Keystone logo
Southwestern Law School

Southwestern Law School

Southwestern Law School

Bevezetés

Különbözőek, elkötelezettek, inspirálóak - ez a Southwestern Law School - a közszolgálat, az innovatív tanárok, a zseniális tudósok és a régimódi öregdiákok története. Készüljünk el sikerünkre innovatív tananyagunk és tapasztalati tanulási lehetőségeink révén. A vibráló középvárosi kampus ideális környezetet kínál a törvény tanulmányozásához, előtérbe helyezve a közösséget, a sokszínűséget és a közszolgálatot.

Több mint 100 évvel ezelőtt alapított Southwestern jó hírnevet szerzett az ügyvédek számára, akik jól felkészültek, vállalkozói, és felkészültek a sikerre.

A délnyugati diákok erős közösségérzetet élveznek. Gyakorlatilag minden államból, több mint egy tucat országból származnak, és több mint 200 egyetemi intézményt képviselnek . A legutóbbi beiratkozási osztályban a nők 53 százalékot képviselnek, míg a kisebbségek 49 százalékot képviselnek, és a diákok több mint 20 idegen nyelvet beszélnek. Az átlagéletkor 27, 21 és 50 év közötti. Az elmúlt években a Southwesternek volt a legmagasabb képviselete az afroamerikai diákoknak és a kaliforniai jogi egyetem legmagasabb latino / hispán diákjainak. A Diákcsarnok Egyesülete szponzorálja a díjnyertes hallgatói jóléti és közösségi tájékoztató programokat, és több mint 50 hallgatói szervezetet, köztük jogi közösségeket felügyel; kisebbségi, kulturális, politikai és vallási csoportok; és az egyes jogterületekre összpontosító társadalmak.

Inspiráló akadémiai környezet

A Southwestern barátságos diákközpontú oázist teremtett Los Angeles nyüzsgő belvárosában, és magában foglalja a város egyik legjelentősebb építészeti látványosságát - az ikonikus Bullocks Wilshire épületet. Ez a művészeti-deko remekmű a campus szívében áll, amely a Los Angeles-i "közszolgálati folyosó" közepén helyezkedik el. A délnyugati diákok évente több mint 20 000 órát szentelnek a közösség pro bono szolgáltatásának.

Trailblazing Alumni

A Southwestern 15 000 diákja közé tartoztak kiemelkedő köztisztviselők - a kongresszus tagjai közül polgármesterekhez és több mint 400 bírához -, valamint a legfontosabb ügyvédi irodák alapítói és a multinacionális vállalatok általános tanácsadói. A jogi iskola szoros kapcsolatban van a jogi, üzleti és állampolgári ágazatokkal, és a Biederman Entertainment and Media Law Institute szorosan kapcsolódik a szórakoztató iparághoz Hollywoodban és nemzetközi szinten. Míg a délnyugati végzettségűek többsége kaliforniai gyakorlatot választ, az alumniak gyakorlatilag minden államban, két területen és több mint két tucat országban találhatók. A dél-amerikai diákok az Amerikai Szenátus és a Képviselőház tagjai, a Kaliforniai Állami Szenátus tagjai és a Közgyűlés és a Közgyűlés elnöke, a kaliforniai államtitkár, a kaliforniai állam kincstárnoka és a Los Angeles megyei kerületi ügyész. A Southwestern sok lelkesítő alumnija a Kaliforniai Legfelsőbb Bíróság történetének leghosszabb szolgálata, a Los Angeles első afrikai-amerikai polgármestere, az első kínai-amerikai kerületi bírósági bíró a kontinentális Egyesült Államokban, az első női afrikai-amerikai fellebbviteli bíróság igazságszolgáltatása a nemzet, az első Latina bíró az Egyesült Államokban, és az első indián bíró Kaliforniában, számos más elsők között.

Innovatív jogi oktatás

Southwestern az egyetlen jogi iskola, amely négy JD programot kínál, amelyek mind az ütemezési, mind az oktatási megközelítésben különböznek. A Southwestern vezető szerepet tölt be a tantervi innovációban és szakértelemben, különösen a szórakoztatás és a médiajog, a nemzetközi jog, a büntetőjog és a próbaügyek / perek területén. A szükséges tananyagot mintegy 200 választani, 150 externship elhelyezést, 6 klinikát és 4 gyakorlatot gazdagítják. A felsőbb szintű továbbfejlesztések több mint 50 szakmai képzési tanfolyamot, januári interkultúrát, felsőoktatási kurzusokat és nemzetközi jogi szakemberek által szervezett speciális mini-tanfolyamokat tartalmaznak.

A Southwestern három és négyéves JD / MBA diplomát is létrehozott a Claremont Graduate Egyetem Drucker Graduate School of Management-jével. A BA / JD 3 3 programokat a California State University, Northridge és a California Állami Egyetem, a Dominguez Hills együttműködésével kínálják fel. A Southwestern LLM programokat is kínál egyedi jogi tanulmányok, szórakoztató és médiatudományban.

Southwestern volt az első jogi iskola, amely egy szórakoztató- és médiajogi központot hozott létre. A nemzetközileg elismert Biederman Szórakoztató és Médiatudományi Intézet előkészíti a diákokat a kreatív iparágak - például a film, a televízió és a zene - jogi gyakorlatára.

Jogi Iskola az Ön Feltételein

Diákjaink vonzódnak a Southwestern gyönyörű campusához egy kozmopolita város központjában, a bíróságok, a közszolgálati folyosó és a szórakoztatóipar közelében. Otthonosan érezzük magunkat a befogadó közösségünkben, és bátorítjuk a megközelíthető karunkat. Ők szeretnék nyomon követni nyomozó alumniunkat, miközben egyénre szabott jogi iskolai tapasztalatot alakítanak ki saját feltételeik szerint. Nézze meg a videót, hogy megtudja, hogy a diákok közül nyolc úgy döntött, hogy a megfelelő jogi iskolát választotta.

Southwestern az LA Law School

Southwestern Los Angeles-i jogi iskola. Több mint 100 évvel ezelőtti alapításunkból, a Los Angeles-i Nyilvános Közlekedési folyosó szívében, a Koreai-völgyi Wilshire Boulevard mentén, a szórakoztatóiparhoz és a kerületi ügyészséghez való kapcsolódásainkig a Southwesternek szoros kapcsolatban van az angyalok városaival. Nézze meg a videót, hogy lásson gyors statisztikáinkat a nyomozó alumnijainkról, az innovatív tanulmányi és tantervi programjainkról, a kiválóságainkról és a klinikákról, valamint a sokszínűségről.

Helyszínek

  • Los Angeles

    3050 Wilshire Boulevard, CA 90010, Los Angeles

Kérdések