Keystone logo
© Uni.
Sustainability College Bruges

Sustainability College Bruges

Sustainability College Bruges

Bevezetés

A Fenntarthatósági College Bruges (SCB) egy magánintézmény, mely a folyamatos képzés, a kutatás, tanácsadás és közvetítés, az egész világra kiterjedő közvélemény - a környezetvédelmi, energiaügyi, éghajlat-változási és az egészségügyi és biztonsági kérdések.

A tevékenységek az SCB inspirálta, és vezeti a 2015-ös ENSZ Fenntartható Fejlesztési Célok és a 2016-os európai cselekvési Fenntarthatóság.

Az SCB áll egy Központ Továbbképző, a Center for Research, a Center for Közvetítés és vitarendezés, valamint a Center for Advisory Services.

Ezt támasztja alá egy nagy csoportja SCB Fellows, a Nemzetközi Tanácsadó Testület és a Friends of the SCB.

Bruges 1

Folyamatos oktatás

Az SCB Központ Továbbképző (CCE) szervez folyamatos képzés (programok, konferenciák, szemináriumok, előadások), amely „probléma-orientált”, „kereslet által vezérelt”, „tudományosan megalapozott” és a „didaktikai innovatív”. Ez elsősorban történik interdiszciplináris módon, és amelynek középpontjában a társadalomtudományi és humán szempontokat. Amennyiben szükséges és időszerű, a természettudományok és az orvosbiológiai szakértelem tartalmazza. Testre szabott oktatás a cél.

Az SCB CCE tevékenységek nem vezetnek alap-, mester- vagy doktori fokozatot. A részvétel és értékelés jutalma egy SCB CCE igazolás (a jelenléti ívet, részvétel, értékelés).

SCB Kutató Központ

Az SCB Kutató Központ (CR) végzi (inter) fegyelmi kutatás környezetvédelmi, energia, az éghajlatváltozás és az egészségügyi és biztonsági kérdések. Ez úgy történik kezdeményezésére SCB Fellows és / vagy kérésére állami vagy magán személyek.

A kutatások kerül bemutatásra SCB dob események, szemináriumok, konferenciák és közzé SCB vélemény Papers.

Bruges

Közvetítés

Az SCB Központ Közvetítés & Dispute Resolution (CMDR) célja, hogy elősegítse a közvetítés és az egyéb alternatív vitarendezési (ADR) technikák környezeti, energia, az éghajlatváltozás és az egészségügyi és biztonsági kérdések. Ez magában foglalja a tevékenységét a flamand Egyesület Orientációs és közvetítés Komplex beruházások, létrehozott 2010-ben Kurt Deketelaere és Dirk Henckens, és nyitott az európai és nemzetközi ADR fejleményeket.

Tanácsadási szolgáltatások

Az SCB Központ Advisory Services (CAS) kínál a jogi és multidiszciplináris tanácsadás és támogatás a kormányok (helyi, nemzeti, európai és nemzetközi), a profit és non-profit szervezetek környezeti, energia, az éghajlatváltozás és az egészségügyi és biztonsági kérdések. Ez történik egy tudományos és pártatlan módon. Az SCB CAS is működik, mint egy „második vélemény” kézbesítő a jog és tanácsadó cégek.

SCB Vízió és misszió

SCB látása „Befektetés a tudásba a Fenntartható Jövőért”.

SCB küldetése:

 • Megosztása iránti szenvedélyünk környezet, az éghajlat, az energia, az egészségügyi és biztonsági kérdések,
 • Több tartalom alapú folyamatos képzés helyett méret-alapú oktatás,
 • Mivel rugalmas, alkalmazkodó, felkészülés egy folyamatosan változó szabályozási környezet,
 • Művészet interdiszciplináris kutatás egy társadalomtudományi és humán szempontból, míg a valamennyi érintett fél bevonásával,
 • Megvalósítása hozzáértő és személyre szabott tanácsadás, közvetítés és vitarendezés,
 • Ennek alapján „network-sourcing”, így világszerte vezető szakértők profit, non-profit, kormányzati és akadémiai szektor azoknak, akik nem rendelkeznek az idő, vagy a lehetőséget, hogy tanulmányozza, vagy vegyenek külföldön
 • Mivel a globális és így a folyamatos képzés és a kutatás mindenki számára elérhető, függetlenül a helytől és időzóna,
 • A minőségre való törekvés az összes kidolgozott tevékenység, a támogatást a világszínvonalú csoport elkötelezett és hozzáértő társaik.Bruges

Helyszínek

 • Bruges

  Potterierei 4 8000 Bruges (Belgium), , Bruges

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések