Keystone logo
Southwestern Law School Általános LL.M. (Egyéni tanulmányok)
Southwestern Law School

Általános LL.M. (Egyéni tanulmányok)

0 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A JD utáni hatékony jogi tanulmány lehetőséget nyújt a jogterületek mélyebb megismerésére a testreszabott tanterv segítségével, melyet a vezető szakemberek ösztönző akadémiai környezetben tanítanak. A Southwestern Law School ban kiemelkedő mesterfokozatot ajánlunk (LL.M.), amely teljesíti ezt az ígéretet.

Southwestern rugalmas Általános LL.M. Az Egyéni Tanulmányok programja olyan diákok számára készült, akik már diplomát szerzettek az Egyesült Államokban vagy külföldön, és szeretnék kiterjeszteni jogi tanulmányaikat a saját személyes és szakmai céljaiknak megfelelően.

Diákként a Southwestern's LL.M. programot, létrehozhat saját tantervét több mint 150, a jogterületre összpontosító tanfolyamok közül, amelyek a leghasznosabbak lesznek. Több mint egynegyede karunk nemzetközi tapasztalattal rendelkezik. Az LL.M. A végzettség 24 óra hitelesítést igényel a JD utáni tanfolyamon, és teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben is elvégezhető, és ősszel vagy tavasszal kezdődhet.

Ön képes lesz arra, hogy kihasználja Southwestern dinamikus nagyvárosi helyét Los Angeles központjában, és legyen egy olyan közösség része, amely több mint 100 éve állít elő nyomozók és vezetők. A jogtudomány 10 000 diákja az Egyesült Államokban és 25 másik országban kiemelkedő állami tisztviselőkből áll - a kongresszus tagjaitól a polgármesterekig és több mint 200 bírótól - valamint a tengerparti és a multinacionális vállalatok széles körű ügyvédi irodáinak alapítóitól.

LL.M. Fokozat követelmények

Ahhoz, hogy jogosult legyen az LL.M. A hallgatóknak teljesíteniük kell a 24 órás órát a JD utáni feladatok elvégzéséhez, amelyek közül 12-et a Southwestern-ben kell keresni. Legfeljebb 30 egység adható az LL.M. fokozat. A JD vagy ezzel egyenértékű végzettséggel kapcsolatban korábban felvett kurzusokat nem veszik figyelembe az LL.M. fokozat.

Nappali tagozatos hallgatók:

Vegyél 8-16 darabot félévenként; tipikusan teljes mértékben egy tanév alatt.

Részmunkaidős hallgatók:

Szerezzen 2-7 egységet félévenként; tipikusan teljes diplomát két tanév alatt.

MEGJEGYZÉS: Az F1 vízumok nemzetközi hallgatói kötelesek a teljes munkaidős beiratkozást fenntartani.

Minden hallgató köteles elvégezni az összes tanfolyamot az LL.M. négy éven belül. LL.M. a diákok részt vesznek a Southwestern JD diákjaival, és rugalmasan választják a nappali vagy az esti tanfolyamok kiválasztását. A Southwestern számos alapképzést kínál, kifejezetten a nemzetközileg képzett LL.M. hallgatók.

LL.M. Alapozó tanfolyamok

A Southwestern kifejezetten nemzetközileg képzett LL.M. diákok a következők:

 • Bevezetés az amerikai jogba
 • Jogi írás az LL.M. diákok
 • Szerződési jog, készségek és tárgyalások
 • Gyakorlati jogi kutatás: LL.M.

Fokozat követelmények

Az LL.M. A hallgatóknak sikeresen teljesíteniük kell a 24 órás órát a JD utáni feladatok elvégzéséhez, melyek közül 12-et a Southwestern-ben kell venni. A JD vagy ezzel egyenértékű végzettséggel kapcsolatban korábban felvett kurzusokat nem veszik figyelembe az LL.M. fokozat. Az egyes kurzusok által megtestesített kurzusok az egyén választott koncentrációs területétől függenek.

A nemzetközileg képzett hallgatóknak be kell mutatniuk az amerikai jogot, jogi eljárást és intézményeket. Nincs írásos értekezés, amely szükséges az LL.M. fokozat.

A hallgatók teljes munkaidőben vagy részmunkaidőben részt vehetnek. A nappali tagozatos hallgatók általában egy év alatt befejezik a tanfolyamukat, és a részmunkaidős hallgatók általában két éven belül befejezik a programot, de mindegyiknek meg kell tennie az összes tanfolyamot az LL.M. négy éven belül.

Felvételi kritériumok

Belépés az LL.M. A program rendkívül szelektív. Jogtudományi (JD) vagy ezzel egyenértékű végzettség szükséges. Az Egyesült Államokból érkező jelöltnek meg kell szereznie a JD diplomát egy olyan jogi iskolában, amely mind az ABA által jóváhagyott, mind az Amerikai Jogi Iskolák Szövetségének tagja. Az Egyesült Államokon kívül szerzett jogtudománynak az abban az országban akkreditált egyetemtől kell származnia, vagy ahol a jelöltet be kell vonni a gyakorlatba az ország legmagasabb bírósága előtt.

Amikor az LL.M. A Felvételi Bizottság a következőket vizsgálja:

 • jogi egyetemi tanulmányok és egyetemi alapképzés
 • lehetőség a kiváló szakmai teljesítményre és a program szakmai tapasztalatának és teljesítményének biztosítására
 • ajánlólevél
 • a Személyes Nyilatkozat minősége

A felvételi politika célja, hogy minden osztályt kitöltse a pályázó pool legjobb diákjaival, összhangban a program magas színvonalával és a Southwestern sokféleségével. A sikeres jelöltek általában a jogi osztályok felső részében végzettek.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Online LLM a nemzetközi jogban és a szerződésjogban
  • Washington, Amerikai Egyesült Államok
  • Gambia Online, Gambia
 • Phd a nemzetközi jog és a szerződési jog
  • Washington, Amerikai Egyesült Államok
  • Gambia Online, Gambia
 • LLM Nemzetközi Emberi Jogok – teljes munkaidőben
  • London, Egyesült Királyság
  • Birmingham, Egyesült Királyság
  • + 1 több