Keystone logo

Siebel Institute of Technology

A logo

Bevezetés

Siebel Institute of Technology az Illinois-i Felsőoktatási Társaság Magán Üzleti és Szakiskolai Siebel Institute of Technology jóváhagyja.

Fókuszunk

Az elmúlt 140 év során a Siebel Intézet széleskörű globális követést vonzott. Alumíniumaink több mint 60 országban találhatók, és a szinte minden nagyobb földi sörfőzde megtalálható. Tanfolyamaink közé tartozik a különböző méretű sörfőzdék résztvevői, akik a világ minden tájáról érkeznek. A résztvevők széles köre növeli az egyes hallgatók tanulási lehetőségeit, feltárva őket a kultúra, a felszerelés, a módszerek és a sör stílusa közötti különbségekre. A hivatalos előadásainkban és bemutatóinkban azonban egy közös témára összpontosítjuk figyelmüket: a sör. A diákok az Intézetbe kerülhetnek, saját sajátos sörözési környezetük elfogultságával, de mindannyian az egyszerű és becsületes bajtársiaként indulnak el. Itt van egy mondásunk az Intézetben: "Nem csak a diákjainkat oktatjuk, hanem segítünk nekik is tanítani egymást."

Az intézet továbbra is egy olyan alapvető témára összpontosít, amelyet Dr. JE Siebel egy 1893-as nyugati sörgyárban hirdetett. "Az Intézet célja, hogy előmozdítsa a fermentáción alapuló iparágak fejlődését, amelyet oktatási, vizsgálati, elemzési és egyéb módon végzünk".

A Siebel Institute of Technology és a World Brewing Academy a nemzetközi sörfesztivál történetének több mint 140 éve fontos részét képezi, és örömmel fogadjuk a sörgyárak jövő generációit Chicagó szívében.

A mi történelmünk

Dr. John Ewald Siebel 1868-ban alapította a Zymotechnikai Intézetet. 1845. szeptember 17-én született, Németország düsseldorfi kerületében, Wermelskirchen közelében. Fizikai és kémiai tanulmányait, majd doktori tanulmányait a berlini egyetemen szerezte, mielőtt 1866-ban Chicagóba költözött. 1868-ban megnyitotta John E. Siebel Kémiai Laboratóriumát, amely hamarosan kutatóhelyre és iskolába kezdett.

1872-ben, amikor a cég új létesítményekbe költözött a Belden Avenue-n Chicagó északi oldalán, a nevét a Siebel Institute of Technology ra változtatták. A következő két évtizedben dr. Siebel kiterjedt főzési kutatást végzett és több mint 200 könyvet és tudományos cikket írt. Szintén számos műszaki kiadvány szerkesztője volt, köztük a The Western Brewer tudományos szakasza, a 100 éves sörfőzés és a jég és a hűtés.

1882-ben egy sörgyárral foglalkozó tudományos iskolát indított egy másik progresszív sörgyárral, de a társulás rövid életű. Dr. Siebel azonban továbbra is folytatta a sörfőzést a laboratóriumában. Az üzlet az 1890-es években bővült, amikor Dr. Siebel fiainak egyike csatlakozott a céghez.

A társaságot 1901-ben alapították, és angol és német nyelven készítettek főzési tanfolyamokat. 1907-ben öt rendszeres tanfolyam volt: egy hat hónapos Brewers Course, egy két hónapos posztgraduális képzés, egy három hónapos mérnöki kurzus, egy két hónapos malátapálya és egy két hónapos Bottler's Course. 1910-ben hivatalosan elfogadták az iskola nevét, a Siebel Institute of Technology -t. A tilalom megközelítésével az intézet diverzifikálta és kiegészítette a sütést, hűtést, mérnöki, marási, szénsavas italokat és egyéb kapcsolódó témákat. 1919. december 20-án a tilalom előtti huszonhét nappal a JE Siebel elhunyt.

Az 1933-ban történt tiltás megszüntetésével az Intézet fókusza a SP-Siebel Sr., a Dr. JE Siebel legidősebb fia vezette. Az ő fiai, Fred és Ray hamarosan csatlakozott az üzlethez, és dolgozott, hogy bővítse hatályát. Felajánlották a sörfőzés technológiájának diplomáját, és hamarosan megszüntették az összes többi nem sörfőzést. Aztán 1952 októberében az Intézet a Peterson sugárútján új, egyedileg épített létesítményekre költözött, ahol közel 50 éve maradtunk.

A negyedik generáció, amelyet Ron és Bill Siebel képviselt, csatlakozott az intézethez az 1960-as években. 1974-ben segítettek bevezetni a rövidebb tanfolyamok fogalmát. Ezek a tanfolyamok, kéthetes vagy annál rövidebb idő alatt, úgy lettek kialakítva, hogy megfeleljenek a változó sörfőző ipar képzési igényeinek. A hosszabb diplomamunka a sörfőzéstechnikában napjainkig megmaradt a tapasztalt sörfőnök alapos tanulmányozásának, aki karriertanfolyamát kívánja maximalizálni.

2013-ban a Siebel Institute of Technology a 900 N North Branch St. Siebel Institute of Technology új egyetemi Siebel Institute of Technology költözött a Chicagói Kendall Főiskola létesítményeiben. Az új Siebel Intézet campus a korábbi helyszínek számos elemét tartalmazza, köztük a bár és a lakberendezést a híres Bier Stube-ból, amely kedvenc hely, ahol a diákok egy kemény napi tanulmány után szocializáltak.

Helyszínek

  • 900 N North Branch Street Suite 1N, 60642, Chicago

  • Montreal

  • Munich

Kérdések