Keystone logo
Southwestern Law School LL.M. Specializáció a nemzetközi jogi szakemberek számára (Fókuszban a technológia és a globális szellemi tulajdon kérdéseire)
Southwestern Law School

LL.M. Specializáció a nemzetközi jogi szakemberek számára (Fókuszban a technológia és a globális szellemi tulajdon kérdéseire)

Los Angeles, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Southwestern Law School felkéri a külföldi ügyvédi irodákat és az egyes nemzetközi szakembereket a technológiai, a szórakoztatási és a szellemi tulajdon területén, hogy az LL.M.

A korban gyorsított információ és kommunikáció terén a joggyakorlat egyre inkább globális. Az Egyesült Államok kulturális szempontból legváltozatosabb városa és a szórakoztatóipar és a technológiai iparágak központja a Southwestern Law School , amely személyre szabott szakértelmet és domain-specifikus tudást kínál ezen és más területeken. A szellemi tulajdon és a szerződési jog alaptanfolyamain túl a Southwestern kínálja a legtöbb választót a szórakoztatási és a technológiai jogban, lehetővé téve a globális szakemberek számára szabott specializáció lehetőségét. Mi lesz az újratárgyalt nemzetközi kereskedelmi megállapodások hatása az Egyesült Államok és szomszédai között? Kik a nyertesek és vesztesek az Egyesült Államok nettó semlegességi vitáján? Hogyan hat az uniós adatvédelmi törvény az innovációra és a versenyre? Mi a Kína fejlődő pozíciója a kereskedelmi titkok terén? Hogyan működik Hollywood a nemzetközi filmiparban Kínában, Indiában, Nigériában (és legutóbb Szaúd-Arábiában)? Olyan világban, ahol a kérdések megváltoznak, a Southwesternek felkészítik a diákjait, hogy elsajátítsák az alapvető jogi koncepciókat és az iparági specifikus üzleti gyakorlatokat, biztosítva számukra a megfelelő kontextust és készségeket a munkáltatóik és ügyfeleik felmerülő igényeinek kielégítésére.

A Southwestern magas színvonalú szakértelmet kínál a feltörekvő területeken, mint például a technológiai jog és a vállalkozói szellem, a szellemi tulajdonjog (ideértve a szabadalmat, a védjegyet és a szerzői jogot), a tárgyalások és viták rendezését, valamint az amerikai jogi és jogi rendszereket. A hallgatók szakosodhatnak ezeken és más jóváhagyott területeken, 12 egyedi egységgel 24 egység programon belül (legfeljebb 30). A tanfolyam magában foglalja az amerikai JD-hallgatókkal integrált osztályokat, valamint kisebb, dedikált szemináriumokat nemzetközi diplomás hallgatók számára, és magában foglalhatja a kaliforniai transznacionális szakemberek által elkötelezett szakmai gyakorlatokat is. A Southwestern számos kapcsolatot ápol a külföldi egyetemekkel és szervezetekkel (beleértve az indiai Jindal Globális Jogi Iskolát, az észak-amerikai iskolák NACLE konzorciumait és a Sanghajban található David és Raymond Szellemi Tulajdon Csoportot), segítve ezzel a globális jogi gyakorlat gyorsan változó igényeit .

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Sportjog mesterképzés, LLM
  • Madrid, Spanyolország
  • Online
 • LLM nemzetközi üzleti jog – teljes munkaidőben
  • Bristol, Egyesült Királyság
  • Leeds, Egyesült Királyság
  • + 3 több
 • Law (International Commercial Law) - LLM, PDip
  • Canterbury, Egyesült Királyság