Keystone logo

Seton Hall University College of Communication and the Arts

A logo

Bevezetés

A szenvedélyed. A hívás. A te jövőd.

A Kommunikációs és a Művészeti Főiskola elsőrendű választás a kiváló minőségű, interdiszciplináris kommunikációra és művészeti végzettségre törekvő hallgatók számára, amely a bölcsészettudományi oktatáson alapul, magába foglalja a mai digitális kultúrát, és felhatalmazza a tanulókat, hogy vezessenek, hozzanak létre és kommunikáljanak a felelősséggel , a szenvedély és a kiválóság.

Egyetemi tanulmányok

A dinamikus közösség, amely a tudósoktól, elméleti szakemberektől, kritikusoktól és szakemberektől áll, a Kommunikációs és Művészeti Főiskola keretében végzett egyetemi tanulmányok révén a hallgatóknak megtanulható tanulási élményeket nyújtanak, amelyek ötvözik az elméletet és a gyakorlati összetevőket olyan módon, amely lehetővé teszi a diákok számára, hogy felismerjék, teszteljék és lefordítsák a tananyagot tudományos, szakmai és munkahelyi beállításokra.

Végzős Tanulmányok jelenleg két mester szintű programot kínál, köztük a kommunikációs és a múzeumi szakmákat. Ezen felül három kettős fokú lehetőséget kínálnak, köztük három felgyorsított BA / MA programot és egy kettős MA fokozatot a Diplomácia és Nemzetközi Kapcsolatok Iskolájával.

Diplomás programok

Az információs, a digitális és a kulturális iparág ugrásszerűen növekszik. Körülbelül az elmúlt évtizedben a kommunikációs és a képzőművészeti / előadóművészeti diplomák iránti igény több mint 50 százalékkal nőtt.

Az izgalmas tendenciákra válaszul a Seton Hall Egyetemi Kommunikációs és Művészeti Főiskola innovatív, valódi és professzionális interakciót tesz lehetővé akadémiai, társadalmi, művészeti és technológiai környezetben. A humán tudományokban lekötött változatos és rugalmas programjai, amelyek csúcstechnológiát és innovatív tanterveket tartalmaznak, lehetőséget nyújt a tudományágak közötti értelmes együttműködésre. Ideális elhelyezkedése - mindössze néhány percnyire New York City-től - rengeteg gyakornoki és hálózatépítési lehetőséget kínál a hallgatók számára kéznél.

Campus jellemzői

2. felvételi lehetőség

Vízumkövetelmények

promóció

Helyszínek

  • 400 South Orange Ave South Orange, NJ, 07079, South Orange

Kérdések