Keystone logo
St John's College

St John's College

St John's College

Bevezetés

Üdvözöljük

A Szent János evangéliumának célja, hogy felkészítse a keresztényeket a küldetésre a változás világában. Több mint 150 éve úttörő szerepet játszott az innováció a minisztériumi képzésben, és továbbra is tanítványokat alkotunk az elülső vezetés számára olyan kontextus alapú, integrált és releváns programokon keresztül.

Távoktatási programokat kínálunk több mint 40 éve, és magas színvonalú programokat kínálunk a 4. szinttől a 7. szintig a Durham Egyetem által jóváhagyott közös díjakig, amelyeket Ön a saját környezetében és egy olyan időpontban tanulhat meg, amelyik megfelel Önnek.

A gyökereink az anglikánok, de szívesen fogadunk diákokat a felekezetek, a keresztény szervezetek és hálózatok széles köréből ... Segítünk Önnek abban, hogy felismerje Isten akaratát, miközben feltárja az életét, és mindazt felfedezi, amit Isten az Ön számára tárol Krisztus tanítványa. Programjaink a saját szolgálatára szabhatók, miközben segítenek elmélyíteni az evangélium megértését a közösségben való tanulással, munkával és imádattal. Fejleszteni fogja a teológia, a szolgálat és a küldetés elismerését, hogy másokat inspirálhasson hitükben és hivatásukban - Isten dicsőségére, Jézus kedvéért és a Lélek hatalma alatt.

Honlapunk segít megérteni látásunkat és értékeinket, és áttekintést adunk arról a különböző lehetőségekről, amelyekkel a Szent János tanításával és tanulmányozásával kapcsolatban itt lehet. Ellenőrizze a weboldal különböző részeit, ha többet szeretne megtudni az általunk kínált programokról.

Lépjen kapcsolatba velünk, örömmel válaszolunk a kérdéseire. Időközben minden áldást kívánunk neked, miközben továbbra is feltárja az Isten küldetésében betöltött szerepét.

Vízió és értékek

Fő célunk az evangéliumi meggyõzõdés, a teológiai kiválóság és a Lélek által töltött élet által megfogalmazott kreatív keresztény tanulás ösztönzése, hogy azok, akik velünk közlekednek, felkészülhetnek a változás világába való küldetésre ...

E célból:

Biblikálisan gyökeres

Szent János egy evangélikus kollégium, bár más perspektívákból és hagyományokból származó diákok várják. Értékeljük a figyelmes és felelősségteljes kapcsolatot a Szentírással, és úgy véljük, hogy az életünket és szolgálatainkat a bibliai megértésnek kell alakítania, ahogy követjük a keresztre feszített és feltámadt Jézust.

Szellemileg él

Arra számítunk, hogy Isten ma dolgozik, és igyekszik ápolni egy imádkozó, imádó közösséget, amelyben Isten és egymás iránti nyitottsága van. A kereszténység karizmatikus áramlataként alakítjuk ki, amikor úgy tekintünk, hogy részesei lennénk a Lélek transzformatív munkájában, egyenként és egyben. Ezek a hangsúlyok az életünk ritmusaihoz tartoznak.

Missionally aktív

Elkötelezettek vagyunk Jézus Jó hírének holisztikus kijelentésében, és minden diákunk aktívan részt vesz a minisztériumban és a misszióban a gyakorlatban. Kezdettől fogva igyekeztünk felállni a társadalmi és kulturális változások kihívásaira és lehetőségeire, és továbbra is hallgatjuk azokat a kultúrákat, amelyekben élünk és imádkozunk, kreativitással és energiával reagálunk. Ezekben és más módon arra törekszünk, hogy megéljük az alapítók által választott bibliai mottót: "Jaj nekem, ha nem hirdetem az evangéliumot" (1 Korinthus 9:16).

Akadémiailag szigorú

Miközben alkalmazkodunk a gyorsan változó kultúránk kihívásainak való megfeleléshez, fenntartjuk azt a teológiai kiválóságot is, amely a kezdetektől fogva jellemezte a Szent János-t. Karunk képzett és tapasztalt oktatók, akik szintén részt vesznek a kutatásban, írásban és a minisztérium gyakorlatában a kollégiumon kívüli különböző kontextusokban.

Viszonylag elkötelezett

A közösségi élet középpontjában áll a Szent János, és értékeljük a lehetőséget, hogy kapcsolatot létesítsenek egymással a Főiskolán és a College-on kívül, az istentiszteleten, a tanításon és a tanuláson keresztül, valamint az együttélés és a szocializálás révén. Törekszünk arra, hogy vendégszerető kultúrát hozzunk létre, és értékeljük a hagyományok, hátterek, istentisztelet stílusok és tapasztalatok sokszínűségét, amelyek a Szent János életét jellemzik.

Aktívan együttműködő

Arra törekszünk, hogy partnerségben dolgozunk az egyházakkal, egyházmegyékkel, felekezetekkel és hálózatokkal, miközben Isten királyságát szolgáljuk. Ezek a partnerségek fokozzák a diákok tanulását, miközben úttörő megközelítéseket alakítunk ki a minisztérium és a misszió számára a közép-és külterületeken.

Helyszínek

  • St John’s College Chilwell Lane Bramcote Nottingham NG9 3DS, , Nottingham

Kérdések