Keystone logo
SMU - Dedman School of Law A törvények mestere (általános)
SMU - Dedman School of Law

A törvények mestere (általános)

Dallas, Amerikai Egyesült Államok

36 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline *

Request earliest startdate

USD 58 504 / per year **

Az egyetemen

* Az őszi (augusztusi) jelentkezéshez április 1-jéig kell postai bélyegzővel ellátni a jelentkezéseket. Minden igazoló dokumentumnak április 15-ig kell beérkeznie.

** 2020-2021 Oktatás és díjak. Becsült költségek: Megélhetési költségek (19 350 USD) + Egyéb (3000 USD) = Összes tandíj, díjak és költségek (79 919 USD)

Bevezetés

Az általános LL.M. program lehetőséget kínál a jogtudósok számára, hogy egyes speciális jogterületeken kiterjesszék hátterüket a fejlett tanfolyamok és szemináriumok beiratkozásával, valamint szakirányú kutatással. Bár a Jogtudományi Iskola nem ítél oda konkrét tantárgyat, amelyet LL.M. ebben a programban a legtöbb hallgató ezt a fokozatot koncentrálja olyan területeken, mint a vállalati és kereskedelmi jog, a nemzetközi jog, a joggyakorlat és az eljárás, a természeti erőforrásokra vonatkozó jog vagy az ingatlanjog.

fotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

21432_Prof._Hanna.jpg

A fokozat követelményeinek

Az általános LL.M. a hallgatónak meg kell felelnie az alábbi követelményeknek:

(A) Lakóhelye a jogi iskolában nem kevesebb, mint két kifejezés, ha a nappali tagozatos hallgató, és nem kevesebb, mint három feltétel, ha egy részmunkaidős hallgató.

(B) A tanár tudományos tanácsadója által ajánlott 24 óra hosszúságú kurzusok, szemináriumok vagy kutatás és írás befejezése. A programba belépő hallgatónak átlagosan C vagy 2.00-nak kell lennie minden tanfolyamon. A C vagy 2.00 szükséges GPA-t az első 24 óra hitelnyújtáskor kell megkapni. Egy diák nem kap hitelet egy olyan tanfolyamra vagy szemináriumra, amelynél a besorolási fokozat D vagy 1.00 alatt van.

A Graduate Jogi Tanulmányok Bizottsága előzetes jóváhagyásával a hallgató a szükséges 24 órát veheti igénybe a Dedman Főiskola (SMU Humán és Tudományi Iskola) posztgraduális programjaiban, a Perkins School of Theology-ban vagy a Cox School of Business-ben . A hallgatók jogtulajdonban részesülnek az elvégzett munka befejezésekor az oktató elégedettségére, de a fokozatok nem számítanak bele a hallgatói jogi iskolai átlagba.

A hallgató megengedheti, hogy egy-három órás minősített papírra irányított kutatásokat végezzen, ha a hallgató egy kar szponzort szerezhet.

A hallgatónak lehetősége van diplomamunka megírására (4-6 óra hitel). Ezt az értekezést a jogtudományi egyetemi tanár irányítása alatt kell megírni, és mind a professzor, mind a Graduális Jogi Tanulmányok Bizottsága jóváhagyja. Miután a felügyelő professzor jóváhagyja a tézist, a hallgatónak legalább négy nappal az értekezés négy példányát kell benyújtania a Graduális Jogi Tanulmányok Bizottságához legalább 60 nappal azelőtt, hogy a hallgató a diplomát megkívánja. A disszertáció írásakor a hallgatónak meg kell felelnie a bizottsági utasításoknak. A dolgozat jóváhagyása vagy elutasítása; nem osztályozható.

C) Az összes követelmény teljesítése az alapképzést követő 36 hónapon belül, mint végzős hallgató. Azonban a pályakezdő folyamatosan beiratkozott, mint egy részmunkaidős hallgató 60 hónap telt el minden követelményt.

fotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

21430_28439363.jpg

Hogyan kell alkalmazni

Felvételi kritériumok

A programba való belépés a választás alapján történik. Az általános LL.M felvételi kérelmező A fokozat programjának JD fokozattal kell rendelkeznie. Ha jelentkezik erre a programra, és Ön egy nemzetközi hallgató, akkor szintén meg kell felelnie az LL.M felvételi kritériumainak . külföldi jogi iskola diplomások számára.

jelentkezési követelmények

Jelentkezők az LL.M. a programoknak a következőket kell benyújtaniuk:

  1. kitöltött jelentkezés,
  2. személyes nyilatkozat,
  3. önéletrajz (önéletrajz),
  4. két ajánlólevél angolul,
  5. 75 USD (USA dollár) vissza nem térítendő pályázati díj fizetendő az SMU Dedman School of Law , amelyet a nemzetközi hallgatók kérésére lemondnak, és
  6. tanúsított egyetemi és jogi iskola átiratai.

