Keystone logo
Santa Clara University Juris doktori program
Santa Clara University

Juris doktori program

Santa Clara, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Teljes munkaidős állapot

Az elsőéves nappali tagozatos hallgatók automatikusan csak az elsőéves nappali tagozatos tantervben kínált kötelező tanfolyamokra kerülnek regisztrálásra. Az első év után a nappali tagozatos hallgatók várhatóan legalább 12 és legfeljebb 17 egységbe iratkozhatnak be. A nappali tagozatos hallgatók általában nappali tanfolyamokra iratkoznak be, de ha hely engedi, választhatnak esti kínálatot.

A szövetségi pénzügyi támogatás igénybevételéhez a hallgatóknak legalább 6 egységbe kell beiratkozniuk. A hallgatói kölcsönök és a kölcsönök törlesztése szempontjából a hallgatók félévenként 12 vagy több egységet vesznek nappali tagozatos hallgatóknak.

Részmunkaidős állapot

Az elsőéves részmunkaidős hallgatók automatikusan csak az elsőéves részmunkaidős tantervben kínált kötelező tanfolyamokra kerülnek regisztrálásra. Az első év után a részidős hallgatók várhatóan nem kevesebb, mint 8 és legfeljebb 11 egységbe iratkozhatnak be. Minden részmunkaidős hallgatónak, beleértve azokat is, akik az első év után teljes munkaidős státuszba helyezkednek el, a fennmaradó elsőéves órákat éjszaka kell elvégezniük. A jogi hallgatói szolgálatok tavasszal felveszik a hallgatókat a 114A törvénybe: 1. polgári eljárás és a 465. törvény: Kritikus jogászkészségek őszén és a 114B. Törvény: 2. polgári eljárás.

Nyári ülések

A nyári munkamenet tanfolyamokat jóvá lehet írni a szakmai végzettség felé. A hallgatók előnyösnek találhatják a nyáron felajánlott egy vagy több tanfolyam elvégzését, így a harmadik vagy a negyedik évben választhatnak haladó vagy speciális tanfolyamokat.

A nyári foglalkozás elsősorban esti órákból áll, és általában több bárot vagy kötelező órákat tartalmaz. Az egyetemen és a külföldi külföldi tanfolyamokon olyan hallgatók vehetnek részt, akik egyéves tanulmányt végeztek a jogi egyetemen. A diákok egy nyári foglalkozás során legfeljebb 8 egységbe iratkozhatnak be.

Az egyetemen folyó nyári foglalkozásokon vagy a tengerentúli nyári programokban szerzett fokozatokat nem használják a hallgató összesített évfolyam-átlagának kiszámításához tanulmányi képesítés vagy kizárás céljából a közvetlenül megelőző tanév végén.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • Graduate Certificate in Laws
  • Sydney, Ausztrália
  • Moore Park, Ausztrália
  • + 2 több
 • LLB (Hons) Law
  • Lincoln, Egyesült Királyság
 • LLM Orvosi jog és etika – teljes munkaidőben
  • London, Egyesült Királyság
  • Manchester, Egyesült Királyság