Keystone logo
St. George's University

St. George's University

St. George's University

Bevezetés

Az 1976-ban alapított St. George's University (SGU) az 1976-ban alapított, azzal a céllal, hogy a legjobb tehetségeket és gyakorlatokat vonzza a világ minden tájáról, a tudományos kiválóság vezető központjává vált világszerte. A több mint 150 országból érkező hallgatókkal és oktatókkal az SGU valóban egy nemzetközi intézmény, egyedülállóan globális perspektívával, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy segítse a diákok oktatását ebben a gyorsan változó világban. A St. George's University School of Medicine négy-, öt-, hat- és hétéves Doctor of Medicine (MD) programokkal rendelkezik, amelyekben belépési pontok állnak rendelkezésre a világ bármely oktatási rendszeréből származó hallgatók számára. Az SGU több mint 75 kapcsolt kórházból és egészségügyi központból álló hálózattal rendelkezik az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, és egyedülálló lehetőséget kínál a hallgatók számára, hogy Grenadában, az Egyesült Királyságban vagy Indiában kezdjék meg orvosi pályafutásukat.

SGU Pályaválasztási Tanácsadó és Diákfejlesztési Iroda

A Pályaorientációs és Hallgatói Fejlesztési Iroda (OCG) segíti a Doctor of Medicine programban részt vevő hallgatókat abban, hogy hatékonyan és sikeresen találják meg az utat a posztgraduális orvosi képzésen és az engedélyezési eljárásokon. Az OCG-t oktatók és öregdiákok alkotják, akik tanácsot adhatnak a hallgatóknak az engedélyezési vizsgákra való felkészülésben, és tanácsot adnak a szak- és lakóhelyválasztással, valamint a rezidens jelentkezési eljárással kapcsolatban az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban. A hallgatók tanácsot kapnak a szükséges átfogó vizsgákra való felkészülés fontosságáról, valamint az USMLE 1. lépésről, a vizsgakövetelményekről, a klinikai rotációs időbeosztásról és a posztgraduális képzés megszerzéséről.

Az Oktatási Szolgáltatások Tanszéke (DES) segítségével a St. George's University számos alapítványi és támogató programot kínál, hogy felkészítse a hallgatókat az orvos- és állatorvostudományi tanulmányokra. A DES szorosan együttműködik a hallgatókkal, hogy tanácsot és tanulást segítő szolgáltatásokat nyújtson a következő programokon keresztül.

SGU szállások

Azoknak a diákoknak, akik nem Grenada állampolgárai, legalább az első két ciklusban az egyetemen kell élniük. Az egyetemen való élet több lehetőséget kínál a munkavégzésre és a szocializációra más hallgatókkal és oktatókkal, mint az egyetemen kívüli élet, így több időd van emberekkel találkozni, kapcsolatokat ápolni az oktatókkal, és új barátokat szerezni. Az oktatást javítja a tanulócsoportok, az egyetemi tevékenységek, a könyvtár és a szabadidős létesítmények hozzáférésének lehetősége.

A campus szálláshelyek széles skáláját kínálja, hogy a legjobban megfeleljen multikulturális hallgatói közösségünk igényeinek.

A legtöbb lakóegységet lakosztályként alakították ki, egy- vagy kétágyas hálószobával, saját fürdőszobával és közös konyhával/nappalival. Ezen kívül minden apartman rendelkezik légkondicionálóval, internet-hozzáféréssel, valamint ingyenes takarítási és karbantartási szolgáltatásokkal.

A lakótermekben mosási lehetőség is van, és minden hálószoba kétágyas ággyal, székekkel, íróasztallal, gardróbhelyiséggel és könyvespolcokkal van berendezve. A konyhában hűtőszekrény, főzőlap és mikrohullámú sütő található.

A kollégiumokban rezidens asszisztensek (RA-k) dolgoznak, akik elősegítik a kölcsönös tisztelet és együttműködés közösségét, és szükség esetén segítséget nyújtanak a hallgatóknak. Rendelkezésre állnak az RA-k annak biztosítására, hogy a diákok megkapják a kulcsokat, és kényelmesen elhelyezkedjenek szobájukban; a hét minden napján, 24 órában rendelkezésre állnak a vészhelyzetek kezelésére.

SGU kiemelések

  • Medical College Admission Test (MCAT) mentesség nemzetközi jelentkezők számára
  • A diákok a belépés évétől függően Grenadában, az Egyesült Királyságban vagy Indiában indulhatnak
  • Klinikai rotáció az Egyesült Államokban vagy az Egyesült Királyságban
  • Az SGU az első éves amerikai rezidens orvosok első számú szolgáltatója az elmúlt 12 évben. Több mint 1090 amerikai rezidencia 2021-ben (1)
  • A posztgraduális állásra jelentkező, jogosult US 2021-es diplomások 91%-a diploma megszerzésekor kapott egyet (2)
  • Az SGU-t végzettek az összes US News and World Report Top 20 amerikai kórházában gyakoroltak (3)
  • Az SGU az Egyesült Államokban engedélyezett orvosok legnagyobb forrása – több, mint bármely más orvosi iskola a világon (4)
  • 95%-os átlagos USMLE Step 1 sikeres teljesítési arány a nemzetközi tesztet első alkalommal teljesítők számára az elmúlt három évben (5)
  • 19 000+ MD végzettségű az Egyesült Államokban és szerte a világon egy erős öregdiák hálózat része

1 2021. júliusi adatok

2 diplomás, aki sikeresen teljesítette az USMLE 1. és 2. lépését. Adatok 2021 júliusában

3 A US News and World Report szerint, 2021-2022

4 Az FSMB orvosengedély adatai szerint 2019

5 2018-as, 2019-es és 2020-as pontszámok átlaga. A nemzetközi hallgatók nem amerikai, nem kanadai hallgatók

Helyszínek

Helyszínek
  • True Blue, Grenada

Kérdések