulóenergia-törvényről.

A posztgraduális jogi diplomáink lehetőséget adnak arra, hogy tanulmányozzon az iparági szakértőktől, akik rengeteg tudományos és gyakorlati tapasztalattal rendelkeznek.

A következőkön keresztül is megtanul:

 • Vendég előadások, amelyek betekintést nyújtanak a terepi gyakorlatba
 • Mozgó versenyek
 • Nyári iskolák külföldön

Olaj-, földgáz- és megújuló energiaforrásokról szóló törvény foglalkoztatási lehetőségei

Az LLM olaj-, gáz- és megújuló energiáról szóló törvényének diplomásainál jó helyzetben vannak a karrierlehetőségek ösztönzése és jutalmazása.

A foglalkoztathatóság javítása kulcsfontosságú prioritás számunkra, és számos olyan rendezvényt szervezünk, amelyek segítenek, beleértve az éves LLM karrier-vásárot, amely lehetőséget ad Önnek a helyi és nemzetközi ügyvédi irodákkal való találkozásra, valamint hálózati rendezvényeket és vezető gyakorlatok látogatásait. London városában.

Belépési követelmények

 • Ennek az LLM-nek az olaj-, gáz- és megújuló energiáról szóló törvénybe történő belépési követelménye 2: 2-es kitüntetés, ideális esetben rokon tudományágban. A megfelelő tapasztalattal rendelkező pályázókat szintén ösztönzik a jelentkezésre. Szeretettel várjuk a világ minden tájáról érkező hallgatók jelentkezését, és az előző tanulmány bizonyítékát igénylik, amely egyenértékű a belépési követelményekkel.
 • Ha az angol nem az első nyelv, akkor elfogadható angol nyelvű képesítésre lesz szüksége, mint például az IELTS teszt (a teljes pontszám legalább 6,5, és legalább 6,0 minden komponensben).
 • Ingyenes angol nyelvórák állnak rendelkezésre, amelyek célja a kritikus jogi gondolkodás és írás javítása.

Karrier és foglalkoztathatóság

Karrier és foglalkoztathatóság A Swansea Foglalkoztatási Akadémia (SEA) segíteni fog Önnek a karriered minden szakaszában, amely segíti a fényes jövő építését.

Karrier-támogatási szolgáltatásaink:

 • Foglalkoztathatósági műhelyek, munkáltatói beszélgetések, testreszabott rendezvények és karriervásárok.
 • Egyéni tanácsok és útmutatások a szakmailag képesített karrier-tanácsadóktól.
 • Segítsen a munkahely megtalálásában, a gyakorlatban, a gyakorlati elhelyezkedésben és az önkéntességben.
 • Információs forrásokhoz való hozzáférés a karriermenedzsment sokféle témakörében.
 • Finanszírozás a hallgatói szakmai lehetőségek és a Student Society / Club események támogatására.

Segítséget és tanácsadást nyújtunk a Swansea University Alumni számára akár két évvel a diploma megszerzése után is.

Foglalkoztathatóság a jogi iskolában

A Jogi Iskola proaktív megközelítést alkalmaz a diplomások foglalkoztathatóságának javítása érdekében, egy külön foglalkoztathatósági és gyakorlati tisztviselővel. Az iskola számos helyi, országos és nemzetközi szakmai gyakorlatot, szakmai tanfolyamokat, tanácsokat és támogatást kínál az ambíciói eléréséhez szükséges készségek fejlesztéséhez.

A hallgatók foglalkoztathatóságának javítása kulcsfontosságú prioritás. Ennek érdekében számos kezdeményezést szervezünk az LLM hallgatók számára, ideértve az éves LLM karrier-vásárot, amely lehetőséget ad a hallgatóknak a helyi és a nemzetközi ügyvédi irodák képviselőivel való találkozásra, hálózati rendezvényekre és látogatásokra a London City vezető vezetői gyakorlatain. .

Swansea University","author_url":"","source":""}" />

1225-DJI_0003

Swansea University a 2019-es Whatuni Student Choice Awards-on öt év alatt másodszor is az év egyetemének ítélték. A Swansea University az Év Egyetemének koronázása mellett az első helyet szerezte meg a Nemzetközi kategóriában, és a posztgraduális, valamint a Tanfolyam és az oktatók kategóriában az első három helyet szerezte meg. A Whatuni Student Choice Awards díját teljes egészében a hallgatók szavazzák meg, több mint 41 000 véleményt és megjegyzést több mint 160 brit intézmény küldött be.

A tekintélyes Guardian University Guide 2021-ben az Egyesült Királyságban a 24. helyet foglaljuk el, és három év alatt másodszor nyertük el az év walesi egyetem címet, ezzel megerősítve pozíciónkat Wales vezető felsőoktatási intézményeként.

Tanulóinkat helyezzük a középpontba. Ennek eredményeként arany minősítést értünk el, a lehető legmagasabb besorolást a nemzeti tanítási kiválósági és hallgatói eredmények keretrendszerében (TEF), és az Egyesült Királyságban a 6. helyen állunk a diákok elégedettségét tekintve a 2020-as nemzeti hallgatói felmérésben.

Lenyűgöző vízparti egyetemeink tesznek kívánatos helyszínt a világ minden tájáról érkező hallgatók és munkatársak számára, és multikulturális közösségünk globális perspektívát kínál, lehetővé téve azoknak, akik csatlakoznak hozzánk, készségeket és ismereteket fejleszthetnek, amelyek sikeres és gazdagító karriert eredményeznek számukra.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLM az energia és az éghajlat törvény
  • Groningen, Hollandia
 • Online LLM az energia- és környezetvédelmi jogban
  • UK Online, Egyesült Királyság
 • LL.M. a környezetvédelmi és energiajogban
  • Washington, Amerikai Egyesült Államok