Az átiratokat közvetlenül az iskoláinak SMU Dedman School of Law Irodájához kell továbbítani.

Nemzetközi pályázók

Azoknak a jelentkezőknek, akiknek az angol nem az elsődleges nyelve, meg kell vesznie az angol nyelv mint idegen nyelv vizsgáját (TOEFL) vagy a nemzetközi angol nyelvvizsga rendszerét (IELTS). A két teszttel kapcsolatos információk a www.ets.org vagy a www.IELTS.org weboldalon érhetők el. A TOEFL SMU intézményi kódja 6660, osztálykód: 03. Az IELTS számára nincs intézményi kód. A TOEFL vagy IELTS eredményt közvetlenül az SMU-nak kell jelenteni.

Jelentkezési határidő

Jelentkezés LL.M. a programokat folyamatosan dolgozzuk fel. Az ön érdekében áll, hogy a pályázatot a lehető legkorábban nyújtsa be. Az őszi (augusztus) belépési jelentkezőket április 1-ig kell postai bélyegzővel ellátni. Az összes alátámasztó dokumentációt április 15-ig kell megküldeni.

A tavaszi (januári) belépési pályázatokat október 1-jéig kell elküldeni. Minden igazoló dokumentációt október 15-ig kell megkapni. A késedelmes pályázatokat eseti alapon fogadják el. A pályázatokat a kitöltés után felülvizsgálják, a döntéseket pedig röviddel ezután hozzák meg.

Pénzügyi segély

A SMU Pénzügyi Hivatal segítséget nyújthat a hallgatóknak a hallgatói hitelek megszerzéséhez.

ösztöndíjak

Az SMU korlátozott számú részleges ösztöndíjat ítél oda az LL.M számára. jelöltek. Nincs külön alkalmazás az LL.M számára. ösztöndíj. A felvételi jelentkezés ösztöndíj iránti kérelemként szolgál.

fotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

21435_22519D_079_HR_RT1.jpg

Ról ről

1925-ben alapították, a SMU Dedman School of Law egy legmagasabb rangú tier-egy magán jogi iskolában található Dallas, Texas, és található egy fákkal szegélyezett környéken, pár percre a városközponttól. 1949-ben alapították, a jogtudományi diploma jogi programjai fontos szerepet játszottak a világ legfontosabb vezetői képzésében. Büszkék vagyunk a globális alumni hálózatunkra - több mint 2000 diplomás 80 országból, akik világszerte kiemelkedő pozíciókat töltenek be a kormányzás, a jogi gyakorlat, az üzleti élet, az igazságszolgáltatás és a jogi oktatás területén.

fotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

SMU Dedman Alumni Network

Kivételes Graduate Degree programok

SMU Dedman School of Law kínál posztgraduális képzési programokat mind az amerikai, mind a külföldi képzett ügyvédek számára. és az SJD programok fokozzák a karriereket a magánjogi gyakorlatban, a tanításban és a közszolgálatban az elemzés és a problémamegoldó készségek oktatása révén, hogy megfeleljen világunk összetett igényeinek. A programok növelik a hallgatók megértését a jogi elmélet és politikák, bővíti a hallgató jogi szemszögéből, és ösztönzi a jogi kutatás és az írás készségek.

Tanulni Vibrant Dallasban, Texasban

A SMU Dedman Törvény a nemzetközi diákoknak lehetőséget kínál arra, hogy egy dinamikus, változatos, tudományos közösség részévé váljanak, és Dallasban tanulhassanak - nem csak egy nemzetközi üzleti központ, hanem dinamikus kulturális központ, amely az Egyesült Államok keleti és nyugati partjainál középen helyezkedik el. Olyan régiókban, ahol enyhe, napos éghajlat van. Dallas a kilencedik legnagyobb város és a Dallas / Ft. A Worth metroplex az Egyesült Államok negyedik legnagyobb nagyvárosi területét alkotja. Ez egy kifinomult város, amely virágzó munkaerőpiaccal, magas életminőséggel és viszonylag alacsony életszínvonalmal rendelkezik. Nagyszerű hely élni és tanulni!

