Keystone logo
Susquehanna University

Susquehanna University

Susquehanna University

Bevezetés

Diákjaink boldogulnak, és Ön is boldogulni fog, hiszen olyan professzorok mentorálják, akik szakterületük szakértői és kivételes tanárok. A Susquehannában végzett kurzus intenzív – személyre szabott figyelmet fog élvezni a tanári kar részéről, mivel ezek segítenek elsajátítani és fejleszteni azokat a készségeket, amelyekre szükséged van a munkához és/vagy a diploma megszerzéséhez.

Sok iskola beszél a külföldi tanulásról, de a Susquehannában mindenki ezt csinálja. Innovatív Global Opportunities (GO) programunk révén országosan elismertek bennünket a globális tapasztalatok és a kulturális kompetencia iránti elkötelezettségünkért.

Küldetés

Neveljük diákjainkat a produktív, kreatív és reflektív eredményekkel, vezetési és szolgáltatási életre egy változatos, dinamikus és kölcsönösen függő világban.

Akadémikusok

Több mint 100 fő és kis szak, valamint szakmai előkészületi programok és egy interdiszciplináris kitüntetési program közül választhat.

A School of the Arts, School of Humanities, School of Natural & Social Sciences és az AACSB által akkreditált Sigmund Weis School of Business kínál Bachelor of Arts, Bachelor of Science és Bachelor of Music fokozatot.

Hasznos lesz kivételes tantestületünk és kis osztályaink, amelyek megkönnyítik a részvételt. Innovatív tantervünk ösztönzi a tanulmányok szélességét és mélységét, miközben fejleszti képességeit, a Globális lehetőségek programunkban való részvétel pedig fejleszti kulturális kompetenciáját.

Lényegében a világ megnyílik előtted, ha a Susquehanna University lehetőséget választja.

A Susquehanna egy akkreditált, non-profit intézmény, ami azt jelenti, hogy programjaink tanúsítottak és elismertek kiválóságukért. Akkreditációink közé tartozik az Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB International), a National Association of Schools of Music (NASM), az American Chemical Society és a Middle States Commission on Higher Education. Tagjai vagyunk az Annapolis Groupnak is, amely az ország legjobb bölcsészeti főiskoláit tömöríti.

Helyszínek

  • University Avenue,514, 17870, Selinsgrove

Kérdések