Keystone logo
Suffolk University Law School Általános LLM
Suffolk University Law School

Általános LLM

Boston, Amerikai Egyesült Államok

12 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 57 192 / per year *

Az egyetemen

* A tandíjak a 20-21. Tanévre vonatkoznak. Érdemi ösztöndíjak állnak rendelkezésre.

Bevezetés

Az általános jogtudományi program azoknak a hallgatóknak szól, akik már elvégezték a jogi diplomát, és szeretnék fejleszteni jogi képességeiket azáltal, hogy egy adott területre vagy egy új jogterületre összpontosítanak.

Ezt az LL.M. maximális rugalmasságot kínál. Létrehozhat saját pályát az Ön által választott területen, vagy kiválaszthat tanfolyamokat a Suffolk elismert szakterületeiből, beleértve a vitarendezést és a polgári pereket, az üzleti jogot és a pénzügyi szolgáltatásokat, az orvosbiológiai és egészségügyi jogot, a szellemi tulajdont, a nemzetközi jogot vagy a munkaügyi és munkajog.

LLM programkövetelmények

Az LLM tanterv elsősorban választható jellegű. A hallgatóknak találkozniuk kell a Graduate Law Programok igazgatójával, hogy kiválaszthassák a kurzusokat, amelyek a legjobban teljesítik karrier céljaikat. A nemzetközi hallgatóknak az első félévben be kell jelentkezniük a Bevezetés az amerikai jogba, jogi érvelés és írás című szemináriumra. A Legal English Institute ajánlott azoknak az LLM hallgatóknak, akiknek az elsődleges nyelve nem az angol.

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések