Keystone logo
San Joaquin College of Law

San Joaquin College of Law

San Joaquin College of Law

Bevezetés

A San Joaquin College of Law Ön személyes növekedése ügyvédként a legfontosabb célunk. A beiratkozás előtti tanulmányi készségünktől a számtalan gyakorlati tanfolyamig, amelyek a tantervben szerepelnek, meg fogod látni a potenciális virágodat. Az osztályok mérete kicsi, szekciónként átlagosan 25 hallgató vesz részt, ez páratlan lehetőséget kínál Önnek a professzorokkal és az osztálytársakkal való kapcsolattartásra.

Az SJCL szilárd jogi oktatást kínál - olyan, amely a megdöbbentő adósság miatt nem korlátozza a karrier vagy az életválasztást. 40 éves története során az SJCL diplomások több mint 84% -a letette a kaliforniai ügyvédi vizsgát. De az SJCL arra törekszik, hogy oktassa a hallgatókat arra, hogy képesek legyenek gyakorolni az ügyvédet, és legyenek kiváló intellektuális, etikai és személyiségi jogászok, és ne csak túllépjenek a korláton.

A gyakorlati tapasztalatok lehetőségei rengetegek. Az Új-Amerikai Jogi Klinika hallgatói évente több száz legális bevándorlónak nyújtanak segítséget, professzor felügyelete alatt kezelik az eseteket a befogadástól a megoldásig. A szövetségi és az állami bíróságokon, a körzeti ügyvédi irodákban, a közigazgatási ügynökségekben, a jogi segítségnyújtásban és a magánvállalkozásokban rendelkezésre álló kirendeltségek, valamint a hivatalnokok munkalehetőségei könnyen elérhetők.

A jogi iskola tapasztalat és folyamat. Ezen keresztül rájössz, hogy többre vagy képes, mint amit valaha is álmodtál volna. Van hely és szükség ezekre a képességekre a San Joaquin-völgyben. A foglalkoztatási lehetőségek mindig rendelkezésre álltak a régióban, még akkor is, ha más területeken kevés. A jogi egyetemen a klinikákon, a külsõ tevékenységeken és az ügyintézõkön szerzett valós tapasztalatok természetesen ügyvédi állammá válnak az ügyvédi kamarához való csatlakozáskor.

Helyszínek

  • Clovis

    5th Street,901, 93612, Clovis

    Programok

    Kérdések