Keystone logo
Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Southwest Minnesota State University

Bevezetés

Üdvözöljük az SMSU-nál

Southwest Minnesota State University egy négyéves állami egyetem, amely magas színvonalú oktatást kínál a bölcsészettudományokban és szakmákban, hogy felkészüljenek egy olyan életre, amely személyesen és szakmailag is sikeres. Az SMSU egy nagy egyetemi egyetemre nőtt, magas rangú nemzeti rangsorokkal, olyan kutatókat hozva létre, akik a jövő vezetői, gondolkodói és vállalkozóivá váltak. A diákok és a karok egyaránt azért jönnek ide, hogy részt vegyenek a gazdag "Southwest Experience" -on, amely erős akadémikusokkal kezdődik, és teljesíti a társadalmi lehetőségeket és támogatja a Mustangtársakat. Felhívjuk Önt, hogy látogassa meg az SMSU-t és megtapasztalja önmagáért mindazt, amit kínál.

Küldetés, látomás és értékek

Southwest Minnesota State University küldetése:

"A Southwest Minnesota State University felkészíti a diákokat, hogy megfeleljenek ennek a századnak a komplex kihívásai, mint az érintett polgárok helyi és globális közösségeikben.A átfogó képzési programjaink a bölcsészettudományi hagyományokban tanították, hogy a hallgatók tudományos és gyakorlati szakmai fejlesztési tapasztalatait összekapcsolják délnyugat-Minnesota a világ felé. "

Jövőkép nyilatkozat:

"A Southwest Minnesota State University a választott egyetem."

Az SMSU fenntartja a kiválóságra, a polgári és közösségi szerepvállalásra, a sokféleségre és a globális tudatosságra koncentráló transzformációs tanulás alapvető értékeit, valamint a fenntarthatóság és a gondozás környezeti kérdéseit:

Kiválóság és innováció

Az SMSU oktatói és munkatársai kiváló minőségű tanulóközpontú tanulási környezetet hoznak létre és támogatnak

  • felkészíti a tanulókat, hogy megfeleljenek ennek a századnak az összetett kihívásainak, mint az érintett polgárok helyi és globális közösségeikben;
  • biztosítja a hallgatók számára, hogy a készségek és ismeretek egész életen át tartó tanulók legyenek

Polgári és közösségi elkötelezettség

Az SMSU oktatói és munkatársai olyan tevékenységeket végeznek és támogatnak, amelyek

  • elősegítik az állampolgári szerepvállalási lehetőségeket, amelyek növelik az SMSU hírnevét helyi, regionális és globálisan bevett intézményeként
  • kölcsönösen előnyös partnerségeket alakítson ki régiónk és államaink között
  • gazdag lehetőségeket kínálnak a tanuláshoz, amelyek túlmutatnak a hagyományos tantermi és laboratóriumi beállításokon

Sokszínűség és globális tudatosság

Az SMSU oktatói és munkatársai hozzájárulnak egy olyan környezet megteremtéséhez, amely ünnepli az SMSU campus közösség sokszínű és befogadó jellegét, mivel

  • elősegíti a kulturális megértést és kölcsönhatásokat, valamint egy barátságos és elérhető campus környezetet minden csoport számára
  • támogató környezetet biztosít az intellektuális kifejezés és a polgári kommunikáció számára az összes csoport számára

Környezet, irányítás és fenntarthatóság

Az SMSU oktatói és munkatársai elkötelezték magukat, hogy környezetvédelmi és költségvetési forrásaik felelősek legyenek

  • megkönnyíti a biztonságos, elérhető campusot
  • ösztönözze a cselekvéseket, programokat és ösztöndíjat, amely fenntartható jövőbe fog vezetni

A látásmód és az alapvető értékek elismerik, hogy az egyetem hangsúlyozza a diákok szükségleteire való figyelmet, a különböző hangok tiszteletben tartását és a fenntartható cselekvések ösztönzését.

Továbbá, az egyetemi misszió igazodik kormányzati rendszere küldetéséhez és stratégiai prioritásaihoz. A Minnesota State System küldetése: "A Minnesota Állami Főiskolák és Egyetemek különálló és együttműködő intézményei olyan felsőoktatást kínálnak, amely megfelel az egyéni tanulók széles körének személyes és karrier céljai között, javítja az életminőséget minden Minnesot számára és fenntartja az élénk gazdaságokat az egész az állam."

Adminisztráció

Dr. Connie J. Gores kinevezték a Minnesota állam rendszere, és megkezdte feladatait 2013. július 1-jével. Gores elnök az SMSU kilencedik állandó elnöke.

Akkreditáció

Az SMSU-t a Nemzeti Iskolák Országos Szövetsége, a Minnesota Oktatási Tanács, a Szociális Munka Oktatás Tanácsa, a NACEP, a Collegiate Nursing Education (CCNE) és a Felsőoktatási Társadalom Szövetsége A Főiskolák és iskolák észak-közép egyesületének bizottsága, 230 South LaSalle Street, Suite 2400, Chicago, IL 60602; (800) 621-7440. A Felsőoktatási Bizottsággal kapcsolatos további információkért látogasson el honlapjukra: www.ncahlc.org.

A MUSTANGOK KEZDŐLAPJA

Büszkék vagyunk a sportolók gyakori sikereire, valamint a Citizenship Awards és a magas GPA-k (több mint 3,0). Az SMSU diák-sportolók a CoSIDA Academic All-America (R) díjakat 19 alkalommal szerzették az iskolai történelemben, 12-et 2009-től! Az SMSU 51 NSIC csapatot, egy NCAA nemzeti helyezést, három NCAA regionális és három NIWBT nemzeti bajnokságot nyert. Négy sportoló nyert egyéni bajnokságot!

MARSHALL, MINNESOTA

Southwest Minnesota State University Marshallben, Minnesotában található, egy barátságos 13 000-es közösség. Marshall nevű Amerika egyik legjobb kisvárosa, egy könnyű meghajtó a Twin Cities, a St. Cloud, a Sioux Falls SD és a Fargo ND. Marshall a Schwan's Company, a Ralco Nutrition, a Action TrackChair büszke otthona, valamint a fő munkaadók, az USBank, az Archer Daniels Midland, a társas közösségi orvosi központ és az Avera Marshall Regional Medical Center.

A diákok és a karok egyaránt azért jönnek ide, hogy részt vegyenek a gazdag "Southwest Experience" -on, amely erős akadémikusokkal kezdődik, és teljesíti a társadalmi lehetőségeket és támogatja a Mustangtársakat. Felhívjuk Önt, hogy látogassa meg az SMSU-t és megtapasztalja önmagáért mindazt, amit kínál. Az SMSU valóban ott van, ahová tartozol!

További információ a Marshall látogatásról: www.discoversouthwestmn.com

Helyszínek

  • 1501 State St, , Marshall

Kérdések