Keystone logo

Sheffield Hallam University

A logo

Bevezetés

A Sheffield Hallam University több mint 112 ország diákjaiból és munkatársaiból álló barátságos közösség. Több mint 650 program kivételes oktatását kínáljuk alapítványi, alapképzési, posztgraduális és kutatói szinten. Több mint 35 000 hallgatóval az Egyesült Királyság legnagyobb egyetemei közé tartozunk.

Tanfolyamaink fejlesztik azokat a készségeket, amelyekre szüksége van ahhoz, hogy karrierje során kitűnjön. A munkatapasztalatot és a valós esettanulmányokat beépítjük tanításunkba, így számos lehetősége van arra, hogy a gyakorlatban is megvalósítsa tanulását. Erős múlttal rendelkezünk a szakmai gyakorlatok terén, diákjaink évente több mint 20 000 gyakorlatot teljesítenek. Dedikált karrierszolgáltatásunk személyre szabott támogatást nyújt álláspályázatokhoz és interjúkhoz. Rendszeres előadásokat tartunk az iparági szakértőktől, és számos témaspecifikus szakmai vásárt is tartunk. Számos kurzusunkat olyan szervezetek akkreditálták, mint a CIMA , a RIBA és a CIM . Büszkék vagyunk arra, hogy diákjaink 96%-a dolgozik vagy tanul tovább 15 hónappal a diploma megszerzése után, 71%-uk pedig magasan képzett munkakörben dolgozik (Graduate Outcomes Survey 2019-20).

A Sheffield Hallam University kivételes tanulási és tanítási tapasztalatokat kínál, kutatási hatásunk 78%-át világelsőnek vagy nemzetközileg kiválónak nevezik, emellett a Sporttervezés és a Művészet és Design (Research Excellence Framework, 2021) kutatási hatások tekintetében is az első 10 között vagyunk. A hallgatók elégedettsége tekintetében is az ország legjobb 20-ában vagyunk (Complete University Guide 2021 rangsor), és az Egyesült Királyság legjobb 50 egyeteme között (Guardian Unviersity Guide 2021).

A Sheffield Hallam's TESOL Center a British Council által akkreditált angol nyelvi kurzusokat kínál az olvasási, írási, hallási és beszédkészségének fejlesztésére, mielőtt elkezdené egyetemi vagy posztgraduális képzését. Ingyenes angol nyelvórák is rendelkezésre állnak, amelyek támogatják tanulmányai során.

Az egyetem Sheffieldben található, egy barátságos, multikulturális városban, gazdag és büszke történelemmel. Biztonságos, barátságos és olcsó lakóhely, ezért több mint 60 000 diák számára választott tanulmányi célpont. Sheffield mindkét világ legjobbjait kínálja, egy nagyváros összes kényelmével, kultúrájával és szórakoztatásával, valamint a vidék békés, zöld területeivel. Fedezze fel, mit kínál Sheffield .

promóció

Helyszínek

  • Howard St, Sheffield S1 1WB, UK, S1 1WB, Sheffield

Kérdések