Keystone logo
Southern Cross University Jogi és igazságügyi tanulmányok Bachelor of Law
Southern Cross University

Jogi és igazságügyi tanulmányok Bachelor of Law

Lismore, Ausztrália

5 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Távoktatás, Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Ha nemcsak a törvény működését szeretné tudni, hanem azt is, hogy miért, akkor ez a kettős fokozat lehet az Ön számára.

Ez az ötéves kettős diploma program számos karrierlehetőséget nyit meg azok számára, akik szenvedélyesek a társadalmi igazságosság iránt, és szeretnék nemcsak látni különbséget, hanem a különbség is.

Míg egy jogi diploma biztosítja Önnek a jogi gyakorlatban való gyakorlati készségeket, a jogi és igazságügyi alapképzés szélesebb körű betekintést nyújt a társadalmi igazságossággal, politikák fejlesztésével, politikájával és elemzésével foglalkozó emberek számára.

Karrierlehetőségek

A karrierlehetőségek jellemzően: barristers vagy ügyvédek; vagy a magán-, vállalati vagy kormányzati szervezetek törvényhez kapcsolódó területein.

Szakmai elismerés

A Bachelor of Laws teljesíti a tanulmányi követelmények a felvételi a jogi szakma, de a szakmai felvételi hatóságok is szükség jogi diplomával az összes egyetem befejezéséhez gyakorlati jogi képzés vagy hasonló jogászként. Az Ausztrálián kívüli jog gyakorlására felkészítő hallgatóknak ellenőrizniük kell az adott ország befogadó testületét, hogy megerősítsék gyakorlati követelményeiket.

A jogi és igazságügyi tanulmányok Bachelor of Conveyancing, a major a Conveyancing, akkreditált NSW Fair Trading. További információért olvassa el a jogi és igazságügyi tanulmányokat.

Szakmai elhelyezkedés

A jogi hallgatók önkéntes jogi tapasztalatot és szakmai gyakorlatot vehetnek igénybe jogi cégekkel vagy irodákkal, kiegészítve gyakorlati jogi ismereteiket és megismerkedhetnek a dolgozó ügyvédekkel szemben.

Főbb tanulmányi területek

Jogtudományi tanulmányaik részeként a diákok magegységeket tanulmányoznak, valamint a választani kívánt egységek széles skáláját választják, hogy megfeleljenek karrierletletüknek. A központi egységek olyan területeket foglalnak magukban, mint a polgári jogviták és az eljárás; A törvény filozófiája; Környezetvédelmi törvény; Szakmai magatartás; Bizonyíték; és az ausztrál büntetőjog. A választási egységek olyan területeket is tartalmazhatnak, mint a Cyberlaw; Szórakoztatási törvény; viktimológiát; Emberi jogok; Közérdekű érdekképviselet; Verseny és törvény; Állatjog; és Ökológiai Jogtudomány.

Nincsenek főiskolák a Bachelor of Law fokozatban; azonban jogalapú választási egységek széles skálája áll rendelkezésre.

A jogi és igazságügyi tanulmányok egy sor jogegységből és választási egységekből állnak, beleértve olyan területeket, mint az ausztrál politika, az ausztrál jogrendszer, a globális társadalmi mozgalmak és a szociálpolitika.

A diákok választhatnak, hogy tanulmányozza a fő Conveyancing. További információért olvassa el a jogi és igazságügyi tanulmányokat.

Értékelési módszerek

A kurzus során alkalmazott értékelési módszerek egységenként változnak. Ide tartoznak kutatási javaslatok, kutatási esszék, beszámolók, szóbeli és írásbeli előadások, esettanulmányok, online és osztály részvétel, valamint vizsgálatok. A minősítések és a vizsgálatok közötti súlyozás is változik.

Tanítási módok

Az on-campus hallgatók sokféle oktatási megközelítést élveznek, beleértve a szemtől-szembeni előadásokat és oktatóanyagokat. Néhány egység online tevékenységeket, órákat, előzetesen rögzített és / vagy élő előadást kínál. A tanítás módja egységenként változhat.

Az online tanulmányi lehetőség nagyon interaktív, és arra törekszik, hogy elősegítse az együttműködést és a közösségi érzést. A diákok online előre rögzített és / vagy élő előadásokkal, elektronikus tananyagokkal, workshopokkal, online vitacsoportokkal és virtuális órákkal vehetnek részt. A tanítás módja egységenként változhat.

Az egyetemi campus műhelyben való részvétel a szakmai magatartásért felelős személy számára az egyetemi és on-line hallgatók számára az alapképzés követelménye. A workshop során a diákok találkoznak a jogi szakma kulcsfontosságú képviselőivel, akik foglalkoznak a mai jogi gyakorlattal és szakmai magatartással. További információkért látogasson el a jogi műhelyekbe.

Ha az online diákok a következő elektív egységek tanulmányozását választják, akkor a Lismore vagy az Arany-parton működő egyetemeken is részt kell venniük workshopokon:

 • LAW00057 - Conveyancing Law (egynapos műhely, általában szombat vagy vasárnap)

 • LAW00214 - Közvetítés és vitarendezés (kétnapos műhely, általában szombat és vasárnap)

 • LAW00216 - Mediációs gyakorlat és eljárás (kétnapos műhely, általában szombat és vasárnap)

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • LLB (Hons) Law with Criminology
  • London, Egyesült Királyság
  • Manchester, Egyesült Királyság
  • + 2 több
 • LLM Orvosi jog és etika – teljes munkaidőben
  • London, Egyesült Királyság
  • Manchester, Egyesült Királyság
 • LLM jogi mester (általános) - teljes munkaidőben
  • London, Egyesült Királyság
  • Birmingham, Egyesült Királyság
  • + 4 több