Keystone logo
Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Seton Hall University, School of Diplomacy and International Relations

Bevezetés

tapasztalat Diplomácia

Csak pár percre New York City és a szívében Washington, DC, Seton Hall Diplomáciai Iskola és a nemzetközi kapcsolatok egy ideális hely, hogy tanulmányozza a globális ügyek és a gyakorlat diplomácia első kézből szakmai, dinamikus és kulturálisan gazdag környezetben. Graduate jelöltek jönnek össze szerte az Egyesült Államokban és 25 országban szerte a világon, hogy tanulmányi és alkalmazza multidiszciplináris tanterv, amely hangsúlyozza a globális tanulmányok, konfliktuskezelés, a nemzetközi gazdaságtan és a vezetés.

Az iskola elkötelezett szakmai és szakmai szolgáltatások irodák támogatása a tanulók életpálya-fejlesztés egy-egy tanácsot, műhelyek, alumni mentor, és útmutatást versenyképes szakmai, ösztöndíj és karrierlehetőségeket közszolgálati, üzleti, jogi, és a nonprofit szektor.

Révén egyedülálló szövetség az Egyesült Nemzetek Szövetsége az Egyesült Államokban, az iskola a diákok széles körű tudományos és szakmai előnyök, beleértve az ENSZ nyári Program a New York City, szemeszter, Washington, DC, nemzetközi szemináriumok és így tovább.

Mindössze 14 mérföldre New York City, a epi-központja a nemzetközi kapcsolatok, a Seton Hall tudományos kiválóság már különválasztják különbségtétel a Princeton Review, US News & World Report és a Bloomberg BusinessWeek.

  • Csatlakozz a delegáció egy nemzetközi tanulmányút
  • Beszéljétek kritikus globális aggodalmak a világ vezetői
  • Teljes szakmai gyakorlat, helyben, vagy külföldön
  • Alkalmazza tantermi tudás valós helyzetekben
  • Tegyük fel, hogy fontos vezető szerepet az egyetemen
  • Építeni a szükséges bizalmat, hogy tegyen különbséget a területén az üzleti, kommunikációs, diplomácia, kormány, törvény vagy a non-profit szektor
  • Használja ki az előnyeit szövetség az Egyesült Nemzetek Alapítvány és az Egyesült Nemzetek Szövetsége

A Diplomáciai Iskola felöleli Seton Hall régi hagyománya értékalapú oktatás és elkötelezettség a fejlődő szolga vezetők a globális társadalom. 1856-ban alapított, a Seton Hall az egyik legrégebbi katolikus egyetem az Egyesült Államokban. Az egyetem ad otthont tíz iskola kínál közel 200 diplomás és egyetemi szakok 10.000 diákok minden fajok és vallások.

Helyszínek

  • 400 South Orange Avenue , 07079, South Orange

Kérdések