Keystone logo

Sunway University

A logo

Bevezetés

Üdvözöljük a Sunway University , Malajzia egyik vezető magánegyetemében, amely szigorúan nonprofit intézmény, és amelynek célja a minőségi oktatás, a vállalkozás támogatása és a legfontosabb globális problémákra összpontosító kutatás. Az egyetem székhelye Sunway City, egy virágzó zöld üdülőváros, amelyet a visszanyert egykori ónbányászat földterületén építettek, Kuala Lumpur nyugati oldalán, a Klang-völgy szívében. Az egyetem globális viszonylatban viszonylag fiatal, de már a világon az egyetemek 2% -án (QS World University Rankings) és az ázsiai egyetemek 1,5% -án belül van, valamint a legjobb 150 közé tartozik 50 év alatti egyetemek a világon.

A legmodernebb modern campusunk a társadalmi és közösségi szolgáltatások széles skálájához kapcsolódik, a fa tetején található biztonságos járdákkal („lombkorona járás”), amely egyedülálló, fenntartható tanulmányi, munkahelyi és társadalmi környezetet biztosít hallgatóink és munkatársaink számára az egyetemen és a Sunway City környékén. A Sunway City kiváló példa a fenntartható „tizenöt perces városok” új globális mozgalmára, hiperkapcsolattal és minden kényelmi szolgáltatással, amelyek gyalogosan 15 percen belül elérhetők. Az egyetem közelében, a lombkorona járdán keresztül kapcsolódva van a Sunway Lagoon vidámpark, a Sunway Pyramid Mall (az ország és a régió egyik legnagyobb) és a Sunway Medical Center, az egyik legnagyobb és legjobban felszerelt magánkórház Délkelet-Ázsiában világszínvonalú orvosi ellátás, valamint még sok más.

Az egyetem 5 csillagos „kiváló” besorolást kapott a malajziai kormány részéről (a legfrissebb Setara értékelési gyakorlatban), és Malajzia tizenegy egyetemének egyike, amely különleges „Premier Digital Technology University” státuszt kapott. Szoros együttműködést alakítottunk ki számos vezető nemzetközi egyetemmel, köztük a Harvard Egyetemmel, valamint az Oxford és Cambridge Egyetemekkel. Ez utóbbiak közül néhány professzor kitűnő látogatási megbeszéléseket tart, amelyek alkalmanként előadásokat tartanak egyetemünknek és a tágabb Sunway City közösségnek Jeffrey Cheah Tisztelt Hangszórók nyilvános előadás-sorozatunk révén. Ezeket a Sunway City és az egyetem alapítójáról, Tan Sri Jeffrey Cheah-ról kapta, aki egyben Malajzia egyik vezető ipari konglomerátuma és a Sunway City fejlesztője, a Sunway Group elnöke is. Nagyon szoros kapcsolatban állunk az egyesült királyságbeli Lancaster University-vel, lehetővé téve számos programon résztvevő hallgatóink számára a Lancaster-fokozat megszerzését.

Szóval üdvözöljük egy globálisan összekapcsolt, előremutató, a fenntarthatóságnak szentelt egyetemen, amely a bolygó vitathatatlanul az egyik legizgalmasabb egyetemi desztinációján található, a trópusi, napos Malajziában.

Látás küldetés

A látomásunk
Világszínvonalú egyetem lenni

Küldetésünk
Átfogó egyének ápolása és a társadalom és a globális közösség igényeinek megfelelő ismeretek felfedezésének, továbbfejlesztésének, továbbadásának és alkalmazásának szenteljük önmagunkat

Hitvallásunk
Sunway University misszióját integritás nélkül és rendületlenül végzi a kiválóság, a vállalkozói szellem, a professzionalizmus, a pénzügyi önállóság, az innováció, a kölcsönös tisztelet és a csapatszellem mellett.

Oktatási céljaink
Sunway University hallgatói:

  • váljon független, egész életen át tartó tanulókká, akik aktívan folytatják az ismereteket és értékelik azok globális alkalmazását a gazdasági, politikai, társadalmi és kulturális fejlődésben
  • fel kell hatalmazni a gyorsan változó gazdasági, társadalmi és technológiai világhoz való hozzájárulás képességével és képességével
  • erős vezetői képességek és kommunikációs készségek fejlesztése
  • legyen felkészülve olyan karrierekre, amelyek lehetővé teszik számukra produktív, teljesítő és értelmes életet
  • az érték integritását és a társadalom etikus, elszámoltatható, gondoskodó és felelős tagjaivá váljanak

Helyszínek

  • 5, Jalan Universiti, Bandar Sunway, 47500 Subang Jaya, Selangor, Malaysia, 47500, Shah Alam

Kérdések