Keystone logo
SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk

Bevezetés

Élénk tanulás

Üdvözöljük a Svájci Kollégiumban, a Hospitality Management Lenk

A svájci székhelyű SHML, a svájci kantonban lévő svájci cég Svájc első Boutique Hotel iskolája, amelyet koncepcionáltak és fejlesztettek fel a hallgatóknak egy ígéretes vendéglátás-karrierre való felkészítésében, a luxus nemzetközi hotelek és üdülőhelyek működési filozófiáján alapulva. Ezek a vendégszerető ékszerek az egész világon megtalálhatóak, a deluxe két lakosztály üdülőhelyektől a kétszáz szobás szálláshelyig, és olyan híres cégek képviselik, mint a világ vezető szállodái, a kis luxus szállodák, a Relais

A szigorú akadémiai tananyagok és anyagok biztosítása érdekében a College of Hospitality Management sikeresen lezajlott egy progresszív szerződést a Gloucestershire-i Egyetemen a felsőoktatási BA (Hons) Stratégiai Vendéglátás Menedzsmentben Cheltenham (Egyesült Királyság) campusán.

Főiskolánk SHML a rendkívül biztonságos Bernese Oberland területén található, és egy igazi butikhotelben működik, amely a téli szezonban nyitva áll a vendégek rendelkezésére. A helyiségek ideális környezetet teremtenek a boutique hotelek üzleti tevékenységének világszerte történő működésének ösztönzésére, beleértve az élelmiszer- és italgyártás és -szolgáltatások képzőművészetét, a szobák megosztását, felügyeleti és irányítási eljárásokat. Az SHML célja, hogy megőrizze a Swiss Hotel Operations időszerűen megalapozott alapjait, valamint a svájci kultúrát, amely az elmúlt két évszázadban világszerte egyedülálló különbségeket ért el. A svájci kultúra magában foglalja az integritást, semlegességet, egységességet, pártatlanságot, tiszteletet és egyéni felelősséget a környezet felé.

Főiskolai tantervünk nem különbözik más programtervektől, azzal a különbséggel, hogy a hallgatók tartalmát és tényleges átadását professzionális vendéglők kezelik, akik az évek során megszerették a világ legjobb hoteljeinek és üdülőhelyeinek üzemeltetését és kezelését.

Örülünk, hogy meghívjuk Önt a vendéglátóipari menedzsment speciális kollégiumára.

Miért van az SHML?

Mit jelent a Boutique Hotel Management School?

Butikaink kis osztályú személyre szabott oktatást jelentenek. A diákok élnek, tanulnak és gyakorolnak egy teljesen felszerelt szállodában. Az egyetemen oktatók, akik az egyetemen élnek, közel 24/7-en elérhetőek; programjainkat a hoteltulajdonosok fejlesztették ki, és olyan előadók szállítják meg, akiknek hosszú ideje nemzetközi szállodai menedzsmentjük van.

Mi az USP-k

 • Magas szintű interakció az egyetemi oktatókkal közvetlenül a tudás és a hálózatépítés területén - "ingyenes tanácsadás" az előadók,

 • Kiváló minőségi tapasztalat - A hallgatók alacsony teljesítménye lehetővé teszi a személyre szabottabb oktatást; Az osztályméret kicsi;

 • Magas szintű szolgáltatás: az idő és a képesség, hogy segítsen a diákoknak eldönteni, hogy mit szeretne tenni, támogatni a megfelelő munkát

 • Biztonságos környezet a diákok számára, jól gondozott

 • Képzés nemzetközi vendégszeretetre;

 • Innovatív gondolkodás hagyományos szállodai stílus alapján,

 • A program az iparág igényeihez igazodik (közel áll az iparághoz):

 • Kézenfekvő képzés, a diákoknak a valódi életre való felkészítése az iparban (megüresedés a földön - a diákok a diploma megszerzése után a karrierjük következő lépésében vesznek részt):

 • Az iparág változó szükségleteire épülő program a tanácsadó testület, az igazgatók hálózatának és az előadók tapasztalatainak betekintése révén;

