Keystone logo

Stonehill College

A logo

Bevezetés

A Szent Kereszt kongregációja által 1948-ban katolikus kollégiumként alapított Stonehill holisztikus megközelítését az oktatás és a hit alapelvei vezérlik. Diákjaink olyan globális polgárokká fejlődnek, akik értékelik a tudást, az integritást és az együttérzést, amikor egy igazságosabb társadalmat hoznak létre.

A Stonehill professzorok hangsúlyozzák a kritikai elemzést és a kreatív gondolkodást, miközben a diákokat több mint 80 tudományos programban tanítják, a szabad művészetek, tudományok, üzleti és szakmai szakterületeken.

A Boston és a Providence között fekvő Stonehill egy Massachusettsi Főiskola, amely számos kutatási és szakmai tapasztalattal rendelkezik a campusban és a közeli nagyvárosi területeken. A Stonehill országos elismerést szerzett nemzetközi tanulmányi és külföldi programjainkról, amelyek lehetőséget nyújtanak diákjainknak.

alapító

Stonehill-t 1948. június 30-án alapították a Szent Kereszt kongregációja. George P. Benaglia Rev. CSC-t nevezték ki az első kollégium elnökévé, az első diákokat pedig szeptember 20-án vették fel.

Intézmény típusa

 • Magán
 • coeducational
 • Biztosítja a BA-t, a BS-t és a BSBA-t

Akkreditáció

A Stonehillt az Új-Anglia Felsőoktatási Bizottsága akkreditálja.

További programos akkreditáció

 • Szövetség az Advance Collegiate School of Business-hez
 • American Chemical Society
 • Egyetemi programok az Egészségügyi Igazgatásban

tagságok

 • Amerikai Főiskolák és Egyetemek Szövetsége
 • Katolikus főiskolák és egyetemek szövetsége
 • A Független Főiskolák Tanácsa
 • Független Főiskolák és Egyetemek Országos Szövetsége
 • Délkelet-szövetség a Felsőoktatás Együttműködésének Massachusetts-ben
 • Dél-Új-Anglia konzorcium a fajokról és az etnikai hovatartozásról

Katolikus társulás

Stonehill a Szent Kereszt Kongregációjához tartozik. A Kongregáció tagjai részt vesznek a főiskolai misszióban, mint adminisztrátorok, oktatók és campusminiszterek.

John Denning, CSC a kilencedik Szent Kereszt pap, aki Stonehill elnökének szolgál. Ezen túlmenően a kongregáció tagjai a kuratórium tagjaként szolgálják a főiskolát, akik közül sokan Stonehill alumni.

NCAA II. Osztály atlétika

A verseny minden szintjén az atlétika a Stonehill életének nagy része - a diákjaink több mint 80% -a részt vesz egy NCAA II.

A Stonehill Skyhawks az északkeleti-10 konferencián, az ország legnagyobb NCAA divíziójának konferenciáján versenyez.

 • Északkelet-10 konferencia
 • 20 varsity csapat
 • 11 interollegátus klubcsapat
 • 20 intramurális sportprogram

Alapítvány

 • $ 199.696.551

Legutóbbi elismerések

A Stonehill-t az Egyesült Államok főiskoláinak és egyetemeinek értékelésekor, eredmények és elkötelezettségvállalás mellett az Egyesült Államok főiskoláinak és egyetemeinek értékelésében részt vevő szervezetek tartják számon. Olvassa el a legutóbbi felismerésünket.

Küldetésünk

Stonehill College , a Szent Kereszt kongregációja által alapított katolikus felsőoktatási intézmény az ösztöndíj és a hit közössége, amelyet az egyes személyek méltóságának meggyőződése határoz meg.

A Stonehill College a szabad művészetek és tudományok és az elő-szakmai programok tantervén keresztül a legmagasabb színvonalú oktatást nyújtja, amely elősegíti a kritikus gondolkodást, az ingyenes kutatást és az ötletek cseréjét.

