Keystone logo
St Mary's University Twickenham, London LLM a nemzetközi üzleti jogban
St Mary's University Twickenham, London

LLM a nemzetközi üzleti jogban

Twickenham, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline *

Request earliest startdate

GBP 10 500 / per year **

Az egyetemen

* A jelentkezések addig érkeznek, amíg a tanfolyam be nem telik, vagy amíg nem késő diákvízumot kapni. Jelentkezzen korán, hogy elkerülje a csalódást.

** otthon tanulók; 14 550 GBP – nemzetközi hallgatók

Bevezetés

A nemzetközi üzleti jog egy élvonalbeli tananyagot biztosít, amely a nemzetközi üzleti jog alapvető aspektusait ötvözi a kortárs globális problémákkal.

  • Az élvonalbeli nemzetközi üzleti jogi kérdések kulcsfontosságú lefedettsége
  • Átfogó kérdések megértése a globalizált jogi és politikai környezetben
  • Szilárd alapot a nemzetközi és városi ügyvédi irodákban gyakorolt jogi területeken
  • Gazdag és lebilincselő program tanórán kívüli tevékenységekkel kiegészítve

Miért Szent Mária?

Büszkék vagyunk baráti, közösségi hangulatú egyetem hírnevére. Az egyetem ideális helyen, London központjának közelében található – a világ vezető jogi és pénzügyi központja –, így lehetőség nyílik a kulcsfontosságú jogi és városi intézmények meglátogatására.

Célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk készségeinek és érdeklődési körének fejlesztésére, valamint munkalehetőségeinek bővítésére az osztálytermen túl. Az LLM számára korábban szervezett tanórán kívüli tevékenységek közé tartozik a mentorprogram, a városi ügyvédi irodák látogatása, a programhoz kapcsolódó, gyakorló ügyvédek vendégelőadásai, a WTO genfi nyilvános fórumára tett kirándulás és a induló és szemináriumi versenyek.

A program a St Mary's sikeres jogi programcsomagjának része. Meghívást kap számos foglalkoztathatósági és tanórán kívüli rendezvényen való részvételre, és szívesen látjuk tágabb jogi egyetemi közösségünkben.

Ha érdekli a párizsi tanulmányok, vagy ha az üzleti jog iránti érdeklődését európai jogi szakértelemmel szeretné összekapcsolni, akkor nemzetközi és európai üzleti jogból LLM-t is kínálunk, amelyhez a második szemesztert Franciaországban tölti, a ICP, Párizs.

Ha még nem tanult angol jogot, ne aggódjon, a tanfolyamot úgy alakítottuk ki, hogy Ön megkapja a támogatást és útmutatást a sikeres tanuláshoz.

A program eredménye

Belépők

Tanterv

Karrierlehetőségek

Program tandíj

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések