Keystone logo

Saint Francis University

A logo

Bevezetés

A Saint Francis University

Saint Francis University az ország legrégibb katolikus egyeteme, és a legrégibb ferencesek értékeit ünnepli. Festői campusunk egy hegy tetején fekszik Lorettoban, Pennsylvania, Pittsburgh közelében. A hit, a nagylelkűség, a tisztelet, a felfedezés és az öröm megtalálható a DNS-ben, és arra törekszünk, hogy vonzza a hallgatókat (mint te) a szenvedélyével, hogy formálják a világot.

Legyél valaki, aki ...

A következők ... az ön számára egyedi. Ezt a mondatot az élet útja során írják (és újraírják). Mindannyian itt, az SFU-ban szeretnénk lenni, hogy valaki segítsen neked a lehető leghatékonyabb történet megírásában.

Az SFU mottója - legyen az valakinek - szól az erőfeszítésünk iránti együttérző, gondoskodó, sikeres szakemberek képzése iránt; és a vágyad az egyikévé válni.

Tankolja a fejed

A siker azt jelenti, hogy felfedezheti tehetségét és megoszthatja azokat másokkal. A célzott karrier-előkészítés és a gazdag szabad művészetek hagyománya (amelybe sok szenvedélyt fedez fel) keveredve segíthet megtalálni az utat.

Inspirálja a lelked

Mindenki szívesen sétál Francisnel. Assisi Szent Ferenc katolikus-ferenciás missziója révén rengeteg nyomot hagyott nekünk, hogy értelmes életet éljünk, amely minden valláshoz szól.

Az előadáson túl

Globális tapasztalatok, gyakornoki gyakorlatok és egyéb dolgok segítenek abban, hogy olyan emberré válj, akinek szántad. Ráadásul ezek az élmények mind a hivatalos vezetői, bevonási és szolgáltatási átirataira vonatkoznak.

Kis iskola - szenvedélyes rajongók

Otthon állunk az ország egyik legkisebb NCAA divíziójának programjában, és elismerten tudományos kiválóságuk és sportszerűségük iránt!

Flash tények, rangsorok és egyebek

A Loretto állambeli Saint Francis University az Egyesült Államok legrégebbi katolikus-ferences főiskolája. Küldetésünk, hogy segítsük a hallgatókat együttérző, sikeres szakemberekké nőni a hit, a nagylelkűség, a tisztelet, a felfedezés és az öröm kultúráján keresztül. Az egyetem több mint 50 programot kínál (alapképzési, posztgraduális és felnőttképzési) három iskolán keresztül: Üzleti; Egészségtudományok és oktatás; valamint tudomány, technológia, mérnöki tudományok, művészetek és matematika (STEAM).

Ferenc személyiségünk

Elme a kiválósághoz, a béke és az igazságosság szelleme, a szív a szolgálatért

A Saint Francis University és a ferencesek identitásának magjait hat írországi ferenciusi kollé ültette be, akik egy fiúakadémiát alapítottak a pennsylvaniai Loretto hegyi falujában. A ferencesek ezen irányadó alapelvei azok az értékek, amelyeket ma a Saint Francis University .

 • Katolikus társiskolai magánjellegű művészeti egyetem; az egyik első katolikus társiskola a nemzetben
 • Támogatta a Rendszeres Rend Ferencjai, Fr. elnöki vezetése alatt. Malachi Van Tassell, Ph.D., TOR

A számok szerint

 • Beiratkozás: 2289 (1726 hallgató, 563 diplomás)
 • Nem: Nő 63,0%, férfi 37,0% (egyetemi hallgató)
 • Első évben történő megőrzési arány: 85%
 • Átlagos érettségi arány: 70,3%
 • Átlagos osztályméret: 17,6
 • Teljes munkaidős kar: 131

A 2017. őszi beiratkozás alapján.

Akkreditáció

 • A foglalkozási terápiás oktatás akkreditációs tanácsa
 • Az Doctor Assistant, Inc. oktatásának akkreditációs felülvizsgálati bizottsága
 • American Chemical Society, tanúsított kémiai fokozat
 • A szövetséges egészségügyi oktatási programok akkreditációs bizottsága
 • A fizikoterápiás oktatás akkreditációs bizottsága
 • A kollégium ápolási oktatási bizottsága
 • Tanács a szociális munka oktatásáról
 • Az ABET Műszaki Akkreditációs Bizottsága, Környezetmérnök
 • Nemzetközi Közgyűlés a kollégiumi üzleti oktatásért
 • Közép-Államok Felsőoktatási Bizottsága
 • Pennsylvaniai Ápolási Tanács
 • Pennsylvaniai Állami Oktatási Minisztérium a tanárképzésben jóváhagyott programok számára

Irányító struktúra

Az egyetemet a rendszeres harmadrendű ferencesek szponzorálják, és az Igazgatóság Igazgatósága irányítja, amely mind laikusokból, mind ferencsekből áll. Az Egyetem elnöke tanszékektől, adminisztrátoroktól és hallgatóktól kap véleményt, akik részt vesznek az Egyetem küldetésének előmozdításában.

Atlétika

Az SFU a Nemzeti Kollégiumi Atlétikai Szövetség tagja, és az Egyetem 23 férfi és női sportcsapata versenyez az I. osztályban. Az egyetem szintén tagja az északkeleti konferenciának. Az egyetem beceneve a Red Flash.

Felszerelés

Akadémiai szempontból létesítményeink között akadémiai épületek találhatók, amelyek mind előadások, mind projekt / laboratóriumi alapú tanulások, valamint könyvtár és tanulási községek körül vannak, valamint különféle hallgatói támogató irodák. Az egyetemi élet lehetőségei között szerepelnek az egyetemi tartózkodási csarnokok és az egyetemen kívüli átmeneti házak, a hallgatói egyesület, az atlétikai létesítmények, a több étkezőhelyiség és a hallgatói egészségügyi szolgáltatások. A 600 hektáros campus a Dél-Allegénies Művészeti Múzeum, a Szent Ferenc-tó és az Immergrün golfpálya is otthona. A közeli Assisi-kertek tovább javítják a környezetet. a közeli Mount Assisi-kertek.

Küldetés és értékek

A bonyolult korban Assisi Szent Ferenc üzenetének egyszerűsége vonzóbb, mint valaha: Alázat. Nagylelkűség. Tisztelet. Szolgáltatás. Tisztelet. Ima. Öröm. Szeretet. A ferencesek ezen irányadó elvei azok az értékek, amelyeket a Saint Francis University .

Küldetésnyilatkozat

Elme a kiválósághoz

Saint Francis University felsőoktatást kínál katolikus értékek és tanítások által vezetett környezetben, amelyet pártfogónk, Assisi Szent Ferenc példáján ösztönözünk. Az Egyesült Államok legrégibb ferencesek felsőoktatási intézménye, a Saint Francis University egy befogadó tanulási közösség, amely mindenkit fogad.

A béke és az igazságosság szelleme

Az egyetemi programok és tevékenységek elősegítik az ilyen ferenciális értékeket, mint a tanulás iránti szerény és nagylelkű hozzáállás, az egyének sokféleségének és egyediségének tiszteletben tartása, az etikai kérdések megértése és az egész élet tisztelete. Az egyszerűség és az öröm szellemében lehetőséget biztosítunk az egyetemi közösség számára kritikus és elemző gondolkodáshoz, hatékony kommunikációhoz, valamint az elmélet és a gyakorlat integrálásához.

Szív a szolgálatért

Saint Francis University alapképzési programokat kínál a liberális művészetek hagyományain, valamint a személyes és szakmai etikát hangsúlyozó végzős és szakmai programokat, valamint továbbképzési lehetőségeket kínál a személyes és karrierfejlesztéshez. Arra törekszünk, hogy az egyetemi közösség minden tagja inspirálja az egész életen át tartó tanulás iránti szeretetét és elkötelezettségét, hogy ajándékait és képességeit nagylelkűen megosszák másokkal a gyorsan változó világban.

Ferenc felsőoktatási célok

 • Alázatos és nagylelkű hozzáállás a tanuláshoz
 • Tisztelet az egész életért és az egész emberiség jóságáért
 • Az egyes személyek egyediségének tiszteletben tartása
 • Globális jövőkép
 • Szolgáltatás a szegények és a rászorulók számára
 • A hit és az ima közössége,
 • Az egyszerűség és az öröm szelleme
 • Ferenc jelenlét.

Az összetettség korában Assisi Szent Ferenc üzenetének egyszerűsége vonzóbb, mint valaha. A ferencesek ezen irányadó elvei nemcsak a csodálkozás ideáljai, hanem az értékek is, amelyeket élni kell.

Látomás

Saint Francis University a nagy képességű hallgatók számára választott katolikus egyetem, amely autentikus, tudományos szempontból szigorú, interaktív tanulási tapasztalatot keres, ahol intellektuálisan, szellemileg, erkölcsileg és társadalmilag is növekedhet. A hallgatók arra törekszenek, hogy Szent Ferenc képes legyen-e kombinálni a liberális művészeti oktatás értékeit és jövőképét olyan tanulási célokkal, amelyek relevánsak a társadalom gazdasági igényeinek.

Saint Francis University létfontosságú stratégiai partnerként - regionális, nemzeti és nemzetközi szinten is - elismerték szoros kapcsolatok kialakításával azáltal, hogy együttműködő partnereket keresnek az Egyetem küldetésének, jövőképének és stratégiai céljainak ápolására és kibővítésére, miközben hozzájárulnak a társadalmi jóllét globális jövőképéhez, amelyet az hatékony szolga-vezetési elvek gyakorlása.

Saint Francis University létesítményeit úgy fejlesztették ki, hogy javítsák és a lehető legmagasabb szintre emeljék az országosan elismert üzleti, egészségügyi, tudományos és humán vezetési programokat.

Saint Francis University minden szinten folyamatosan javítja a szervezeti hatékonyságot és hatékonyságot - belső és külső értékelés alapján - az emberi és pénzügyi erőforrások kivételes irányításának elősegítése érdekében.

Helyszínek

 • 117 Evergreen Drive, PA 15940, Loretto

Kérdések