Stonehill College oktatja az egész személyt, hogy minden Stonehill-végzős gondolkodjon, cselekedjen, és bátorsággal vezessen egy igazságosabb és könyörületesebb világ létrehozása felé.

Elkötelezettségünk egy változatos és inkluzív közösségért

A Stonehill College hiszünk az egyes személyek sajátos méltóságában, és elkötelezettek vagyunk abban, hogy táplálják és értékeljék a kultúrát, ahol a különbségeket nyíltan megosztják és megerősítik. Mivel a kölcsönös tisztelet az egész személy nevelésének sarokköve, tisztességes, igazságos és együttérző közösség kialakítását és fenntartását kívánjuk elérni. A Stonehill arra törekszik, hogy minden tagját felkérje, hogy kihívja és támogassa egymást, és átfogja az emberi szolidaritásunkat, amelyet az inkluzivitás szempontjából lényegesnek tartunk.

Az emberi különbségek sokféle formában való tiszteletben tartása a főiskolán mindenki felelőssége, mind egyénileg, mind kollektíven. Mint ilyen, együtt fogunk dolgozni az egyenlőtlenségek kezelése és az igazságosabb világ megteremtése érdekében.

A közösségünk sokszínűségének növelése aktív prioritás. Olyan programokat, gyakorlatokat és tapasztalatokat fejlesztettünk ki és fogunk tovább bővíteni és finomítani, amelyek elősegítik a hozzátartozó kultúrát. Ha többet szeretne megtudni arról, hogy a Főiskola milyen módon mutatja be a közösségünk iránti elkötelezettségét és a szociális igazságszolgáltatással kapcsolatos erőfeszítéseinket, mind a mi campusunkon belül, mind azon túl, kérjük, látogasson el a sokszínűség források oldalára.

Filozófiánk

E vízió megvalósítása érdekében a diákok tanulmányi programot készítenek, amely ösztönzi az ösztöndíjat, a kritikus elemzést és a kreatív gondolkodást. A Szent Kereszt hagyománya iránti hűség, a Stonehill elkötelezett a hallgatók erkölcsi, szellemi, szellemi és szociális kompetenciáinak fejlesztésében, valamint elkötelezettségének megteremtésében, hogy ezeket a kompetenciákat a társadalmi igazságosság kérdéseire tegye.

A szabad művészetek alapterületeinek tanulmányozása révén a diákok bevonják a bölcsességet és a kérdéseket, amelyek egy képzett elme alapját képezik. A mai szakmák által megkövetelt szakismeretek elsajátítása eszközöket biztosít a produktív karrier vezetéséhez és a világot az osztályteremen túl.

A katolikus szellemi és erkölcsi eszmék jelenléte hosszú ideje hagyja a kollégiumot a szabad érdeklődés, a transzcendens teológiai és filozófiai elképzelésekkel és értékekkel való elkötelezettség, az egyes személyek méltóságának felismerése és az erkölcsi elkötelezettség érzése. véget ér.

Ezen emberi méltóság és az emberi család egységének megünneplése érdekében Stonehill támogatja a személyek, a vélemények és a kulturális és vallási szempontok sokféleségét. A Főiskola megerősíti, hogy ennek a sokféleségnek az elismerése szerves része a személyes és szellemi kiterjedés megszerzésének.

A tanítás iránti szenvedély ihlette kar, együttműködik a munkatársakkal, hogy olyan diákközpontú éghajlatot teremtsen, amely elősegíti az akadémiai kihívásokat és a szigorú vizsgálatot, a fizikai jólétet és az érzelmi növekedést, a személyes felelősséget, a kooperatív tanulást és a hiteles közösséget.

A Stonehill-oktatás arra ösztönzi a tanulókat, hogy élethosszig tartó vágyat alakítsanak ki az önmegismerésre és a szolgáltatás iránti elkötelezettségre, ami valóban céltudatos és jutalmazó élethez vezet.

