Keystone logo
STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Bevezetés

Szépség kihívás a világ számára. Elhiszed?

Az iskola egyedi koncepciója a kurzusokon tartott akadémiai előadások és a szakemberekkel és beszállítókkal folytatott hiteles projekteken való munka kombinációjából származik. Minden együtt, hogy felforgatjuk a világot minden nap, minden órában.

- helyszíni szemle és helyszíni tapasztalat - műhelyek, laboratóriumok, gyárak és üzletek látogatásával együtt. A kurzusok figyelembe veszik a legfontosabb nemzetközi tudományos kutatások eredményeit, világhírű tervezők és építészek tanúvallomásával. Szinte minden új ötletet a műalkotások és művészeik ihlettek. A tudományos és gyakorlati tevékenységek mellett közösen olvasunk, megbeszélünk filozófiáról, művészekről, aktualitásokról, a design és építészet legújabb irányzatairól szóló szövegeket.

Cégünk firenzei építészeti és formatervező stúdió. Sok okból ezt a nagy várost választottuk.

Mindenekelőtt azért, mert Firenze központi fekvése lehetővé teszi számunkra, hogy sok más városban is meglátogassunk, tanuljunk és dolgozzunk, például Milánóban, Rómában és Velencében, ahol intenzív munkakapcsolatokat alakítottunk ki. Valójában Firenze földrajzi elhelyezkedése gyors és könnyű hozzáférést biztosít Olaszország minden részéhez.

Másodszor, mert itt született az olasz nemzetközi formatervezés, ahol a legérdekesebb történelmi kontextus találkozott a jövő jövőképével.

Harmadszor, mert Olaszország legérzékenyebb városa.

Ráadásul a helyszínünk a művészi produkció történetében ismert "Via degli Artisti" -nek, a város nagy művészeti negyedének.

Tanfolyamaink sajátossága, hogy elméleti előadásokkal ötvözik a tanítást és a nemzetközi munkatapasztalatot.

A gyakorlati munka megközelítése és a helyszíni tervezéssel járó városlátogatások révén professzoraink a projektek fejlesztésének különböző szempontjait tanítják mind a tervezésben (bútorok és belső terek), mind az építészetben.

Tanuld meg, csináld

Helyszínek

  • Studium Architecturae Florence Design School, , Florence

Kérdések