 • A szakmák célja a nemzetközi munkalehetőségek és a tudományos haladás megnyitása (megjegyzés: a svájci piac korlátozása miatt a második szakmai gyakorlat nemzetközi, és célja, hogy segítse a diákokat a Svájcon kívüli munkahelyek biztosításában)

 • (Capstone) a projekt lehetővé teszi a diákok számára, hogy dolgozzanak ki üzleti tervet, amely tükrözi érdekeiket (családi vállalkozás, tényleges munkahelyi szándékok / induló ötletek);

Küldetésnyilatkozat

Az SHML megtanítja és ötvözi egy valódi butik vendégszerető környezetben a svájci műveletek hagyományos alapjait a legkorszerűbb vendéglátó-ismeretekkel a nemzetközi vezetés számára, és minden diák számára - a tanulmányaik alatt és a diploma megszerzése után - az expozíciót professzionális szállodaláncokkal, a valódi és kvalifikált interakcióért a siker érdekében. Az egyes hallgatók szakmai jövője képviseli az SHML irányítói, oktatói és személyzete küldetésének alapját.

Olyan oktatási légkört akarunk létrehozni, amelyet a diákok szeretni fognak. Programjaink célja, hogy felkészítsék a tanulókat a kihívások kezelésére és olyan tapasztalatok megszerzésére, amelyek újak lehetnek számukra. Az SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk folyamatosan arra törekszünk, hogy a tanulás szórakoztató és dinamikus legyen, hogy minden SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk céljait.

Céljaink

A következő szintre

Arra törekszünk, hogy a diákjainkat az oktatói tapasztalatokon keresztül és az osztályteremben is javítsuk. SHML - A Swiss Hotel Management School Lenk célja egy olyan paradicsom létrehozása, ahol a diákok biztonságban tudják kezelni a félelmeiket, és teljesítik céljaikat. Különféle szolgáltatásokat kínálunk, amelyek arra szolgálnak, hogy segítsék a diákokat a maguk legjobb változatának, miközben szórakoztatják az utat.

Filozófiánk

Tiszteletben tartjuk minden diákunk egyéni igényeit, és úgy gondoljuk, hogy a megfelelő irányítással és irányítással mindannyian sikeresek lehetnek. Oktatási szemléletünk felhatalmazza hallgatóinkat arra, hogy megkérdőjelezzék a hagyományos gondolkodást és folytassák egyetemi megértésüket az odaadással és az eredetiséggel.

Higgye el a nevelő, irányító és fejlődő diákokat, hogy magasak legyenek a jövőbeli szakmai kihívásokkal szemben, valamint az életben, olyan erkölcsi értékeken és etikai elveken alapulva, amelyek magasabb szintre emelik a siker ígéretét és jelentését.

Az értékeink

Az SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk tiszteletben tartjuk hallgatóinkat és megértjük, hogy mindegyiküknek egyedi igényei és igényei vannak. Hisszük, hogy a tanulás csak a kölcsönös tiszteletet, irányítást és irányt érinti, és mindent megtesz azért, hogy megtartsuk ezeket az értékeket mindent, amit csinálunk. Egyedülálló megközelítésünk biztosítja a diákjainknak a megfelelő támogatási rendszert, amely segíteni fogja őket a siker elérésében.

Szabványaink

Éveken át tartó oktatói tapasztalatok alapján tudjuk, hogy mit vesz igénybe a hallgatók. Egyedülálló tanítási megközelítésünk a hallgatók számára értéket, tiszteletet és elismerést érez. Az SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk a kreatív, együttmûködõ és vonzó tapasztalatok SHML - Swiss College of Hospitality Management Lenk segítünk abban, hogy hallgatóink teljes potenciált szerezzenek, és segítsenek álmaik elérésében. Lépjen kapcsolatba velünk, hogy megtudja, mit tehetünk az Ön számára.

Helyszínek

Helyszínek
 • Rawilstrasse 23, 3775, Lenk im Simmental

Kérdések