Keystone logo
SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

SAE Institute UAE

Bevezetés

A 23 ország 47 egyetemével rendelkező SAE 1976 óta állítja a kreatív médiaoktatás globális mércéjét. A SAE Dubai büszkén kínálja a TEQSA akkreditált alapképzését 5 szakterületen - animáció, audio, formatervezés, film és játékok - a rövid tanfolyamok tanúsítványai mellett. . A SAE az ausztrál kormány által akkreditált alapképzéseket kínál.

A SAE a világ vezető oktatója a kreatív médiaiparban. Az 1976-ban létrehozott mára 23 ország 47 egyetemével terjedünk át a világon.

Dubajban az SAE több mint 300 hallgatónak nyújt tanfolyamokat.

A SAE ausztrál kormány által akkreditált alapképzéseket kínál a rövid tanfolyamok tanúsítványai mellett:

 • Élénkség
 • Hang
 • Tervezés
 • Film
 • Játékok

A SAE-nál büszkék vagyunk arra, hogy kivételes programokat szállítunk világszínvonalú létesítményekben. Biztosítjuk, hogy hallgatóink kiemelkedő oktatást kapjanak, nemzetközileg elismert képesítéseket és iparági releváns készségeket szerezzenek.

Végzőseink valóban rendelkeznek versenyelőnnyel.

Sponsored by Google Chromebooks

SAE Dubai

A központi elhelyezkedésű SAE Dubai része a város virágzó és élénk média- és internetvárosainak, valamint a Dubai Knowledge Villagenek. Ez a város művészeti és kulturális közössége. A campus büszkélkedhet egy nagy és változatos diákközösség és a személyzet dedikált, jól tájékozott szakemberek elkötelezett a legjobb gyakorlat tanítás és a tanulás.

SAE Dubai kínál:

 • Egyedülálló figyelem és együttműködési tanulási lehetőségek
 • Ipari szintű berendezések és felszerelések
 • Speciális rövid kurzusok
 • Speciális mesterkurzusok
 • Kapcsolat a szomszédos kreatív közösségek több stúdiójával
 • Aktív és üdvözlő diákigazgató tanács
 • Erőteljes kapcsolatok különböző audio-, film-, grafikai, webes, játék- és animációs fejlesztő cégekkel

Felszerelés:

 • Világszínvonalú létesítmények 2005 óta
 • Vadonatúj dubai campus, remek hangulattal
 • Analóg és Digitális akusztikusan kiegyensúlyozott felvételi stúdiók
 • Több ellenőrző helyiség
 • Nagyméretű zöld képernyő és fotóstúdió
 • Hatalmas online szerkesztőcsomag
 • Felső világítótorony
 • Kiváló kamerák
 • Ipari vezető szoftver

A SAE különbség

A SAE 1976 óta nyújt kiemelkedő, ipar-központú oktatást. Meghatároztuk a kreatív média felsőoktatási és szakképzési képesítéseinek mércéjét, mert ismerjük ezeket az iparágakat, és tudjuk, hogyan kell az iparra kész diplomákat képezni. Szeretjük, amit csinálunk, és elkötelezettek vagyunk az oktatási lehetőségek biztosítása mellett, amelyek kihívást jelentenek, fejlesztenek és inspirálnak.

Kreatív médiaoktatási szakemberek

Mi vagyunk a világ vezető oktatója a kreatív médiaiparban, mert szorosan együttműködünk ipari partnereinkkel, valós tapasztalatokkal rendelkező szaktanárokat alkalmazunk, és személyre szabott oktatást nyújtunk világszínvonalú létesítményekben.

A kreatív médiára szakosodott tanfolyamaink reagálnak ezen iparágak dinamikus és változó jellegére. Pulzusunkon tartjuk az ujjunkat, és a téren kívül gondolkodunk, hogy segítsünk elérni lehetőségeit és megvalósítani álmait.

Globális perspektíva

A SAE-nek 28 országban 55 campusa van. Diákjaink és tanáraink egyedülálló, sokszínű és kreatív közösség, akik kollektív célból - kiemelkedő oktatási lehetőségekért - jönnek össze. Szakértelmünk világszerte elismert és valóban globális.

A SAE tanfolyamok az ausztrál kormány által akkreditáltak és nemzetközileg elismertek.

Gyorsított tanulás

A SAE akkreditált, gyorsított tanulási Pathways így gyorsabban készen áll az iparra és úton lehet az álmai munkájához. Ha hajlandó bejutni a kemény udvarokba, akkor intenzív gyorsított lehetőségeink azt jelentik, hogy 2 év múlva képesítést szerez.

