Keystone logo

Saint Mary’s University

A logo

Bevezetés

A Halifax nyüzsgő városában található Saint Mary's University több mint 7500 oktatóból, személyzetből és diákból álló sokszínű és befogadó közösségnek ad otthont, és több mint 50 000 öregdiákból álló, világszerte összekapcsolt hálózattal büszkélkedhet. Több mint 200 éve inspiráljuk és tágítjuk az elménket. Mára a kiválóságnak és az egyedülálló programoknak köszönhetően a Nova Scotia második legnagyobb kutatóegyeteme lett a kutatási bevételek alapján. Saint Mary's University ad otthont Kanada egyik vezető üzleti iskolájának, egy tudományos karnak, amelyet széles körben elismert a legmodernebb kutatásai miatt, egy átfogó és innovatív művészeti karnak és egy élénk Graduate Studies and Research Faculty-nak.

Itt erős közösségérzet, elkötelezett oktatók és hallgatók, vállalkozó szellem és innovatív kutatás látható a campusunkat körülvevő közösségekben. Hallgatóink, kutatóink és oktatóink közös vágya, hogy pozitív változást hozzanak létre és értéket teremtsenek a világban.

Top 5 ok a Saint Mary Egyetem kiválasztására

1. Gazdag támogató közösség

Az egyetem egy gyönyörű, szép városrészben található. Gyorsan hozzon létre értelmes kapcsolatot más diákokkal, és melegen érezze magát az új otthonában. Ha jól érzi magát, akkor többet érhet el.

Diákcsaládok, végzős hallgatók és más jogosult személyek számára a Saint Mary's University egy és két hálószobás apartmanokat kínál. Ezenkívül a környező Halifax déli vége rengeteg diáklakást kínál élénk városi környezetben. Itt közel lesz az egyetemhez, a belvárosi maghoz, a zöldterületekhez és a nagyszerű helyi élethez. A családi és diplomás lakások havi bérleti díjairól a smu.ca/campus-life/family-and-graduate-housing webhelyen tájékozódhat.

2. Professzorok, akik ismerik Önt

Az átlagos bevezető osztályméretek mindössze 40 fővel nemcsak a többi diákhoz kapcsolódnak, de megismerkedhetnek a professzoraival. Hozzáféréssel a tanároknak, akik érdeklik a tanulmányi teljesítményt és a jövőt, olyan személyes segítséget nyújtanak, amely különbséget tesz.

3. Tanulás a cselekvéssel

Saint Mary-nél úgy gondoljuk, hogy a diákok jobban és gyorsabban tanulnak, amikor elméletet dolgoznak a valós világban. Ebből a célból tapasztalati tanulási lehetőségeket, laboratóriumokat, együttműködési lehetőségeket (minden karon belüli szakmai gyakorlat), külföldi utazást és valós kutatási lehetőségeket kínálunk.

4. Számos kutatási lehetőség

Ha tovább halad az akadémiai pályafutása során, böngéssze a sok általunk kínált végzős program lehetőséget (amelyek közül sok a régióban egyedülálló).

5. A tudományos kiválóság hagyománya

A teljes munkaidős professzorok mintegy 98% -a rendelkezik Ph.D.-vel, ami több, mint bármely más egyetem a tartományban. Ezek az elért professzorok a tapasztalatukat az osztályteremben, az Ön javára hozják, és gazdag alumínium közösségünk hozza meg az igazi világot. Ha valaha segítségre van szüksége az út mentén, az akadémiai támogatás, az egészségügy, a karrier és a felvételi segítség az Ön rendelkezésére áll.

Akkreditációk

Helyszínek

  • Robie Street, 923, B3H 3C3, Halifax Regional Municipality

Kérdések