Keystone logo
School of Business and Management ITB

School of Business and Management ITB

School of Business and Management ITB

Bevezetés

A School of Business és Management ITB (SBM ITB) az egyetlen olyan iskola / kar ITB épülő humán és igazgatási tudomány. A minisztérium megköveteli a felsőoktatási intézmények lefolytatására Tri Dharma Perguruan Tinggi.

SBM ITB fejlődik magát, hogy az Excel az oktatás, fejlesztése és terjesztése a tudás területén az üzleti és menedzsment. A kutatási tevékenység középpontjában az üzleti ügyek és a gazdálkodási gyakorlat vezető sikeres vállalatok Indonézia, hogy a fejlesztés a menedzsment jelentős lesz az indonéz összefüggésben.

Közelsége üzleti környezet és megbízható kutatási módszertan javítja SBM ITB képességét, hogy hozzon létre a kutatási kiválóság. Ennek része a belsővé stratégia SBM ITB célja, hogy a nemzetközi akkreditációt. Továbbá SBM ITB hangsúlyozza globalizáció előkészítése érdekében a diákok, hogy a versenyt a diákok más vezető üzleti iskola Ázsiában és a Csendes.

Küldetés és jövőkép A misszió SBM ITB van:

"Ahhoz, hogy oktassák a diákok, hogy innovatív vezetők a vállalkozói gondolkodásmód és fejlesztése és a tudás terjesztése az üzleti és menedzsment a fejlesztő az üzleti, kormányzati és társadalmi".

A Vision SBM ITB van:

"Mivel egy világszínvonalú intézmény, amely inspirálja, és új vezetők a vállalkozói szellem".

történelem Az ipari mérnöki osztályának ITB felismerte a jelentőségét az üzleti és menedzsment oktatás Indonéziában már a 1970-es évek. Ez a gondolat maradt a megye 1980-as években, de végül rájött, 1990, amikor Prof. Mathias A'roef, kiemelkedő alakja Indonézia területén Industrial Engineering, bevezette az MBA program ITB a koncentráció operatív irányítás. Ez viszont, tetőzött az alapító SBM ITB.

2002-ben a Kormányzótanács jóváhagyta a kialakulását egy egyetemi program az üzleti és menedzsment. A csapatot rendelt jövőképet és küldetési nyilatkozat és a design tanulási módszerek a legalkalmasabbak a program. A csapat kifejlesztett egy tanterv, amely tartották áttörést az üzleti és menedzsment oktatás Indonéziában. Azt javasolta a használatát performansz hogy fejlessze a hallgatók önbizalmát, valamint a készségek a vezetés, a kommunikáció és a konfliktuskezelés. Összhangban a szociális konstruktivista paradigmát, a tananyag fontosságát hangsúlyozta a csapat-alapú tanulás, szemben az egyirányú kioktató. Néhány innovatív tanfolyamok tervezte a csapat volt Integrált Business Experience (melyet átvéve során kínált a University of Central Missouri), Management Practice, és a közösségi szolgáltatás. A csapat azt is javasolta, az angol nyelv használata, mint a tanítási.

2003 decemberében, a School of Business and Management hivatalosan megalakult. A nómenklatúra "Iskola" választották ahelyett, hogy "kar", jelezve, autonómiáját. A folyamat során az MBA program, amely eredetileg által működtetett Kar Industrial Engineering, része lett a School of Business and Management, amely lehetővé teszi, hogy a két program; Az alapképzés és az MBA program.

2004 augusztusában SBM ITB felvett 115 diák az egyetemi programra. SBM ITB tapasztalt folyamatos növekedés, valamint a támogatást a kar és a szakszemélyzet arra irányul, hogy pozitívan járuljon hozzá az oktatási fejlesztési Indonéziában. SBM ITB Jelenleg van egy hallgatói szervezet 2221.

Autonómia SBM ITB teljes hatáskörrel, hogy döntést ült a stratégiai és operatív szinten. Stratégiai szinten, SBM ITB kezdeményezhet nemzetközi kapcsolatokat, és hogy új tanulmányi programokat. Mindazonáltal a programoknak meg kell felelniük a szabályokat, amelyeket az Oktatási Minisztérium Indonézia.

Az operatív szinten, SBM ITB megadták bizonyos fokú önállóságot ITB. Pénzügy, SBM ITB hatáskörébe tartozik, hogy kezelni 70% -át tandíj; A fennmaradó 30% -a megmarad ITB. A rendelkezésre álló pénzügyi források lehetővé tette SBM ITB, hogy fejlessze díjazási rendszer vonzani és megtartani a kivételes oktatók és toborozni a szakmai stáb szükséges fenntartani a magas szintű szolgáltatást.

SBM ITB számára engedélyezik, hogy fejlessze saját tananyag, hogy tegyen javaslatot, és ezt követően futtasson egy új oktatási programot, hogy kezelje az összes tudományos programok (belül SBM ITB), és dolgozzon ki, valamint, hogy hajtsák végre az SBM ITB kutatási menetrend. Mindkét operatív és tudományos szinten, SBM ITB egy vonalban van a politika, a minisztérium a tudomány, technológia és felsőoktatási Indonézia. Például fejlődésének előmozdítása kar, SBM ITB úgy tervezte meg a díjazási rendszer alapján három tudományos tevékenységek: oktatás, kutatás és a közösségi szolgáltatások (például alapján felsőoktatás Indonézia) .Ez a helyzet vezet oktatók kiegyenlítő e három tevékenységeket, hogy növeljék a kompetencia és hozzájárulni SBM ITB küldetése.

elismerés Mint már említettük, 2015-ben ITB helyet érte el az egyik a listán a legjobb egyetemek által kiadott Minisztérium Kutatási, Technológiai és felsőoktatásban. 2009-ben, mindössze hat évvel a létrehozása után 2003 decemberében, SBM ITB kapott elismerést SWA Magazine (http://www.swa.co.id, a nagyra értékelt üzleti magazin Indonézia), mint a legjobb MBA program Indonéziában. A magazin is elismerte a IBE (Integrált Business Experience) által nyújtott SBM ITB egyik leginnovatívabb programok által kínált üzleti iskolákban.

Az igen nagy nyilvánosság hírnevét SBM ITB bizonyítja az lowstudent felvételi rate.The felvételi arány az egyetemi programok 2014-2015 csak 4%. Voltak 3207 kérelmezők számára a 136 álló hely az egyetemi programok. Arányban 24: 1, SBM ITB vált az egyik legkeresettebb üzleti iskolák Indonéziában.

Helyszínek

  • Bandung

    Lebak Siliwangi, Coblong, Bandung, Jawa Barat, Indonesia, , Bandung

  • Jakarta

    Jakarta, Indonézia

    Kérdések