Keystone logo

San Jose State University - School of Information

A logo

Bevezetés

Az SJSU iSchool-ról

A San José Állami Egyetem Információs Iskola információs szakemberekként felkészíti az egyéneket a karrierre. A diplomások az információs szakma különböző területein dolgoznak, mint például a felhasználói élménytervezés, a digitális eszközkezelés, az információs architektúra, az elektronikus iratkezelés, az információkezelés, a digitális megőrzés és a könyvtár.

Az SJSU Információs Iskola számos online oktatási programot kínál, köztük három mesterképzési programot: Könyvtári és Informatikai Mesterképzés, Archívum- és Adminisztrációs Mester és Informatikai Mester. Az iskola két képesítési programot is kínál szakmai továbbképzésre és továbbképzésre.

Díjnyertes

Az SJSU Információs Iskola elismert vezető szerepet tölt be az online oktatásban, és megkapta az Online Learning Consortium 2014-es kiemelkedő online programdíját és a 2013-as hatékony gyakorlati díjat.

Kényelmes és rugalmas

A diákok élvezhetik a lehetőséget, hogy bárhol tartózkodjanak a kurzusok beiratkozásakor, anélkül, hogy el kellene hagyniuk a munkahelyeket és áthelyezniük a családokat az oktatási célok elérése érdekében. Otthonuk kényelméből a diákok online tanfolyamokon vehetnek részt, és mesterfokozatot szerezhetnek anélkül, hogy a kaliforniai San Jose San José Állami Egyetem egyetemen lépnének.

Interaktív online környezet

Ezenkívül a diákok egy interaktív online tanulási környezetben részesülnek, ahol a legújabb technológiát alkalmazzuk a tanulási tapasztalatok gazdagításához. Kapcsolatba lépnek társaikkal és oktatókkal a webkonferencia, a közösségi hálózati platformok, a webalapú tanuláskezelő rendszer és az azonnali üzenetküldés segítségével.

A legtöbb kurzus tartalmát aszinkron módon adják meg - a hallgatóknak bármikor szabadon hozzáférhetnek a kurzushoz, bármelyik helyről. Egyes kurzusok alkalmi élő szinkronizációkat is tartalmaznak.

Online tanítási szakértelem

Minden tanfolyamot online tanítanak. Az oktatók az online tanítás szakértői, a legújabb eszközök és módszerek hatékony online oktatók. Számos kar tagjai az online tanulással kapcsolatos kutatásokat végzik, és prezentációk és publikációk révén megosztják ismereteiket az online oktatás fejlesztéseiről.

Helyszínek

  • San Jose State University, , San Jose

Kérdések