Keystone logo
Southern Cross University Bachelor of Laws (egyetemi diploma)
Southern Cross University

Bachelor of Laws (egyetemi diploma)

4 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 26 000

Távoktatás, Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Függetlenül attól, hogy ügyvédet kíván-e bíróság elé állítani, a sportbíróság döntését megtámadva, a környezet védelme érdekében vagy a vállalati karrier megkezdésére való törekvést, a jogi végzettség hihetetlenül hasznos minősítés.

Mivel a törvények hatással vannak az életünk sok szempontjára, a jogi fokozatot arra terveztük, hogy felkészítse a jó jogi gyakorlat alapjait. Ezen túlmenően a Dél-Keresztben az etika, a társadalmi igazságosság és a tapasztalatalapú tanulás iránt tanúsított elkötelezettségünk azt jelenti, hogy jogtudományaink sok olyan tanulási lehetőségnek vannak kitéve, amelyek sok más egyetemen nem találhatók.

Ez a négyéves tanfolyam felkészíti Önöket a jogi karrier és ügyvédi ügyvédi készségek elsajátítására, valamint a vállalati menedzsment, a filantrópszervezetek vagy a magánszektor széles körű pályafutásának előkészítésére.

Karrierlehetőségek

Barristers vagy ügyvédek; vagy a törvényhez kapcsolódó területeken magán-, vállalati vagy kormányzati szervezetekben. Pályafutásuk során a diplomások továbbfejleszthetik a jogtudományok specializálódását, mint például a családjog, a végrendelet és a birtokrendezés, a büntetőjog, a társasági jog, a tulajdon és a közvetítés, a várostervezés és a környezetvédelmi jog, a foglalkoztatás és a munkaügyi kapcsolatok, kompenzációs törvény, szórakoztató jog és sportjog.

Szakmai elismerés

Mind a Bachelor of Laws alapképzési belépés és a diplomás bejegyzés teljesíti a tudományos követelmények felvételi a jogi szakma. A szakmai befogadó hatóságok minden egyetem diplomások számára előírják a gyakorlati jogi képzés teljesítését vagy az ügyvédi gyakorlathoz hasonló gyakorlatot.

Az Ausztrálián kívüli jog gyakorlására felkészítő diákoknak az adott ország befogadó testületére kell vonatkozniuk, hogy megerősítsék felvételi követelményeiket.

Szakmai elhelyezkedés

A jogi hallgatók önkéntes jogi tapasztalatot és szakmai gyakorlatot vehetnek igénybe jogi cégekkel vagy irodákkal gyakorlati jogi ismereteik fejlesztése és szakmai hálózataik fejlesztése érdekében.

Főbb tanulmányi területek

A diákok tanulmányozzák a magegységeket, és válasszanak egységet a széles körű választani, hogy megfeleljen a karrier törekvéseit. A központi egységek olyan területeket foglalnak magukban, mint a polgári jogviták és az eljárás; A törvény filozófiája; Környezetvédelmi törvény; Szakmai magatartás; Bizonyíték; és az ausztrál büntetőjog. A választási egységek olyan területeket is tartalmazhatnak, mint a Cyberlaw; Szórakoztatási törvény; viktimológiát; Emberi jogok; Közérdekű érdekképviselet; Verseny és törvény; Állatjog; és Ökológiai Jogtudomány.

A kitüntetések be van ágyazva a Bachelor of Laws fokozatot, és megköveteli a befejezése két meghatározott jogi egységek mellett a magas tudományos eredmény teljes.

Értékelési módszerek

A kurzus során alkalmazott értékelési módszerek egységenként változnak. Ide tartoznak kutatási javaslatok, kutatási esszék, beszámolók, szóbeli és írásbeli előadások, esettanulmányok, online és osztály részvétel, valamint vizsgálatok. A minősítések és a vizsgálatok közötti súlyozás is változik.

Tanítási módok

Az on-campus hallgatók sokféle oktatási megközelítést élveznek, beleértve a szemtől-szembeni előadásokat és oktatóanyagokat. Néhány egység online tevékenységeket, órákat, előzetesen rögzített és / vagy élő előadást kínál. A tanítás módja egységenként változhat.

Az online tanulmányi lehetőség nagyon interaktív, és arra törekszik, hogy elősegítse az együttműködést és a közösségi érzést. A diákok online előre rögzített és / vagy élő előadásokkal, elektronikus tananyagokkal, workshopokkal, online vitacsoportokkal és virtuális órákkal vehetnek részt. A tanítás módja egységenként változhat.

Az egyetemi campus műhelyben való részvétel a szakmai magatartásért felelős személy számára az egyetemi és on-line hallgatók számára az alapképzés követelménye. A workshop során a diákok találkoznak a jogi szakma kulcsfontosságú képviselőivel, akik foglalkoznak a mai jogi gyakorlattal és szakmai magatartással.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • LLB külföldi évvel
    • London, Egyesült Királyság
  • Jogi alapképzés (kitüntetés) (LLB)
    • Online United Kingdom
  • Bachelor of Laws (Honours) (graduate entry)
    • Online United Kingdom