Keystone logo

Southern Arkansas University

A logo

Bevezetés

Southern Arkansas University "otthon" -nak tűnik, személyre szabott túrákkal, karokkal és munkatársaikkal, akik a hallgatói sikerre vágynak, és egy gondozó egyetemi közösség. SAU kínál a hagyományos és egyedülálló egyetemi diplomát programok, amelyek rangsorolt ​​országosan a minőség és a megfizethetőség.

A déli Arkansas csendes és gyönyörű részén fekvő SAU nagyszerű hely hazaérkezni, és tanulmányokat folytathat az akadémiai programok széles skálájával, beleértve az állam és régió egyedi kínálatát. Az egyetem teljes egyetemi tapasztalatával büszkélkedve az egyetem egy rövid autóútra van a szabadtéri tevékenységektől, és számos regionális csomópont, például Texarkana, Shreveport, Little Rock, központja.

Az 1909-ben alapított Sau a hallgatói teljesítményre törekedett, és növekszik mind az egyetemen , mind az interneten , több mint 80 fokkal négy különálló kollégiumon és a Graduate Studies iskolájában.

Küldetés

A Southern Arkansas University küldetése, hogy a diákokat nevelje a produktív és teljesítő életre a globális környezetben, azáltal, hogy lehetőséget biztosít az intellektuális növekedésre, az egyéni gazdagodásra, a készségek fejlesztésére és az értelmes karriermenedzselésre. Az Egyetem az egyén értékeiben hisz és elfogadja annak felelősségét, hogy hallgatóiban olyan értékeket és kompetenciákat fejlesszen ki, amelyek nélkülözhetetlenek a hatékony polgársághoz egy állandóan változó, szabad és demokratikus társadalomban. Továbbá az egyetem olyan környezetet biztosít, amely kiválóan segíti a tanítást, tanítást, ösztöndíjat, kreatív törekvéseket és szolgáltatásokat.

Látomás

SAU egy minőségi, átfogó, regionális Egyetem, amely bővíti a hozzáférhető és átalakuló tanulási tapasztalatokat.

célok

  1. Olyan stratégiákat kell bevezetni, amelyek a hallgatói tanulást a legfontosabb egyetemi tapasztalatként mutatják be.
  2. Biztosítsák, hogy az egyetemi oktatási célok és az általános oktatási célok átfogó értékelésen alapuljanak.
  3. Foglalkozni és megtartani a változatos, jól képzett oktatókat és személyzetet, akik támogatják a kollegialitás és az akadémiai kiválóság környezetét.
  4. Olyan beiratkozási irányítási stratégiák kidolgozása és végrehajtása, amelyek a karakterek és az egyetemi ígéretek hallgatóinak felvételét teszik lehetővé.
  5. Javítani kell a hallgatók megtartását és diplomáját.
  6. Olyan stratégiai partnerségeket és kezdeményezéseket kell létrehozni, amelyek bővítik az SAU fejlődését és fejlődését.

Helyszínek

  • 100 East University, AR 71753, Magnolia

Kérdések