Keystone logo
Southeastern Baptist College

Southeastern Baptist College

Southeastern Baptist College

Bevezetés

Tálalás Krisztust bibliai világkép keresztény Atmosphere

Az SBC a kollégium az Ön számára. Sokan azt a téves elképzelést látják, hogy egy bibliai főiskola csak a teljes idejű keresztény hivatásban lévőket érinti, például a lelkipásztorok. Az igazság az, hogy egy bibliai kollégium sokféleképpen hasonlít más kollégiumhoz.

Délkelet kiváló kétéves tantervet kínál azoknak, akik szeretnék elkezdeni a karrierjét keresztény környezetben. Ezek a diákok átvehetik kreditjeiket egy felsőoktatásra vagy egyetemre, hogy folytathassák tanulmányaikat egy szakterületen.

Igen, a felajánlott tárgyak, a campus tapasztalat és a tudományos kiválóság, a Biblia főiskola hasonló minden más főiskolán; azonban a különbözõ módok különböznek egymástól a többi kollégiumtól. A kisebb diákpopuláció, a személyes figyelem, az osztályteremben belüli és kívüli keresztény atmoszféra, valamint az egyetem különleges élvezete a délkeleti élményt egy olyan időszakra készteti, amelyet az életed végéig ápolhat.

Küldetésnyilatkozat

A Southeastern Baptist College célja, hogy dicsőítse Istent azzal, hogy a keresztény légkörben bibliai világnézetből biztosít minőségi posztszimulációs oktatást, ezáltal fejlődik a diákok keresztény növekedése és felkészíti őket az Isten Királyságában való szolgálatra.

Southeastern Baptist College arra törekszik, hogy felkészítse a keresztény közösségben a férfiakat és a nőket, akik kifejezik azt a vágyat, hogy részt vegyenek egy egyházi kapcsolatban. A képzés az egyetemen és a kiterjesztéseken keresztül történik, hogy segítséget nyújthassanak a lelkipásztori, a misszionáriusi, a zenei minisztériumok, a keresztény nevelés és az ifjúsági minisztériumok szolgálatában. Southeastern Baptist College arra is törekszik, hogy olyan embereket képezzen, akik a főiskolai tanterv alapképzési programjait szellemi egyetemi környezetben szeretnék megkapni, amint azt a Southeastern Baptist College . Minden tanfolyamot oly módon tanítanak, hogy a hit és a tanulás integrálódjanak, és ezáltal minden igazság Istenét megfelelően ismerjük el.

Southeastern Baptist College a keresztény közösséget szolgálja, korlátozott számú hitel- és nem hitelképzési tanfolyamot kínál azoknak, akik nem választanak egy strukturált programot egy adott oklevél, bizonyítvány vagy oklevél felé.

Akkreditáció

Southeastern Baptist College államilag akkreditált a Mississippi Kollégiumi Akkreditációs Bizottság (MCCA) és a Bibliai Felsőoktatási Egyesület (ABHE) nemzeti szinten.

Munkahely

Southeastern Baptist College a Mississippi Baptista Missziós Szövetség tulajdonában van és működik. Tagjai a Mississippi Kollégiumok Szövetségének és a Bibliai Felsőoktatási Szövetségnek (ABHE) is.

megfizethetőség

Southeastern Baptist College a nemzet legkevésbé költséges magániskolái közé tartozik. A legtöbb diák megtalálja a részvételi költségek nagyon vonzó és megfizethető. Elképzelhető egy pénzügyi terv az Ön igényeinek kielégítésére.

Személyes figyelem

A délkeleti kis osztályok lehetővé teszik a hallgatók számára, hogy személyes tudást kapjanak a kari tagoktól és más személyzet személyzetétől. Délkeleten mindenki ismeri mindenki más személyesen. Több mint egy szám lesz a campusunkon. A keresztény vendégszeretetre és a diákok elégedettségére szakosodunk.

Diákélet

A hallgatók számára lehetőségeket kínálnak az extracurricularis tevékenységekhez, amelyek közösséget és személyes interakciót biztosítanak különböző campusszervezeteken keresztül. Néhány ilyen szervezet közé tartozik a kollégium, a Baptista Diákok Szövetsége (ABS), a Miniszteri Szövetség és a Diákköri Tanács.

A diákok között a barátság és az együttmûködés légköre uralkodik. Egy főiskolai család vagyunk. A kollégiumi élet lehetővé teszi a diákok számára, hogy együtt élvezzék az idejüket az osztályteremben kívül.

Elhelyezkedés

Southeastern Baptist College a gyönyörű Laurel-ben található, Mississippi városban. Laurel 30 mérföldre fekszik Hattiesburgtól északra; Meridiantől 50 mérföldre délre; 80 mérföldre délkeletre Jackson; és 125 mérföldre északra az Öböl-parttól.

Ahhoz, hogy elérje a kollégium az Interstate 59, hogy kilépés 95B a 16. Avenue North. Kövesse 16th Avenue North (szintén Highway 15 N) a 4 1/2 mérföldre az Interstate és a főiskolán.

Diákfogyasztói információk

A fogyasztói tájékoztatás teljes körű nyilvánosságra hozatalára vonatkozó USDE-követelményeknek megfelelően az SBC teljes körűen nyilvánosságra hozza az említett információkat minden és minden leendő vagy jelenlegi diáknak. A fogyasztók és / vagy a leendő hallgatók ezt az információt felhasználhatják az intézményre vonatkozó tájékozott döntések meghozatalához. Az erőforrások eléréséhez kattintson a következő linkre a Southeastern Baptist College Fogyasztói tájékoztató oldalára

Helyszínek

  • 4229 Hwy 15 North, , Laurel

Kérdések