Gyakorlati és személyre szabott tanulmány

A SAE-nél tudjuk, hogy a kreatív médiaipar diplomáinak egyéni gyakorlati képzésre van szükségük. Ezt még 1976-ban felismertük - ezért úttörő szerepet játszottunk gyakorlati, iparközpontú és személyre szabott tananyagunkban, amelyet a legkorszerűbb létesítményekben nyújtunk Önnek.

Ezenkívül kijutunk az osztályteremből és a való világba, szakmai fejlődési lehetőségekkel Ausztrália néhány kiemelkedő fesztiválján és rendezvényén.

A SAE elkötelezett az oktatás kiválósága és az Ön tanulási eredményei iránt.

Tudjuk a cuccainkat

A SAE-n a gyakorlati és technikai tapasztalatokon alapuló, elméleti és kritikai elemzéseken alapuló szigorú tantervünkkel segítünk csiszolni készségeit és szakértelmét.

A SAE 1976 óta képezi az iparra kész diplomákat. Nagyszerűek vagyunk abban, amit csinálunk - ezért vagyunk iparági vezetők a kreatív médiaoktatásban.

148864_pexels-photo-3183150.jpeg

A mi történelmünk

SAE Ausztrália

A SAE-t Ausztráliában 1976-ban hozták létre, mint a világ első hangmérnöki intézetét. A SAE korai sikere, valamint a gyakorlati, elméleten alapuló és az ipar számára releváns képzések iránti igény iránti kereslet gyorsan országszerte más egyetemek létrehozásához vezetett. 1982-re az SAE-nek campusai voltak Brisbane-ben, Sydney-ben, Melbourne-ben, Adelaide-ban és Perthben. A különlegesen felépített, felülmúlhatatlan audió létesítményeket kínáló Byron Bay-i campus 2003-ban nyílt meg.

A SAE első intézeteinek és tanfolyamainak megalakulása óta kormányzati akkreditált szakképzést és felsőoktatási képesítéseket vezettek be. A SAE mostantól a kreatív média oktatás globális vezetőjévé vált.

2004-ben az SAE a Qantm College-ot, a 3D animációval, játéktervezéssel és programozással, webes fejlesztéssel és grafikai tervezéssel foglalkozó vezető digitális médiatanárokat szerezte meg.

A Qantm, az egyik olyan első oktatási szolgáltató, aki a játéktervezésben oktatási programokat kínál, lenyűgöző származású. A kollégiumot 1996-ban hozták létre a következő kollektív támogatással:

 • Queensland Állami Fejlesztési és Innovációs Tanszék
 • Arts Queensland
 • Észak-Területi Kormány
 • Queensland Egyetem
 • Dél-Queenslandi Egyetem
 • James Cook Egyetem
 • Griffith Egyetem
 • TAFE Queensland

A SAE-vel a Qantm azóta kiterjeszti a globális színtérre, mint kiemelkedő digitális média-oktatót.

2011 februárjában a SAE Intézet és a Qantm College a Navitas egyik vezető globális oktatási szolgáltatójává vált.

Az SAE, a Qantm és a Navitas összevont szakértelme és erőforrásai biztosítják hallgatóinknak azokat a készségeket és ipari ismereteket, amelyekre a szórakoztató és kreatív médiaiparban jutalmazó karrierhez van szükség.

A SAE Intézet és a Qantm College, a Navitas részeként ma SAE Australia néven ismertek.

SAE International

Az SAE Ausztráliában elért sikere nyomán 1985-ben nyílt meg az első külföldi SAE campus Londonban. Ahogy Ausztráliában, a nemzetközi színtéren is, az SAE rendkívül sikeresnek bizonyult a minőségi, gyakorlati és elméleti tananyag megteremtésében a törekvő szakemberek számára. a zeneiparban.

Nem sokkal a londoni egyetem megnyitása után a SAE létrehozta első európai intézményét Münchenben. München volt az első számos idegen nyelvű SAE Intézet világszerte.

A SAE jól megalapozott Európában, Ázsiában és Új-Zélandon a 90-es évek közepén. Az 1998-ban az USA-ban megnyitott 7 egyetem közül az első az első.

Szerény sydney-i stúdió kezdetektől fogva a SAE ma 27 ország 53 egyetemével terjed át a földkerekségen. A hangtól kezdve az SAE International az évek során fejlődött, és más kreatív média szakterületeken is képesítést nyújt - animáció, formatervezés, digitális újságírás, film, játékok, valamint web és mobil.

Minden kurzusunk a SAE alapelveit követi - a kreatív és tehetséges egyének magas színvonalú, iparágra összpontosító, gyakorlati és elméleti oktatási lehetőségei.

Helyszínek

 • Dubai

  Block 2, Ground Floor, Knowledge Park, 500648, Dubai

Programok

  Az intézmény a következőket is kínálja:

  Kérdések