Múltunk

Donahue Hall Lobby Stonehill College 1948. június 30-án alakult. Ezen a napon a Massachusettsi Nemzetközösség felhatalmazta a Szent Kereszt kongregációját, hogy alapítson felsőoktatási intézményt Frederick Lothrop Ames egykori birtokánál Észak-Eastonban.

A Massachusetts-i főiskolai campus meglepően szép. Az egyik végén Donahue-terem, a birtok eredeti grúz stílusú kastélya, melyet 1905-ben építettek. Stonehill adminisztrációját és egy kápolnát foglal magában, ahol naponta ünnepelnek tömeg. A Donahue csarnokból kilátás nyílik az egyetemi épületek panorámájára és a csendes környezetben, az erdőkben, a mezőkben és a tavakban.

Franciaországban 1837-es alapítása óta a Szent Kereszt kongregációja részt vett az oktatásban. 1842-re a kongregáció tagjai megalapították a Notre Dame Egyetemet Észak-Indiában. Az Egyesült Államokban a Kongregáció által alapított más felsőoktatási intézmények közé tartozik az Oregoni Portlandi Egyetem, a Texas-i Szent Edward-i Egyetem, a Pennsylvaniai King's College és az Indiana-i Holy Cross College.

Basil Moreau CSC atya, a Kongregáció alapítója elsődleges szempont volt, hogy az oktatás az egész személyt érinti. Moreau atya beszélt és írt a szív oktatásáról, valamint az elme, az értékek és a tudósok fejlesztéséről. Moreau érzéseire jellemző volt a Kongregáció tagjainak 1849-es körlevélben kifejezett véleménye:

„Mindig egymás mellett helyezzük el az egész személy fejlődését a tudás megszerzésével; az elme nem lesz a szív rovására. ”

1948 szeptemberében a Stonehill College felvette az első diákjait. 1951-ben a Főiskola bővített beiratkozást, hogy üdvözölje a női hallgatókat. 1959 decemberében a Stonehill teljes akkreditációt kapott és csatlakozott a New England Főiskolák és Középiskolák Szövetségéhez (NEASC).

1972-ig a Kollégium felelőssége a Szent Kereszt Kongregáció keleti tartományának volt. Ebben az évben a felelősséget választott és elsődlegesen a felügyelő testületre ruházták át. A kongregáció 375 hektárnyi épületeket, valamint oktatási célú épületeket is átvitt.

Az átadás szellemében és betűjében a Stonehill College katolikus felsőoktatási intézményként folytatódott.

Katolikus főiskolaként a Stonehill elkötelezett a szellemi nyomozás és a hit életének kölcsönösen gazdagító diskurzusa mellett. Stonehill a Szent Kereszt hagyományának kollégiumaként igyekszik segíteni a diákokat abban, hogy fejlesszék képességeiket és felfedezzék az életük legmélyebb vágyait. Arra törekszik, hogy minden ember méltóságára törekedjen, és gondoskodjon minden előítélet áldozatairól. Mottója, Lux et Spes (latin a „Fény és remény”) teljesítése során a Főiskola elősegíti a látás és a bátorság fellépését. (Vö. A Szent Kereszt kongregációjának alkotmányai, 14-17. Sz.).

Ebben a hagyományban a Stonehill különösen törekszik arra, hogy elősegítse az életminőséget az egyetemen, amely erős közösségkötéseket és szolgáltatási hagyományokat teremt, amely hozzájárul egy igazságosabb és könyörületesebb társadalomhoz. 1989-ben a Főiskola és a Szent Kereszt kongregációja is elfogadta az alapelvek nyilatkozatát, hogy biztosítsa a Stonehill katolikus örökségének megőrzését, és kötelezze a Kongregációt az akadémiai és lelkészi pozíciókban való aktív jelenlétre.

Stonehill 1952-ben kezdte meg az első kezdeti gyakorlatokat, és 2013-ban a Főiskola végzett a 24.000-es alumnusával. A Főiskola jövőbeli jövőképét a stratégiai terv tartalmazza: „Fent

Helyszínek

 • Stonehill College 320 Washington Street Easton, MA 02357, , Easton

Kérdések