Keystone logo

St. Petersburg College in Florida

A logo

Bevezetés

Az SPC -ről

A St. Petersburg College (SPC) öregdiákjai Floridában az első helyen állnak a legmagasabb belépési bérekért. Az SPC-t 1927-ben alapították St. Petersburg Junior College-ként, Florida első kétéves főiskolájaként. A hozzáférés, a kiválóság és a hallgatói támogatás jellemzi a St. Petersburg College -t. A regionálisan akkreditált és országosan elismert SPC volt az első floridai állami főiskola, amely alapképzést kínált. A Szentpétervári Főiskola több mint 100 fokos és bizonyítványos tanulmányi programot kínál, és sok nagy igényű, magasan képzett szakember által elismert munkaerő-bizonyítványt. Karrierközpontú tananyagot kínálunk, amelyet iparági szakértőkkel közösen hoztak létre annak biztosítása érdekében, hogy hallgatóink képesek legyenek megfelelni a mai munkaadók igényeinek.

Akkreditáció

A St. Petersburg College a Kollégiumok és Iskolák Déli Szövetsége, a Főiskolák Bizottsága (SACS-COC) által akkreditált. Bizonyos tudományos programokat az egyes állami és nemzeti szervezetek is akkreditálnak vagy hagynak jóvá.

Főiskolai vezetés

A St. Petersburg College egyike a Florida College System 28 iskolájának, amelyek nyílt hozzáférést biztosítanak a hallgatók számára a helyi és állami munkaadók igényeit kielégítő diplomák és képzések megszerzéséhez. A floridai State College Systemben az elnök a vezérigazgató, és felelős a főiskola működéséért és adminisztrációjáért. Az elnök a kuratórium ügyvezető tisztviselője és vállalati titkára is. Minden floridai főiskolát egy helyi kuratórium irányít, amely betartja az Állami Oktatási Tanács által meghatározott szabályokat. Ezeket a megbízottakat a kormányzó nevezi ki négyéves szolgálati időre.

Közösségi és polgári partnerek

A Szentpétervári Főiskola büszke a közösségi szervezetekkel, oktatási intézményekkel, önkormányzatokkal és nonprofit csoportokkal kialakított erős partnerségére.

Küldetés, látomásos elkötelezettségek és értékek

Küldetésnyilatkozat

A Szentpétervári Főiskola küldetése, hogy feljogosítsa hallgatóinkat és közösségünket a siker és a gazdasági mobilitás elérésére a tudományos kiválóság és elkötelezettség révén.

Jövőkép nyilatkozat

Egy kiemelt főiskola, amely az ellátó közösség révén gazdagítja és erősíti az életet.

Főiskolai látnoki kötelezettségvállalások

Tudományos kiválóság

 • Magas színvonalú oktatást biztosítunk diákjainknak, ha innovatív és vonzó tanulási környezetet hozunk létre egy támogató, kollegiális kultúrán belül.

Gazdasági mobilitás

 • Lehetőséget biztosítunk diákjainknak arra, hogy felkészüljenek a magas bérű, nagy szükségletű karrierre és a szakmai fejlődésre, ami hozzájárul a gazdasági sikereikhez és javítja a közösségünk életminőségét, valamint segíti a szegénység generációs ciklusainak lezárását.

Közösségi elkötelezettség

 • Fektetünk közösségünk jólétébe és növekedésébe azzal, hogy vezetőként, összehívóként és a pozitív változások katalizátoraként szolgálunk. Ezt az elkötelezettségünket erős partnerségek létrehozásával, a polgári tanulásban és a közösségi elkötelezettségben való részvétellel, valamint a gondozási közösség ápolásával fogjuk fenntartani.

Értéknyilatkozatok

Hallgatói siker

 • Hisszük, hogy a diákok az SPC szíve, és összehangoljuk az erőforrásokat, a döntéseket és az erőfeszítéseket a siker érdekében.

Sértetlenség

 • Bizalmat, átláthatóságot és méltányosságot ápolunk személyes és intézményi etika, empátia és együttérzés révén.

Közösségi fókusz

 • Közösségi elkötelezettségünkkel támogatjuk és modellezzük a befogadás, a szolgáltatás, a partnerség és a társadalmi felelősségvállalás elveit, hogy erős kapcsolatokat építsünk ki helyben és külföldön.

Növekedés és megerősödés

 • Biztosítjuk diákjainkat és alkalmazottainkat Pathways személyes és szakmai fejlődésükhöz, ami folyamatos lehetőségeket kínál a vezetésre, az elkötelezettségre és a fejlődésre.

Kommunikáció

 • Nyílt és őszinte kapcsolatokat építünk ki, hogy befogadó párbeszédet biztosítsunk az érdekeltekkel, hogy megalapozott és átlátható döntéseket hozzunk.

Saját tőke

 • Elkötelezettek vagyunk annak biztosítása mellett, hogy minden érdekelt fél megkapja a sikerhez szükséges eredményeket olyan tapasztalatokkal, politikákkal, gyakorlatokkal és magatartásokkal, amelyek igazságosak, tisztességesek és befogadóak az egyének számára, hogy teljes potenciáljukat elérjék.

Sok ország, egy főiskola

A Szentpétervári Főiskolán nagyra értékeljük azt a szellemi és kulturális sokszínűséget, amelyet a nemzetközi hallgatók hoznak egyetemeinkre. Tisztában vagyunk azzal, hogy a főiskola kiválasztása nagy döntés, és szeretnénk segíteni a helyes döntés meghozatalában. Jelenleg az SPC -nek több mint 200 hallgatója van a világ 60 országából.

Fokozatot kereső hallgatóként az Egyesült Államokban tanulhat F1-es vízummal, vagy online tanulhat hazájából. Az SPC különféle programokat is kínál az angol nyelvtanuláshoz. Tudjon meg többet az Egyesült Államokban nemzetközi hallgatóként való tanulás szövetségi irányelveiről.

Helyszínek

 • St. Petersburg College, FL 33733-3489, Saint Petersburg

 • Tarpon Springs Campus, 600 Klosterman Rd., FL 34689, Tarpon Springs

 • Clearwater Campus, 2465 Drew St., FL 33765, Clearwater

 • EpiCenter, 13805 58th St. N, FL 33760, Clearwater

 • Epi Services Human Resources, 14025 58th St. N, FL 33760, Clearwater

 • District Office, 6021 142nd Ave. N, FL 33760, Clearwater

 • Veterinary Technology Center, 12376 Ulmerton Rd., FL 33774, Largo

 • Seminole Campus, 9200 113th St. N, FL 33772, Seminole

 • Health Education Center, 7200 66th St. N, FL 33781, Pinellas Park

 • St. Petersburg/Gibbs Campus, 6605 Fifth Ave. N, FL 33710, Saint Petersburg

 • SPC Downtown Center, 244 Second Ave. N, FL 33701, Saint Petersburg

 • SPC Midtown Center Douglas L. Jamerson, Jr. Midtown Center, 1300 22nd St. S., FL 33712, Saint Petersburg

 • SPC Midtown Center, Cecil B. Keene, Sr. Student Achievement Center, 1048 22nd St. S, FL 33712, Saint Petersburg

 • Allstate Center, 3200 34th St. S, FL 33711, Saint Petersburg

 • Bay Pines STEM Center, 4723 Bay Pines Terrace, St. Petersburg, FL 33708, Saint Petersburg

Kérdések