Keystone logo

Rutgers School of Management and Labor Relations

A logo

Bevezetés

Ról ről

A Rutgers School of Management and Labor Relations (SMLR) a szakértelem legfőbb forrása a munka világában, hatékony és fenntartható szervezetek kiépítésével és a változó munkaviszonnyal. Az iskola két tanszékből áll - az egyik a stratégiai humánerőforrás-menedzsment minden szempontjára összpontosít, a másik pedig a munkaügyi tanulmányokkal és a foglalkoztatási kapcsolatokkal kapcsolatos társadalomtudományi specialitásokra irányul - a legkülönbözőbb fegyelmi háttérrel rendelkező oktatókkal.

Az Emberi Erőforrás Menedzsment Osztály a stratégiai emberi erőforrás menedzsment minden aspektusára összpontosít, ideértve az emberi erőforrások szerepének megértését az egyéni és szervezeti siker meghatározásában és az emberi erőforrások globális kontextusban történő irányításában. A Munkaügyi Tanulmányok és Foglalkoztatási Kapcsolatok Osztály megvizsgálja és tanítja a munka és a munkaviszony minden aspektusát, és különösen azt, hogy a kollektív képviselet és a közpolitika hogyan javíthatja a munkavállalók jólétét.

Ezenkívül az SMLR számos továbbképzési és képesítési programot kínál, amelyet világszínvonalú kutatók és gyakorlati szakemberek oktatnak.

Történelem

Az SMLR-t eredetileg a New Jersey-i törvényhozás hozta létre 1947-ben, mint Vezetési és Munkaügyi Kapcsolatok Intézete (IMLR). Akárcsak a többi nagy ipari államban egyidejűleg létrehozott társai, az Intézetet azért is bérelték, hogy a második világháború végén bekövetkezett ipari zavargásokat követően előmozdítsa a munkaerő-irányítási együttműködés új formáit. 1994-ben hivatalosan iskolává vált a New Jersey Állami Egyetem zászlóshajó campusán New Brunswick / Piscataway-ben.

Miért a Rutgers SMLR?

Az SMLR egyedülálló tanulási élményt nyújt, ahol:

  • Ismerje meg a nagyon idézett és közzétett karokat.
  • Tapasztalja meg az innovatív tanítási módszereket.
  • Hálózat az iparág vezetőivel.
  • Foglalkoztatási lehetőségek.

Ránézésre

Diákok: 1,597 (teljes munkaidős és részmunkaidős)

Kar: 55 (nappali tagozat)

Jellemzők

  • Három különböző fókuszú alapképzési programot kínálnak, két BA-programot a Rutgers Művészeti és Tudományi Karral együtt, valamint egy BS-programot, amely online teljesíthető.
  • Az iskola két elismert mesterképzést kínál: az emberi erőforrás-gazdálkodás mestere (MHRM) és a munkaügyi és foglalkoztatási kapcsolatok mestere (MLER). A kar Ph.D.-t is adminisztrál. diploma az ipari kapcsolatokban és az emberi erőforrásokban, a diplomások kutatási és tudományos pozíciókat folytatnak.
  • Az iskola emellett diplomás bizonyítványokat is kínál olyan témákban, mint a munkahelyi sokszínűség és befogadás, a konfliktusok megoldása és tárgyalása, valamint a vezető szervezeti változás.
  • Az iskola küldetésének kulcsfontosságú eleme a munkahely változó természetét feltáró és előrejelző kutatás.
  • Számos központ és program, amelyek a kutatás vezetésére és a munkaerő fejlesztésére összpontosítanak. A továbbképzési programok magukban foglalják a Munkaügyi Oktatási Akciókutató Hálózatot (LEARN), valamint a Rutgers vezetői és szakmai oktatást.

Helyszínek

  • 94, Rockafeller Rd, , Piscataway Township

Kérdések