Globálisan elismert kar

A tudomány különböző területeken tudósokat és újítót foglal magában, ideértve az alkotmányjogot, a társasági jogot, a büntetőjogot, a környezetvédelmi jogot, az egészségügyet, a szellemi tulajdonot, a nemzetbiztonsági törvényt, az olaj- és gázjogot, a közérdekű jogot és az adótörvényt. Ezek a tudósok rendszeresen bekapcsolódnak a világba a kongresszusi bizottságok előtt, az állami és szövetségi szabályozó ügynökségekkel együttműködve, az állami és szövetségi bíróságok előtt, a vállalati vezetőkkel és nonprofit szervezetekkel együttműködve, és rendszeresen megjelennek a médiában, hogy lefordítsák kutatásukat, napja. A jogi tanulmányok a SMU-ban a diákok számára hozzáférést biztosítanak egy kivételes karhoz, amely időszerű és élvonalbeli kutatással foglalkozik.

fotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

21429_SMU_Law_LOW_RES_PROOFS_-_Students_around_campus-Lifestyle_-_Bret_Redman-187_1.jpg

Tanulási tapasztalat

A különféle tanterv mellett a diákokat arra is felkérték, hogy kihasználják az osztályteremen kívüli számos tevékenységet. A SMU Dedman Törvényben a tanulási tapasztalat egész évben nemzetközi konferenciákon és előadásokon keresztül gazdagodik, és kiemelkedő nemzetközi személyeket hoz az egyetemen az aktuális globális jogi kérdések megvitatására. Nemzetközi LL.M. a diákok az American JD hallgatókkal foglalkoznak és részt vesznek a Court Programban - olyan program, amely a tájékozódás során kerül bemutatásra, ahol a diákok kis csoportokban kapcsolatot tartanak társ osztálytársaikkal, karokkal, diákvezetőkkel, pályaválasztási tanácsadókkal és alumíniumokkal a közösség tapasztalataihoz az idejük alatt SMU Dedman School of Law . Egy kari tag lesz az Ön személyes tudományos tanácsadója. A Dallas Bar Association nemzetközi jogi részlegének ügyvédjei szintén mentorokként szolgálnak diákjaink számára.

Nemzetközileg kiemelkedő alumínium

A SMU Dedman School of Law nemzetközi diplomások hatással voltak a világ minden tájára. Nemzetközi alumni hálózatunk több mint 2000 diplomás több mint 80 országban. Ezek a szakemberek a legmagasabb kormányzati, joggyakorlat és üzleti életben találhatók. A SMU nemzetközi alumnija a jogrendszerek széles spektrumát képviseli, köztük Közép- és Dél-Amerika, Mexikó, Kanada, Európa, Afrika, India, Délkelet-Ázsia, Kína, a Közel-Kelet és a Csendes-óceáni térség. A globális földrajzi sokféleségre törekszünk a hallgatói beiratkozásokban, és nagyfokú egyéni figyelmet és támogatást biztosítunk minden nemzetközi hallgató számára.

Sobchok Sukharomna '81

Legfelsőbb Bíróság elnöke, Thaiföld

Dr. Shen Shiaoming '81

Nemzetközi jogi tanácsadó a Mackenzie & Albritton LLP számára

A tiszteletreméltó SM Krishna '59

India külügyminisztere (2009-2012)

Siriporn Chaiyasuta '85

Főtanácsos, a Chevron Europe, Eurázsia és a Közel-Kelet Exploration & Production Limited

Moath Alhussain '11

Assoc. Tanácsadó, Saudi Basic Industries Corporation

Antonio M. Garza '83

Mexikó volt amerikai nagykövete

Dr. Helmut Sohmen '66

Elnök és elnök, a BW Group

Dr. Hassan Okour '07

A volt dekán, a katari jogi egyetem

Jinsung Lee '88

Igazságszolgáltatás, Koreai Alkotmánybíróság

Yukio Horigome '71

A Legfelsőbb Bíróság Japánja

Hans Heppe'97

Nemzetközi partner, Locke Lord LLP tiszteletbeli német konzul

Diákélet

A jogi iskola a SMU fő campusának északnyugati sarkán található - a tantermi épületekkel, az adminisztrációs épületgel és a törvénykönyvtárat alkotva, amit a "Law Quad" -nek hívnak. Ez az ideális helyszín könnyű hozzáférést biztosít a SMU sok csodálatos diákforrásához, többek között éttermi szolgáltatásokat, premier fitneszközpontot és egészségügyi központot kínál.

fotó az SMU Dedman School of Law jóvoltából

21430_28439363.jpg

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az Iskoláról

Kérdések