Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Samford University

Samford University

Samford University

Bevezetés

Samford University országos rangú keresztény egyetem. Az 1841-ben alapított Samford az Egyesült Államok 87. legrégebbi felsőoktatási intézménye. A Birminghamben, az alabamai Homewood külvárosában található egyetemi campus körülbelül 247 hektáron fekszik, szépségéről és grúz-gyarmati stílusú építészetéről híres. Az egyetem jelenleg 4692 hallgatót vesz fel 47 államból és 28 országból.

Samford az alabamai legmagasabb rangú egyetem, a The Wall Street Journal által közzétett nemzeti rangsorban. Ezenkívül a The Wall Street Journal Samford a harmadik helyet foglalja el a nemzetben a hallgatói elkötelezettség miatt. Az USA News & World Report Samford a 40. helyet a legjobb egyetemi oktatás és a 100. helyet a legjobb ár-érték arányban rangsorolja. A Kiplinger Personal Finance az érték és megfizethetőség szempontjából Samford 34. helyen áll az amerikai magán egyetemek között. A hallgatók és oktatók aránya 13: 1.

Samford egyetemi programokat kínál a szabad művészetekre alapozva, valamint egyetemi és professzionális iskolák egyértelmű keverékét kínál egyetemi iskolán keresztül: művészet, művészet és tudomány, üzlet, istenség, oktatás, egészségügyi szakma, jog, ápolás, gyógyszerészet és közegészségügy. Az egyetemen a három akkreditált jogi iskola és a kettő közül az egyik csak két akkreditált gyógyszertár iskola található Alabamában. A Samford Beeson Istenségiskola az egyetlen teljes mértékben akkreditált végzettségű isteni iskola Alabamában. Az egyetemet a Carnegie Felsőoktatási Bizottság doktori / szakmai intézménynek minősítette.

Samford küldetését a hallgatók fejlődésének szellemi, etikai és szellemi ápolására támogassa számos lehetőséget, beleértve 166 hallgatói szervezetet, több mint 19 különböző országban történő globális részvételt és több mint 180 tanfolyamot, amelyek közösségi munkát foglalnak magukban. Ezenkívül az egyetemi hallgatók befejezik a Samford alaptantervét is, amely egy lekerekített alapot nyújt a szabad művészet területén. Az eredmény egy rendkívül személyre szabott oktatási tapasztalat, amelynek eredményeként az egyetemi hallgatók 97% -a foglalkoztat vagy további tanulmányokat végez a diploma megszerzésétől számított hat hónapon belül.

A Samford stratégiai terve négy fókuszterületet fogalmaz meg: hangsúlyozza a hallgatók sikerét, erősíti közösségünket, kiterjeszti elérhetőségünket és biztosítja a pénzügyi erőt. A stratégiai terv folyamatos továbbfejlesztésének támogatása érdekében az egyetem 2016 őszén Forever Samford elnevezésű tőkekampányt indított. A hatéves, 300 millió dolláros kampány célja új pénzügyi források biztosítása a hallgatói ösztöndíjak, az akadémiai programok és a tőkeprojektek támogatására. Samford erőteljes támogatással rendelkezik 301 millió dolláros beruházással (2019. június), amely elősegíti az ösztöndíjak, a külföldi tanulmányok lehetőségeinek, az általános műveletek és más programok támogatását. A homewoodi fő campuson kívül az egyetemnek ház tartozik Marionban (Alabama), amelyet kulturális tanulmányokhoz és szolgáltatásokhoz használnak, valamint a Daniel House, egy tanulmányközpont, amely London szívében található, Anglia, a Kensington Park közelében.

A Samfordi 52 838 öregdiákból az Egyesült Államok Kongresszusának több mint 60 tagja, nyolc állam kormányzója, két amerikai Legfelsőbb Bíróság igazgatója, egy amerikai államtitkár, négy Rhodes Tudós, több Emmy és Grammy díjnyertes művész, két nemzeti bajnoki labdarúgó edző és a Pulitzer és a Nobel-béke díjai.

Az egyetemi 17 interkulturális sportág - nyolc férfi és kilenc nő - működik az NCAA I. divíziójában. A Samford Bulldogs 40 konferencia bajnokságot nyert a 2008. évi déli konferenciához való csatlakozás óta. A Samford atlétikai csapatainak a 2018-2019 tanévben az NCAA által kiszámított és közzétett 97% -os érettségi arány (GSR) élvezett. Abban a tanévben az NCAA I. osztályának összes főiskolája és egyeteme között Samford az Alabamában az első és a GSR országában a 18. helyen szerepelt.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

  • Birmingham

    Lakeshore Parkway,800, 35229, Birmingham

    Kérdések