Keystone logo
Southern Cross University Bachelor of Laws (Graduate)
Southern Cross University

Bachelor of Laws (Graduate)

3 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 26 000

Távoktatás, Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Függetlenül attól, hogy ügyvédet kíván-e bíróság elé állítani, a sportbíróság döntését megtámadva, a környezet védelme érdekében, vagy a vállalati karrier megkezdésére törekszik, a jogi végzettség hihetetlenül hasznos minősítés.

A végzős beiratkozás Bachelor of Laws a Southern Cross University egy három éves diplomát, amely megfelel a követelményeknek a felvételi ügyvédként szerte Ausztráliában. Egyes diplomás belépő hallgatók választhatnak, hogy szakosodnak a jogi területeken releváns a korábbi diploma.

Mivel a törvények hatással vannak az életünk sok szempontjára, a jogi fokozatot arra terveztük, hogy felkészítse a jó jogi gyakorlat alapjait. Ezen túlmenően a Dél-Keresztben az etika, a társadalmi igazságosság és a tapasztalatalapú tanulás iránt tanúsított elkötelezettségünk azt jelenti, hogy jogtudományaink sok olyan tanulási lehetőségnek vannak kitéve, amelyek sok más egyetemen nem találhatók.

Ez a kurzus felkészíti Önt a jogi karrier és jogi ügyvédi gyakorlat megkezdésére, valamint a vállalati menedzsment, a filantrópszervezetek vagy a magánszektor széles körű pályafutásának előkészítésére.

Kis számú egységnek tartalmaznia kell az összes diákon kötelező on-campus workshopokat.

Karrierlehetőségek

Barristers vagy ügyvédek; vagy a törvényhez kapcsolódó területeken magán-, vállalati vagy kormányzati szervezetekben. Pályafutásaik során számos jogterületen specializálódhatnak, mint például a családjog, a végrendelet és a birtokrendezés, a büntetőjog, a társasági jog, a tulajdon és a közvetítés, a várostervezés és a környezetvédelmi jog, a foglalkoztatás és a munkaügyi kapcsolatok, a kereskedelmi jog, kompenzációs törvény, szórakoztató jog és sportjog.

Szakmai elismerés

A Bachelor of Laws diplomás bejegyzés teljesíti a tudományos követelményeket a felvételi a jogi szakma. A szakmai befogadó hatóságok minden egyetem diplomások számára előírják a gyakorlati jogi képzés teljesítését vagy az ügyvédi gyakorlathoz hasonló gyakorlatot.

Az Ausztrálián kívüli jog gyakorlására felkészítő hallgatóknak ellenőrizniük kell az adott ország felvételi szervét, hogy megerősítsék a felvételi követelményeket.

Szakmai elhelyezkedés

A jogi hallgatók önkéntes jogi tapasztalatot és szakmai gyakorlatot vehetnek igénybe jogi cégekkel vagy irodákkal gyakorlati jogi ismereteik fejlesztése és szakmai hálózataik fejlesztése érdekében.

Főbb tanulmányi területek

A diákok tanulmányozzák a magegységeket, és választanak választható egységeket karrierletletüknek megfelelően. A központi egységek olyan területeket foglalnak magukban, mint a polgári jogviták és az eljárás; A törvény filozófiája; Környezetvédelmi törvény; Szakmai magatartás; Bizonyíték; és az ausztrál büntetőjog. A választási egységek olyan területeket is tartalmazhatnak, mint a Cyberlaw; Szórakoztatási törvény; viktimológiát; Emberi jogok; Közérdekű érdekképviselet; Verseny és törvény; Állatjog; és Ökológiai Jogtudomány. A kurzusszerkezet lapon található egységek teljes listája.

A kitüntetések be van ágyazva a Bachelor of Laws fokozatot, és megköveteli a befejezése két meghatározott jogi egységek mellett a magas tudományos eredmény teljes.

Értékelési módszerek

A kurzus során alkalmazott értékelési módszerek egységenként változnak. Ide tartoznak kutatási javaslatok, kutatási esszék, beszámolók, szóbeli és írásbeli előadások, esettanulmányok, online és osztály részvétel, valamint vizsgálatok. A minősítések és a vizsgálatok közötti súlyozás is változik.

Tanítási módok

Az on-campus hallgatók sokféle oktatási megközelítést élveznek, beleértve a szemtől-szembeni előadásokat és oktatóanyagokat. Néhány egység online tevékenységeket, órákat, előzetesen rögzített és / vagy élő előadást kínál. A tanítás módja egységenként változhat.

Az online tanulmányi lehetőség nagyon interaktív, és arra törekszik, hogy elősegítse az együttműködést és a közösségi érzést. A diákok online előre rögzített és / vagy élő előadásokkal, elektronikus tananyagokkal, workshopokkal, online vitacsoportokkal és virtuális órákkal vehetnek részt. A tanítás módja egységenként változhat.

Az egyetemi campus műhelyben való részvétel a szakmai magatartásért felelős személy számára az egyetemi és on-line hallgatók számára az alapképzés követelménye. A workshop során a diákok találkoznak az ügyvédi szakma legfontosabb képviselőivel, akik foglalkoznak a mai jogi gyakorlattal és szakmai magatartással. További információkért látogasson el a jogi műhelyekbe.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Law (Graduate Entry) - LLB (Hons)
    • Canterbury, Egyesült Királyság
  • Jog és kriminológia - LLB (Hons)
    • Canterbury, Egyesült Királyság
  • Law LLB kitüntetések
    • London, Egyesült Királyság