Keystone logo
Stetson University College of Law

Stetson University College of Law

Stetson University College of Law

Bevezetés

Mint Florida első jogi egyetemen, Stetson már tanult kiváló ügyvédek, bírók és a közösségi vezetők több mint egy évszázada. Stetson egy top-100 jogi egyetemre, rangsorolt ​​# 1 próba érdekképviselet és # 3 jogirodalomban US News & World Report, és teljes mértékben által akkreditált American Bar Association és Association of American Law iskolák.

Stetson University College of Law aktív része a Tampa Bay metró területén, melynek fő jogi campus Gulfport / St. Petersburg és műholdas központ Tampa. A jogi iskola egy részét Stetson Egyetemen, a College of Arts and Sciences, School of Business Administration, és Zeneiskolában DeLand, és egyetemi műholdas központ Celebration.

Dean Christopher Pietruszkiewicz vezet egy sokszínű csapat kari, adminisztrátorok és a személyzet szerint a misszió és értékek a College of Law és Stetson Egyetemen.

Stetson at a Glance

Rangsorolva No. 1 próba képviselet és a 3. számú jogirodalomban a US News & World Report Egyéni figyelmet a hallgatói igényeket Tehetséges, hozzáférhető oktatók, akik excel a földjeiken State-of-the-art könyvtár és tantermek Hét tárgyalótermek JD bizonyítványok koncentráció érdekképviselet, bodza jog, környezetvédelmi jog, a nemzetközi jog és a társadalmi igazságosság Dual végzettség és közös diplomát lehetőségek: JD / LL.M. érdekképviseleti, JD / MBA, JD / MPH, JD / MIEL a nemzetközi gazdasági jogi és JD / MEBL az Európai Gazdasági jog LL.M. fok érdekképviselet, bodza és a nemzetközi jog Az egyik pár amerikai egyetemek megosztani helyet egy működő bíróság, Florida második kerületében Ítélőtábla Az első jogi egyetemre, Floridában, amelyek megkövetelik pro bono szolgáltatást a diákok és a tanárok Kiváló szakmai előmenetel és bár előkészítés. Nemrég nevezték az egyik legjobb LLM programok Állásajánlatok International Jurist Magazine. Centers for Excellence in Érdekvédelmi, Elder törvény, felsőoktatási törvény és a politika, és a nemzetközi jog Otthont intézetek Biodiverzitás törvény, karibi, Jogi közlemény és Veterans törvény Otthont négy tudományos folyóiratokban: Stetson Law Review, Journal for International Aging Jog és politika, Journal for International Wildlife Jog és politika, és Stetson Journal of Érdekvédelmi és a törvény Kitüntetések program legjobban szereplő diákok 45 diákszervezetek Nemzeti és világbajnok érdekképviseleti csoportok Sokféle klinikán, és gyakornoki lehetőséget Élénk campus élet sokszínű hallgatói szervezetek, iskolák közötti tevékenységek és versenyek Nyolc külföldi tanulmányi és hat külföldi csereprogramok Fő jogi campus Gulfport / St. Petersburg műholdas központ közelében Tampa belvárosában

  1. Nagy okai Tekintsük Stetson Law: Az erőssége tudományos programokat.

Stetson tanár tanít classWe büszke arra, hogy rangsorolják # 1 próba képviselet és # 3 jogirodalomban a US News & World Report. Stetson is vezető szerepet tölt be a területek nagyobbik törvények, az élővilág-környezetvédelmi jog, felsőoktatás, nemzetközi jog, a társadalmi igazságosság, a veteránok jogot, karibi jog, és egyéb területeken jogi tanulmány. Stetson ötféle JD bizonyítványt koncentráció programok keretében több mint 60 készségek választani, és a közös vagy kettős fokos lehetőség JD / LL.M., JD / MBA és JD / MPH

Lehetőségek szerezni a gyakorlati jogi tapasztalattal.

Klinikai oktatás participantsStetson diákok több mint 400 kórház és externship lehetőségeket évente szerte a Tampa Bay, Florida nagyvárosi terület. A több mint 30 klinikát és externship tanfolyamok körülbelül 60 fogadó szervezeteket, Stetson csatlakozik egy maroknyi más jogi iskolák szerte az országban, aki garantálja, hogy minden tanuló részt vehet a klinikán vagy externship persze közben a jogi egyetemet.

Ösztöndíjak csökkenti a költségeit a felsőoktatás.

Stetson hallgató veteranIn ősz 2015, 55% az új JD diák kapott ösztöndíjat. Minden felvett első éves hallgatók, automatikusan a több évre ösztöndíjat. Kezdve a 2016-2017 tanévben, Stetson támogatja korlátlan számú képzett veteránok vagy jogosult hozzátartozóik a GI Bill Sárga szalag Program.

Egy szép campus található, napfényes Tampa Bay, Florida.

Stetson törvény campusStetson a 21 hektáros, pálmafákkal szegélyezett, főépületben Gulfport / St. Petersburg volt egyszer egy 1920-as resort által látogatott Babe Ruth és más hírességek. Ma, a történelmi épületek egészítik 3920 hálózati kapcsolatok, hét munkanapon tárgyalótermek, 50 könyvtár csoport dolgozó szoba, egy medence, és a törvény könyvtára több mint 419.000 kötet. Need a break tanul? Trip Advisor # 4 rangsorolt ​​legjobb strand (St. Pete Beach) öt percre campus.

Kar, akik szeretik a tanítás jog és törődnek a diákok sikerét.

Stetson professzor azt tanácsolja studentOur professzorok is részt vesznek szinte minden szempontból a campus élet és szenvedélyesen dolgozik a diákok belül és kívül egyaránt az osztályteremben. Kar az egész törvény iskolai időt szolgáló mentorok, tanácsadás hallgatói szervezetek, valamint a coaching érdekképviseleti csoportok. Karunk a szerzők, ügyvédek, és a vezetők a saját területén a jogi szakértelem.

Karrier fejlesztési szolgáltatásokat mind a hallgatók és a diplomások.

Karrierfejlődés személyzet tanácsolja studentAn hozzáférhető előmenetel személyzet támogatja a hallgatók egyéni coaching ülések, csoportos és programokat. Stetson a "Karrier Toolkit" workshop sorozat keretet biztosít karriertervezés és álláskeresés. Munkatársaink alakított ki kapcsolatot a Tampa Bay területén jogi közösség és azon dolgozik, hogy segítse a diplomások megtalálják ideális karrier.

Külföldi tanulmányi programokat a Kajmán-szigetek, Kuba, Anglia, Dél-Korea, Spanyolország, és Hollandiában.

Stetson külföldi tanulmányi participantsOur diákok felfedezni a világot, miközben megszerezte tudományos hitel és megfelel a jogi szakértők távoli országok. Amellett, hogy a Stetson nyári külföldi félév programok Stetson is nemzetközi csere-megállapodások az egyetemekkel Ausztrália, Anglia, Írország, Franciaország és Spanyolország.

Helyszínek

  • Tampa

    Stetson University College of Law 1401 61st Street South , 33707, Tampa

    Kérdések