Keystone logo

St. Ambrose University

A logo

Bevezetés

St. Ambrose University

Dinamikus egyetemi élet

Több mint 60 nagyvállalatot kínálunk rugalmassággal, hogy keverjük össze a szakembereket, a kiskorúakat és a választani kívánt érdeklődést. Mi több, a lelkes közösségünk ismert az atlétika, a különleges események és a kiváló lakóházak.

A SAU hallgatókat a katolikus szellemi hagyomány és a társadalmi igazságosság iránti elkötelezettség ihlette. Tény, hogy évente több ezer szolgálati órát jelentenek - és több mint 150.000 órát töltöttek az elmúlt évben!

RÁNÉZÉSRE

A SAU a College Consensus (2018) ötödik helyen végzett az Iowa legjobb főiskoláinak és egyetemeinek felmérésében, a 13. helyen pedig a legjobb regionális egyetemek-középnyugati kategóriában, a közzétett rangok és a hallgatói vélemények átlaga alapján. Az amerikai hírek rangsoroltak 38. helyen (nyakkendő)

LOCATON

Jól van bárhol, ahová menni akarsz!

St. Ambrose University Davenportban, Iowa-ban található, a Quad Cities - egy kétállamú (Iowa és Illinois) nagyvárosi terület része, amely a Mississippi folyó egyetlen fő szakaszán fekszik, amely keletről nyugatra halad.

MIÉRT SAU

Keresse meg a nagyobb célját az életben a St. Ambrose University

Néhány diák szeretne elveszni a tömegben a nagy egyetemeken. Mivel egy személy az arcok tengerében, akkor léphet ki a világba, ha nem tudja, ki vagy, vagy éppen az élet.

De más vagy. Minőségi oktatást szeretne egy kisebb iskolában, ahol professzorai név szerint ismerkednek el, ahol ténylegesen végezhet kutatásokat az első évében, és ahol a hit és a mások szolgálatára való felszentelés nyújt Önnek és barátainak az életben egy nagyobb célt. Ha ilyen tanuló vagy, találkozni akarunk veled!

Egy állami iskola akadémiai erőforrásai, egy kis kollégium barátsága

Szerezd meg mindkét világ legjobbját

St. Ambrose tucatnyi fõiskolát és ugyanolyan csúcstechnikai tudósokat kínál az Iowai nagyobb egyetemeken és kollégiumokban. Valójában az Ambrose-ban szerzett akadémiai lehetőségek - gyakorlatok, kutatás, gyakorlati tanulás - túlmutatnak számos állami és magániskolai versenytársunkon.

De mi különböznek egymástól a kis osztályméretek és megközelíthető professzorok, akik megismerkednek veled, és elkötelezettek az utasításoddal, és olyan lehetőségeket nyújtanak Önnek, amelyeket nem fogadnak el más kollégiumokban a Quad Cities-ben vagy máshol.

Az ambrosi értékek az építési siker alapja

SAU a megfelelő az Ön számára

Ambrosian értékek az akadémiai kiválóság és a bölcsészettudományi elkötelezettség, a társadalmi igazságosság és a közösség szolgálatában segítenek a sikernek, mint a diáknak, a karrierjének és a világ jobb helyének a megteremtésében.

HOGYAN KELL KIEGÉSZÍTNI OKTATÁST?

A SAU College of Business egy átfogó szakmai programot nyújt Önnek minőségi gyakorlati, piacképes élményt. A menedzsment hallgatók számos regionális és nemzeti vállalatnál internálták, köztük a Rock Island Arsenal, a MidAmerican Energy és a Deere

Tanítványaink arra is alkalmazzák a tanulást, hogy valódi projekteket alkalmazzanak, ami lehetővé teszi számukra, hogy tanulhasson és hozzájáruljon a Quad Cities közösséghez.

MIÉRT JELENLEGES KARBANTARTÓK?

A menedzsment szakemberei sok karriert vehetnek fel, beleértve a marketingt, a pénzügyi, az utazást, a banki tevékenységet, a szórakozást és így tovább. Több alumíniumunk is csatlakozott a családi vállalkozáshoz.

Az Ön készségeit a kiskereskedelem, a vendéglátás, a bankszektor, a gyártás, a szállítás és a szórakoztatás területén is nagyra értékelik.

Alumíniumaink gyakran beszélnek a St. Ambrose oktatás minőségéről és értékéről.

A SAU College of Business végzettségének közelmúltbeli felmérése szerint 97% -a teljes vagy részmunkaidőben foglalkoztatott, posztgraduális iskolában folytatta tanulmányait, vagy abban az időben nem keresett munkát.

MI EZ A PROGRAM ALUMNI?

  • Wes Erickson '12, '14 A MOL úgy gondolta, hogy a fegyveres erők irányába fog menni, hanem inkább a menedzsment és a marketing terén. Bár kiskorúakat szerzett ezeken a területeken, ismeretei és érdekei - valamint a Wes kedvenc tanárai mentorálása - a SAU Szervezeti vezetésében végzett mesterképzést hajtották végre. Az UnityPoint Egészség Vállalkozási Menedzsment Irodájával foglalkozó projektmenedzsernek köszönhetően a Wes az Ambrose-ban szerzett jól átgondolt és multidiszciplináris oktatásban dolgozik.
  • Elijah Grant IV 15-ben kettős diplomát szerzett a menedzsmentben és marketingben, és most saját médiavállalatát, a Grant Media-t működtet Davenportban. Az, hogy hogyan befolyásolja a változást és inspirálja az embereket, az volt, amit Illés elvitte St. Ambrose-tól. "A vezetői lehetőségek a campusban a St. Ambrose-ban érdemesnek tartottam magam, és a diákok vezető szerepeként arra késztettek, hogy vezetjek az osztályteremben, és segített nekem, hogy személyesen nőjek."

Helyszínek

  • 518 W. Locust Street Davenport, IA 52803, , Davenport

Kérdések