Keystone logo

St. Francis Xavier University Gerald Schwartz School of Business

A logo

Bevezetés

A StFX Gerald Schwartz Business Schoolja a világ egyik legbefolyásosabb üzleti és ipari vezetője. Büszkék vagyunk arra, hogy kitűnő hírnévre tett szert a tanítás és a vezetés terén az olyan üzleti területeken, mint a kutatás, a marketing, a számvitel és a vállalkozói szellem - csak néhányat említeni.

Hunters Race / Unsplash

Bármilyen álmok és tervek is vannak a jövőre nézve, a Gerald Schwartz Üzleti Iskola fel tudja állítani Önt a szükséges ismeretekkel és készségekkel.

Felkészülés az igazi világra

A Gerald Schwartz Üzleti Iskola büszke arra, hogy BBA-diplomát kínál, hét főbb, fejlett fő és nagydíjas patakokkal:

  • Számvitel
  • Vállalati rendszerek
  • Vállalkozói szellem
  • Pénzügy
  • Nemzetközi üzlet
  • Vezetés és vezetés
  • értékesítés

Függetlenül attól, hogy melyik patakot választja, megtanulod, milyen készségek, perspektívák és attitűdök szükségesek ahhoz, hogy hatékony vezetővé válj a mai - és holnapi - globális üzleti környezetben.

A gyakorlati tanulás. Korszerű létesítmények

A StFX-nél többet fogsz csinálni, mint egyszerűen csak az osztályba menni - belekerülsz a gyakorlati tanulási lehetőségekbe. A felsőfokú oktatókból tanulva interaktív esettanulmányok, üzleti szimulációk, vendégelőadók és workshopok segítségével csatlakoztathatja munkáját a valós élet kihívásaihoz. Választhat a különböző gyakorlati tanulási gyakorlatok és a co-op opció közül is , ahol az osztálytermi tevékenységeket fizetett munkatapasztalattal kombinálhatja.MBM / Unsplash

És mindezt a 23 millió dolláros Gerald Schwartz Business School-ban , egy hihetetlen akadémiai létesítményben, modern tantermekben, az együttműködési lehetőségek kitörésével és a Jonathan Deitcher Pénzügyi Kereskedelmi Szobával . A 2015-ben megnyitott kereskedési helyiség egy valós életű pénzügyi kereskedési környezetet szimulál, kiegészítve a piaci adatokhoz, a vállalati pénzügyi jelentésekhez és a valós pénzügyi szervezetek által használt kereskedési technológiához. A gyakorlati, tapasztalati tanulás a legfinomabb!

Helyszínek

  • 3090 Martha Drive, B2G 2W5, Antigonish

Kérdések