Keystone logo

SCI-Arc

A logo

Bevezetés

Belvárosában Los Angeles, SCI-Arc egy központja az innováció és az egyik a nemzet néhány független építészeti iskola.

Üzenet az igazgató

SCI-Arc mindig bővül, és emelve törekvéseit. A mi globalizáció korában, design számít, mint még soha, és megvan a kapacitása, hogy ámulatba a világot, bizonyítva a különböző módszereket, amelyek tervezési tudja átalakítani azt.

Mission Statement

SCI-Arc küldetése, hogy Reimagine nagyon széleit építészet, nevelése az építészek, hogy vegyenek részt, spekulálni, és az innováció.

Története SCI-Arc

SCI-Arc-ben alakult 1972-ben Santa Monica egy csoport kar és a diákok, akik akartak szólni építészet egy kísérleti szempontból, mint a hagyományos iskolákban kínált.

Emberek

SCI-Arc vezetése, az oktatók és a személyzet különböző háttérrel és országok, tükrözve a globalizmus, az intézmény és a hallgatói szervezet.

Létesítmény

Belül negyed mérföld hosszú campus, SCI-Arc diákok integrált csomagja források, amelyek támogatják a tudományos fejlődés és a kísérletezés.

Akkreditációs

A graduális és posztgraduális szakmai fokozatok által odaítélt SCI-Arc akkreditált mind a Nemzeti Építészeti Akkreditáló Testület (NAAB) és a nyugat Szövetsége iskolák és kollégiumok (WASC).

Támogassa az Iskola

SCI-Arc támaszkodik emberbaráti támogatást alumni, a szülők és a barátok, hogy fenntartsa a világhírű oktatási programok.

Karrier

SCI-Arc büszke toborzása és megtartása a legjobb és legtehetségesebb jelölteket a karrier SCI-Arc, és elkötelezett létre a kulturálisan gazdag, művészi, változatos munkakörnyezet.

Helyszínek

  • 960 East 3rd Street Los Angeles, CA 90013, , Los Angeles

Kérdések