Keystone logo
Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Suffolk University Law School

Bevezetés

A Suffolk Law több mint 100 éve az ország legkiválóbb jogi szakembereit hozta létre. A valós gyakorlatra és a tapasztalati tanulásra helyezve a hangsúlyt, a Suffolk Law páratlan hely a sikeres jogi karrier és élet megkezdésére, építésére és elindítására.

Az Egyesült Államok egyik legnagyobb jogi egyetemeként a Suffolk Law kiterjedt tantervvel rendelkezik, amely egyesíti az erős tudományos alapokat a számos speciális területen szerzett szakértelemmel. Az oktatás gyakorlati tanulási programokat, országosan ismert oktatókat és tényleges jogászokat foglal magában, akik áthidalják az elméletet a gyakorlattal, hogy felkészítsék a hallgatókat a 21. századi munkára.

Küldetés és célok

Suffolk University Law SchoolA bostoni székhelyű cég arra törekszik, hogy üdvözölje a különféle háttérrel és körülményekkel rendelkező diákokat, és magasan képzett és etikus jogászokká nevelje őket, akik jól felkészültek arra, hogy helyi közösségeikben, az egész országban és a világ minden táján szolgáljanak. Mivel az ügyvéd szerepe Suffolk 1906-os alapítása óta fejlődött és bővült, a jogi kar arra törekszik, hogy hallgatóiban kifejlesztse azokat a készségeket, amelyek a szakma változó igényeinek kiszolgálásához szükségesek egy egyre sokszínűbb, globális és technológiailag függő társadalomban. Az ország egyik legnagyobb jogi egyetemeként Suffolk megfelel ennek a kihívásnak azáltal, hogy a hallgatók számára alapvető jogi oktatási alapokat, kurzusok és programok széles skáláját, valamint kiváló képzést biztosít egy változatos és hozzáférhető oktatók által, akik ösztöndíjjal és szakmájuk és közösségük szolgálatával foglalkoznak. . A Suffolk célja, hogy hallgatói számára kiváló jogi oktatáshoz jusson, ösztönözze az igazságosság iránti elkötelezettséget, és lehetőséget biztosítson a végzett hallgatóinak karrier-törekvéseik megvalósítására.

Kérdések