Keystone logo
San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

San Jose State University - Lucas College and Graduate School of Business

Bevezetés

Rólunk

1928-ban alapították, a Lucas Főiskolát és a Doktori Iskolát 1967 óta akkreditálta az AACSB International, a világ elsődleges akkreditációs testülete az üzleti iskolák számára. Mi vagyunk a legnagyobb szponzorok a szilícium-völgybe, és jelentősen hozzájárulnak a völgy ma. Az egyetemhez hasonlóan a Lucas Főiskola és a Graduate School of Business tükrözi a Szilícium-völgy élénk, multikulturális és globális hangulatát. A több mint 175 kar és 5000 hallgató, a kollégium kínál a diákok globális lehetőségeket, miközben erős kapcsolatot a szilícium-völgy vállalatok.

Az egyetemi iskoláink és tanszékeink révén tizenhárom üzleti koncentrációt szállítunk, és végzős iskolánk fejlett fokozatokat és bizonyítványokat nyújt üzleti, számviteli, adózási és szállítási menedzsmentben. Központjaink és intézeteink egyedülálló lehetőségeket kínálnak a diákok számára az adózás, a számvitel, a pénzügyi szolgáltatások, a működési menedzsment, a globális vezetés, a vállalkozói szellem és más ismeretek terén. Más díjnyertes programok az LCoB hallgatói élményét egészítik ki egy rendkívüli tanulási közösség létrehozásával.

Lucas Főiskola és Doktori Iskola - Szilícium-völgy tápellátása

Mi biztosítjuk a diákok számára az erőforrásokat, készségeket és lehetőségeket, hogy sikeresek legyenek a Szilícium-völgyben - a világ egyik leggyorsabb, versenyképesebb és innovatívabb gazdasági régiójában - és azon túl.

A multikulturális, globális perspektíva összekapcsolása a Szilícium-völgy technológiai innováció történelmi alapjaival, programjaink tükrözik tisztelt, helyi örökségünket. A völgyben dolgozó diákjaink több mint 80% -ával üzleti diákjaink és öregdiákok valóban a Szilícium-völgyet táplálják.

A Lucas Business of Business cég a tizenhárom üzleti koncentráció mellett jelentős választási lehetőséget kínál a tanulóknak a tanulmányi területre. A Jack Holland Student Success Center személyre szabott figyelmet fordít arra, hogy segítse a diákokat az oktatási döntések és a pályafutás irányában.

Világszínvonalú központjaink és intézeteink támogatják a hallgatói tapasztalatokat a fokozott oktatással és a magas szintű, helyi szakemberekkel rendelkező hálózatépítéssel számos iparágban. Páratlan tanulói erőforrások, mint például a Gary J. Sbona Honor programja, a Thompson Global Internship Program, és a híres karunk biztosítja azokat a forrásokat és környezetet, ahol a diákok felfedezhetik a szakmai kilátásokat és élvezhetik az egyedülálló tapasztalati tanulást.

Küldetés

LCoB látás, misszió és értékek. Mint a Szilícium-völgy legnagyobb és legrégebbi állami egyeteme, a San Jose Állami Egyetem 1857. óta szolgálja közösségünk és globális piacának oktatási szükségleteit. üzleti iskolák akkreditációs testülete. Mi vagyunk a szilícium-völgy legnagyobb üzleti végzettségének szolgáltatója, és jelentősen hozzájárulnak a völgy ma.

Látomás. Főiskolánk a Szilícium-völgyre gyakorolja a dinamikus és innovatív üzleti környezet globális és változatos igényeit. Tanulmányaink, munkáltatóink és a közösség sikere érdekében 21. századi oktatást biztosítunk.

Küldetés. A Szilícium-völgyben lehetőségeket kínálunk, a jövőbeli vezetőket tapasztalati tanulás és karakterfejlesztés útján oktatva egy globális üzleti közösségben, és olyan kutatást folytatunk, amely hozzájárul az üzleti elmélethez, a gyakorlathoz és az oktatáshoz.

Alapértékei

 • Kiválóság - A tanítás, a kutatás és a szolgáltatás kiválósága által támasztott szabványok vezérlik
 • Etika - A felsőoktatási és szakmai magatartás legmagasabb színvonalát a társadalmi felelősségvállalás ösztönzése érdekében állítottuk be
 • Vállalkozás - Támogatjuk az innováció és a kreativitás kultúráját
 • Elkötelezettség - Olyan kultúrát építünk, amely értékeli a sokszínűséget, a nyílt kommunikációt és az együttműködést

Küldetésünk következményei

 • Lehetőség megteremtése - Olyan magas színvonalú minőségi oktatást kínálunk, amely mind a munkaképes, mind a teljes munkaidős diákokat minden korosztály és különböző hátterű diákok számára lehetővé teszi életük átalakítására.
 • A Szilícium-völgy középpontjában állt - integráljuk a Szilícium-völgy tapasztalatait programjainkba, kutatásunkba, a diákok bevonásába és a közösségi kapcsolatokba, amelyek hozzáadott értéket képviselnek a Szilícium-völgy régióban és azon túl.
 • Tapasztalati tanulás - Az innovatív pedagógiák és a tapasztalati tanulás segítségével oktatjuk a diákokat a helyi és globális vállalkozások és közösségek bevonásával, a szakmai fejlődéssel és a kultúrák közötti tapasztalatokkal.
 • 21. századi oktatás - Technológia által közvetített tanulási környezetet hozunk létre, és folyamatosan fejlesztünk és fejlesztünk olyan programokat, amelyek mind az üzleti, mind a társadalmi szempontokat befolyásolják, és hozzáadott értéket képviselnek.
 • Vezetés a globális üzleti közösségben - tehetségmedencét, ötletvezetést és üzleti közösséget biztosítunk intézményeink és kiválósági központjaink segítségével, amelyek támogatják a szilícium-völgy növekedését a globális piacon.
 • Kutatás - Változatos karunk a kutatásra és a szakmai elkötelezettségre összpontosít, amely befolyásolja az üzleti és oktatási elméletet és gyakorlatot a Szilícium-völgyben és azon túl.

Helyszínek

 • One Washington Square San Jose, CA, 95192, San Jose

 • 2933 Bunker Hill Lane, Suite 120, 95054, Santa Clara

Kérdések