Keystone logo

Simmons College, Simmons School of Management

A logo

Bevezetés

Simmons School of Management található Boston, Massachusetts, és kínál három Graduate szintű üzleti programok: az MBA, Egészségügyi MBA és Master of Science in Management programok. Ez a vezető központja az innovatív oktatási, kutatási, és a diskurzus a nők, vezetés és irányítás.

A Simmons MBA kínálják gyorsított 16 hónapos teljes munkaidős formátumban, illetve a hároméves részidős formában. Simmons School of Management kínálja az egyetlen AACSB akkreditált MBA program célja kizárólag nőknek, és a program helyre került # 1 a nők számára a Princeton Review 5 egymást követő évben.

A Simmons Egészségügyi MBA mind AACSB és CAHME akkreditált, és oktatja a férfiak és a nők számára az egészségügyi vezetés. Ez a stratégiailag tervezett hároméves program magában foglalja a erősségei országosan elismert MBA Program a szakértelmét a mi egészségügyi kar, valamint széles körű egészségügyi tananyag.

A Simmons Masters of Science in Management Program célja, hogy felkészítse a férfiak és a nők számos különböző tudományos és szakmai háttérrel és vezetői siker a mai versenyképes globális gazdaságban. A tanfolyam alkotja majd egy lakosztály alapítvány szintű üzleti tanfolyamok, amelyek biztosítják az alapvető üzleti ismeretek és a mesteri kezelése.

Helyszínek

  • 300 The Fenway, 02115, Boston

Kérdések