Keystone logo

St. John's University, Rome Campus

A logo

Bevezetés

Globális diákok

A Róma Campus Szent János Egyetem toboroz egy sokszínű, nemzetközi hallgatói szervezet. Tanulás külföldön Róma lehetővé teszi a diákok, hogy felkészüljenek a globális színtéren; megismerhetik a nemzetközi üzleti és politikai kérdésekben; részt vesznek szakmai ENSZ ügynökségek, nem kormányzati szervezetek (NGO-k), és a nagykövetségek; jól megélnek a kényelmes és támogató egyetemi környezet; új élményeket; és ápolják az élethosszig tartó barátságok más diákok a világ minden tájáról.

Global Opportunities

Ahhoz, hogy felkészítse a tanulókat a siker a globális piacon, Szent János kínál egy valóban nemzetközi tanulmányaikhoz. Diákjaink is arra ösztönzik, hogy tanulmányozza a mi campus New Yorkban. Természetesen az összes ajánlatokat a New York-i egyetemen nyitottak a végzős hallgatók beiratkozott Rómában. Ezen felül, az amerikai pénzügyi támogatás és ösztöndíj alkalmazni Rómában ugyanúgy, mint a New York-i egyetemen.

Ennek Metropolitan University, St. John szerves része a New York City könnyű hozzáférést biztosít a kereskedelmi és kulturális erőforrások Manhattan. A diákok keres egy globális perspektíva, élő és tanuló NYC jelentős oktatási előnye.

Csapatmunka és a vezetés

A sikeres vállalkozások és szervezetek alkalmaznak csapatok az egyének keresnek megoldást a problémákra. St. John diplomások sikerhez, mert megtanulnak csapatban dolgozni-orientált környezetben, ahol a diákok a különböző szakmai háttérrel együttműködik a kari megérteni és megoldani az üzleti élettel kapcsolatos problémákat.

Helyszínek

  • Via Marcantonio Colonna, 21A , 00192, Rome

Kérdések